Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salut,

Pot spune ca sunt nou pe site insa sper sa stau mult pe aici...:)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara colegilor .numele meu este Vasilescu Radu din Bucuresti.Sunt un admirator a tot ce este mai frumos din lume:FEMEIA.

Postat

BAI COTARLA DE PISICUTS---MATZA PURICOASA...TI-AM FACUT SI EU O SURPRIZA MAI JEGOSULE

OSA VEDEM ZILELE URMATOARE CUM EVOLUEAZA..DAT FIIND FAPTUL CA TI-AM FACUT O MICA SESIZARELA PARCHET REF. LA FAPTUL CA ACEST SITE INTRETINE SI PROMOVEAZA PROSTITUTZIA-CARE DE ALTFEL ESTE ILEGALA IN ROMANIA-IAR TU SAU ADMIN. ACESTUI SITE PROBABIL CA VETI  INCADRATI CA SI BENEFICIRI ...ADICA ,,PESISORI,,...HAHA...IA AMINTE CE S-A INTAMPLAT CU -ANTUL.RO-...LASA CA POATE INVETI SI TU BUNELE MANIERE MUIST MIC CU AERE DE RASAT....

AAA...SA NU UIT ACUM DUPA CE TERMIN ITI MAI FAC O SURPRIZA SI LA D.N.A..  ASA CA SA FIE ACOLO..NU SE STIE NICIODATA

MAI STII...POATE SCHIMBI SI TU DOMICILIUL SA NU INTRI IN PLICTISEALA...JEGOS MIC SI OBRAZNIC CE ESTI

Postat

OSA VEDEM ZILELE URMATOARE CUM EVOLUEAZA..DAT FIIND FAPTUL CA TI-AM FACUT O MICA SESIZARELA PARCHET REF. LA FAPTUL CA ACEST SITE INTRETINE SI PROMOVEAZA PROSTITUTZIA-CARE DE ALTFEL ESTE ILEGALA IN ROMANIA-IAR TU SAU ADMIN. ACESTUI SITE PROBABIL CA VETI  INCADRATI CA SI BENEFICIRI ...

..si ce ai sa faci - ne amendezi la nr. de posturi?  :laugh2  uite acu ma pregatesc sa bag vreo 200! 

Ia du-te tu mai bine sa ascuți niste creioane cu curu'! Jet!

• Telefon: eroticarad
  • Oras:Arad
  • Telefon: eroticarad
  • Oras:Arad
Postat

Salutari de la Arad.intamplator am ajuns si eu pe aici ,si sper sa ma simt bine :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare! Sunt prezent pe acest site de ceva timp doar ca n-am postat niciodata.

Pe viitor o sa impart cu voi cateva povesti:D

Fir  intins la femei si betie usoara!

Postat

Salutare, 

Am urmarit saitul de mai mult timp si m-am hotarat sa fac si cont.

Voi reveni si cu recenzii despre "fetele" vizitate :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...