Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

salut si bine v-am  gasit .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

• Oras:Uniri
  • Oras:Uniri
Postat

Byanca 29 ani,ofer oral,normal si anal cu finalizare faciala,corporala sau anala,69,sarutari si mangaieri sau alte fantezi.Igiena,discretie si intimitate. Poze reale 100%.0730944632

• Like 1
Vizitator helybo33
Reputație: 0
Postat

Buna, eu sunt cu handicap cu diagnosticul : Sindrom extrapiramidal si coreoatetozic bilaterial, retard mental mediu. Si am gradul 2.

Este prima mea postare pe acest site, dar incerc sa fac cat mai bine pentru mine sa am curaj !

Ofer 300lei/ora. Sper sa ma accepte o femeie draguta  si sa stie cum sa ma simt bine.,

Mai multe detalii pe email [email protected]

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Byanca 29 ani,ofer oral,normal si anal cu finalizare faciala,corporala sau anala,69,sarutari si mangaieri sau alte fantezi.Igiena,discretie si intimitate. Poze reale 100%.0730944632

Buna buna bine ai venit!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...