Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Salut , bine v-am gasit ! Frumos site , sunt aici sa ma distrez cat cupinde  , i love boobs and my dick in a juice pussy . just say'n .

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutari!

Chiar daca joc la "Old Boys"( cam asa ne incadram dupa 35...) incerc sa mai recuperez cate ceva si sa mai trec la raboj cateva fetizde

De cateva ori m-a aiuta ce am citit aici- adica n-am pierdut nici timp si nici bani.

Timpul e comprimat pentru noi toti iar despre bani....fiind inginer..nici aici nu sunt miez.

Asa ca am sa va tin la curent cu pataniile mele 

Toate bune!

CD

Postat

BUNA TUTUROR SUNT Cristina,am 40 ani si ofer servicii totale domnilor.ORAL NORMAL ANAL(NORMAL ANAL PROTEJATE OBLIGATORIU)

120 LEI ORA SAU DOUA FINALIZARI.LUCREZ DOAR LA ORA NU LA FINALIZARE.LOCUIESC SINGURA IN ZONA TINERETULUI 

DESPRE MINE:40 ANI,1.70,55 KG

SERVICII ORAL NORMAL ANAL

LA ORAL ACCEPT FINALIZARE ORALA,RESTUL SERVICIILOR FIND PROTEJATE

VA PUP SI VA ASTEPT TELEFON 0760171417

Postat

Ofer servicii femeilor 25-50 ani, care sunt dispuse unor plăceri de neuitat. Tânăr 26 de ani,experiența, timpul si dăruirea m-a recomanda acestor servicii. Ma deplasez la domiciliu doar in Craiova. Ofer discreție si seriozitate tel: 0765355590

• Minus 1
Postat

Va salut, numele meu este Marin, faceti o treaba excelenta!

N-am apucat sa vizitez nicio domnisoara din lista de aici, pana acum; voi face si o recenzie indata ce o sa se intample ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...