average dick Reputație: 59 Postat August 3, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 3, 2016 Hello!
georgy92 Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Georgy venita de curand la Constanta de la Bucuresti, caut parteneri pentru a petrece clipe placut pentu amndoi, caut fata sau cuplu eventual baiat singur. Doar persone cu bun simpt,seriose,persone generoase si rabdadoare cu mine, deoarece astazi este prima zi ca excorta.
gina94 Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum ! Buna,sunt noua pe aici si nu stiu ce sa fac Ai putea sa imi zici cum sa imi fac un profil sau cum trebuie sa procedez?
mariusrfr Reputație: 911 Postat August 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 3, 2016 Georgy venita de curand la Constanta de la Bucuresti, caut parteneri pentru a petrece clipe placut pentu amndoi, caut fata sau cuplu eventual baiat singur. Doar persone cu bun simpt,seriose,persone generoase si rabdadoare cu mine, deoarece astazi este prima zi ca excorta.Intra la secțiunea Constanța și lasă mai multe detalii, despre tine ( eventual și poze) servicii și nu în ultimul rand. .. cat este "halatul"
mariusrfr Reputație: 911 Postat August 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 3, 2016 Buna,sunt noua pe aici si nu stiu ce sa fac Ai putea sa imi zici cum sa imi fac un profil sau cum trebuie sa procedez?Drăguța, intri la secțiunea orașului unde ești și lași mai mult detali despre tine și serviciile oferite, nu în ultimul rand pui niște poze cu tine Spor la bănuți și satisfăcut bărbați !
shark864 Reputație: 4021 Postat August 3, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat August 3, 2016 Dragi membri ai acestui forum, dragă Pisicuts,Sunt un mare consumator de pizdă din trei motive :1. Îmi place al dracu' de mult sexul,indiferent de gaura care îmi freacă instrumentul.2. Am fantezii nenumărate și o memorie foarte proastă; îmi satisfac o fantezie și ,la scurt timp, uit cum a fost și trebuie să repet,ca să nu mai spun că, atunci când zic că mi le-am satisfăcut pe toate, mai apare una pe firmament. 3. După ce am aflat câte calorii se pierd în timpul unei partide de sex ,m-am decis să -mi păstrez astfel condiția fizică, renunțând la sală. Sper să pot fi de folos cu informațiile mele și sper să fiu bine primit și, de ce nu, ajutat de "veterani "
iwanteverything Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Salut tuturor, Ma pot descrie asa: - nesatul - more, more, more!
andreypasiv Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Oras:Resita Oras:Resita Postat August 4, 2016 Buna dimi va spune Andrey din Resita.....sunteti pupati si va astept sa-mi vizitati profilul
claudiust Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 heeiiioooo ,,,bine v-am gasit !!!!
aiurea2016 Reputație: 1 Postat August 4, 2016 Oras:Cta Oras:Cta Postat August 4, 2016 Zi buna la toata lumea
alexallin Reputație: 3 Postat August 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 4, 2016 Salut.Hai la marea !
adrianpass Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 4, 2016 am cont de mult si nu postez sunt lurker
taximetristu Reputație: 87 Postat August 4, 2016 Oras:In Taxi Oras:In Taxi Postat August 4, 2016 am cont de mult si nu postez sunt lurker Ce esti ? :
adrianpass Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 4, 2016 Ce esti ? : In Internet culture, a lurker is typically a member of an online community or PLN who observes, but does not actively participate. The exact definition depends on context.Lurkers make up a large proportion of all users in online communities. Lurker - Wikipedia, the free encyclopediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Lurker
fanel92 Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 Salut! Sunt Stefan, si e frumos aici
bmwe46 Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 4, 2016 Salutari, sunt Dan din Orastie. Acest forum mi se pare foarte util si cred ca faceti o treaba buna. Keep up the good work!
legionarul07 Reputație: 9 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 Salutari tuturor in special fetelor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum