Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:TIMISOARA
  • Oras:TIMISOARA
Postat

Sunt " PREZENT" si ma alatur cu placere celorlalti onorati forumisti.

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Daca vrei un moment de relaxare alaturi de mine, suna-ma...ofer  sex normal PROTEJAT, combinat cu sex oral NEPROTEJAT, cu finalizare orala sau pe corpul meu, pe sani, pe fundulet...o jumatate de ora 100 roni, iar o ora , unde poti avea  2 sau 3 finalizari, 200 roni...NU RASPUND MESAJELOR...

post-153474-0-82171400-1424430868_thumb.jpg

post-153474-0-02565200-1424430888_thumb.jpg

post-153474-0-72632400-1424430901_thumb.jpg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna baieti! Eu sunt Corina si sunt noua pe acest site :D Sunt micuta, am doar 18 ani si imi place foarte mult sa petrec timpul in compania barbatilor cu bun gust si manierati. Va pupic!

post-152334-0-59207000-1424449565_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salut, ma bucur ca am  gasit un  astfel  de forum  si  sper sa contribui  si  eu pe aici cu lucruri bune.va mulțumeșc

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut tuturor,

Nou si eu, dornic de noi cunostinte... recomandari din Buc? :)

Spor!

Postat

Salut! Nick-ul meu alcatuieste doar un desen, respectiv doi ochi si un nas :D. Poate inseamna si CHIULC HIU .:D

Sunt un barbat nu ca oricare altul, educat, politicos si manierat, si am intrat aici pe de o parte din curiozitatate, pe de alta parte din "disperare" (5% :D ). Nu stiu ce voi gasi aici, sper sa mai fie femei adevarate, care n-au inhibitii sau prejudecati, cer simtul umorului cand ele nu-l au, care asculta muzica rock si n-au bashini in cap cum ca "a fi manierat" inseamna sa arunci in ele cu sutele de lei sau euro, si pe deasupra, sa fie si frumoase si ingrijite ( :D ). Cred ca visez la Vreo martiana, asa-i? Salutari tuturor ! QLQ

post-153639-0-83759400-1424543618_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...