Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Vizitator insidius
Reputație: 0
Postat

Salut.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Hei!!!😋 Bine v-am găsit sănătoși! Èšineți-o tot așa și toate pânzele sus!!!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare tuturor,

Sunt din Constanta,am 29 de ani si utilizez de ceva vreme cu placere acest site,dar din pacate nu am venit cu nici o postare pana acum.

Mi se pare o idee super tare acest site,deoarece ne usureaza cautarile lungi de care aveam parte pana acum ceva vreme.

Tineti-o tot asa!

• Like 1
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Roscata 19 ani, te invit in locatia mea pentru a petrece clipe unice pline de erotism. Ofer oral neprotejat , normal protejat in orice pozitie , 69, uro(activ) ,dominare (soft sau hard cu penetrare sau fara ) toate fanteziile visurilor tale ti le pot indeplini....NU RASPUND LA NUMERE ASCUNSE SAU LA SMS.ROG DISCRETIE SI SERIOZITATE

0752430107

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut. Interesant pe aici ..recenziile si descrierile , cel putin unele din ele ,vadesc real talet. Nu te plictisesti deloc. Personal folosesc rar serviciile fetelor, am fost combinat cu una pe care am cunoscut o intamplator,nu din postura de client si nici de peste . Astia din urma situadu- se dupa parerea mea, undeva sub boraturile alea in forma de pizza pe care le mai vezi dimineata pe asfalt pe langa carciumi de kk. Deci am vazut un pic fenomenul din interior..din culise, sa zic asa si e uratel.. Deci: fute-le ,plateste-le si cand vezi pestele cu boarfa in x6 gandeste te ca o roata e de la tine

• Oras:Bacau
Postat

salut toata lumea ce faceti?

aveti chef de Nebunii?

va stept la un numa de telefon distanta <0753850619>

Postat

bruneta 25 de ani inaltime 1,65 slabuta ofer placeri de neuitat ma deplasez doar in orasul bacau  hoteluri pensiuni sau la tine acasa.. detalii la numarul de telefon 0753850619 va astept

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...