Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Va salut prieteni si ma bucur ca am gasit acest site

• Oras:bucuresti
Postat

Salutare,

Un site pe care nu pot sa nu l consult de cate ori pun ochii pe cineva!

Bafta voua futaciosilor!

Postat

Salutare la toata lumea. sunt Joe si acest forum mi se pare din ce in ce mai interesant. Voi reveni  si cu alte impresii ..............

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare domnilor, 

Sunt incantat sa ma aflu in aceasta comunitate. sper sa avem numai experiente frumoase in compania doamnelor prezentate aici.  

• Oras:In orasul de pe Cris.
  • Oras:In orasul de pe Cris.
Postat

Salutari domnilor colegi.M-am alaturat voua deoarece il consider un forum interesant si,fiind ucenic foarte tanar si incepator,il gasesc si foarte util.Spor la treaba!

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

salut!

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare Cucilor :), cu ajutorul vostru am o recenzie de efectut ( Oradea ~ Blonda Nufar), dar nu acum ca sunt foarte obosit, ora e tarzie ... mai am de citit ceva termeni si conditii, asta pt. a nu incalca vreo regula... cat despre mine, novice...

• Oras:București
Postat

Salut, sunt Alex si cautam un asemenea forum de foarte mult timp. Cred ca este etrem de util ! 

Postat

Salut si bine v-am gasit ! Am tot auzit de nimfomane.com de la diversi cunoscuti si deja cred ca este cel mai util forum de pe net :P ! Acum ramane de vazut  si studiat :D

Postat

Salutare! Am intrat si eu in randul cunoscutilor, ca si membru al acestui forum! :D

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Salutare tuturor. Sunt Florin si ma bucur ca ma aflu aici. Sunt foarte sincer cu voi, nu am beneficiat vreodata de serviciile vreunei pasarici, contra cost.  Cum totul are un inceput, "here I am". Fac destul de des traseul Alba - Deva - Petrosani, asa ca o sa vin curand cu impresii. Cu respect.

• Telefon: deeasexy592
  • Oras:timisoara
  • Telefon: deeasexy592
  • Oras:timisoara
Postat

Salut si bine v-am gasit!

salutareee.........

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...