Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Salut! Am scris aici ca să scap de mesajul ăla verde. Altfel, toate bune şi frumoase! Aştept filmul:)

Postat

Buna :*

Super sexy cu experienta in domeniu . Ofer sex oral neprotejat cu fin orala , normal protejat in orice pozitie doresti ( sex intre sani,cun,anil,69) va pup si va astept la mine in locatie ( fac si deplasari)... 0784033496

post-194988-0-46230000-1453326668_thumb.jpg

post-194988-0-69784200-1453326676_thumb.jpg

post-194988-0-22035300-1453326683_thumb.jpg

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Salutare la toata lumea , vreau sa precizez ca apreciez foarte mult acest site care vine in intampinarea tuturor cu informatii foarte utile

Numai bine la toata lumea

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Salut ... doar ce miam facut si eu un cont gratuit pentru ca am fost la un tovaras si am vazut ca isi pierde timpul aici cand se plictiseste si am zis sa incerc si eu sa vad cum sta treaba

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Ma prezint a fi un confutacios amator (nu am mers decat de 2 ori pana acum) si nu pot sa spun ca "stimatele" mi-au oferit o cine stie ce experienta.
Cautam anunt pe publi24 vedeam ce imi place sunam mergeam, si in 80% din cazuri erau poze total false, in in cele 2 cazuri in care am ramas a fost de genu "hai ca la asta merge o muie".

Asa ca am zis sa caut un forum dedicat si am ajuns aici.

Si acum trecand la lucruri serioase, ce papusa imi recomandati care sa arate binisor si sa faca anal ? dar nu anal din ala "in functie de marime".

Cheers :feet

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...