Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

bine v-am gasit.....astept recomandari....sa vad si eu ce fete merita vizitate....la care sa-mi fac abonament:D

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Salut, astept cu nerabdare sa vin si eu ci recenzii am revenit din bucuresti.

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Bun gasit domnilor, ma bucur sa ma aflu aici alaturi de Dv

• Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

Salutare,

bine v-am gasit, sper sa schimbam informatii utlile legate de viciul nostru comun.... :)

Postat

Buna , de ceva timp am intrat pe aici si eu sa vad ce noutati mai apar prin oras.

Ca sa aduc ceva informatii noi pentru baietii din oras voi face doua comentarii cu fete de evitat, desi ele vad ca nu posteaza pe aici, mai mult pe Telegraf.

Prima adresa este pe Tomis colt cu Soveja in spate la bazarul de imbracaminte, .M-am prezentat la locatie la et 10 si am dat de o domnisoara bruneta frumusica dar cam atat. Fata inalta , corp frumos sani mari dar cam lasati.Am intrat in dormitor si dupa un oral jalnic am trecut la un normalsi mai jalnic. Fata nu se misca aproape deloc, doar ceva gemete formale si te intreaba din minut in minut daca mai ai pana termini.

Pretul este 100 numarul iar pe telegraf posteaza cu numele Oana.

A duoa locatie este ceva mai jos la OMV Boema langa Pariuri Sportive Pret 60 cu 120 ora.

Sant 4 fete in locatie  una din ele care inchiriaza apartamentul si care are ceva vechime in bransa, arata cat de cat ok si presteaza bine . Dar mai are alaturi o fata bruneta foarte slabuta , frumusica dar care nu stie cum sa te termine mai repede.

Celelalte 2 nu l-am incercat si nici nu as face acest lucru. Sant ambele marimea xxl, parca te futi cu frigiderul.

Dupa ce am plecat de ele de la tipa bruneta am fost la vechea mea cunostiinta Lory langa hotel Nevada , ca tot eram in zona.

Despre Lory nu cred ca are rost sa mai adaug comenturi ca doar o cunoastem.

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Buna!
Eu sunt Mihai, sunt cam nou pe aic i :blushing2

• Oras:Caransebes
  • Oras:Caransebes
Postat

Salut, bine v-am gasit. :cool:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...