Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

22 de ani blonda si imi place ceea ce fac , fac sex oral protejat sau neprotejat , sex normal protejat , 69 , companie , dominare , dus , anilingus , cunilingus pasivas, deepthroat, uro si alte fantezii care le doresti , locatia langa City Park, la mine vei gasi mereu locatie curata , frumos ambient , se fumeaza ! ofer si cer discretie totala si igiena ! fac deplasari doar la hotel 300 h plus taxi, nu raspund la numar privat sau sms ! va astept , e simpu doar un telefon sa aflii mai multe detalii . pupici :*

0721900226

post-220447-0-46181200-1476395125_thumb.jpg

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Salutare tuturor. Din pacate doar acum am descoperit acest forum extrem de util. Dar niciodata nu e prea tarziu !

Postat

Hey everyone!

I'm just a visitor from Canada, going to visit Romania very soon and just looking for opinions, advice, reviews when I'm there.

Thanks for inviting me in :)

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum ! :D

Salut si tie si bine v-am gasit, sper sa fie  de folos ca am intrat aici.

• Oras:Pitesti
Postat

Suntem 2 fete Cristina (0742597786) si Alexandra (0756306018) dornice de sex. Disponibile la orice ora

In ce oras activati fetelor?

Postat

Hi, I'm new here in Pitesti and I don't speak till now Romanian... I hope to find interesting persons here :movingthem1

• Oras:Ramnicu Valcea
  • Oras:Ramnicu Valcea
Postat

Buna,

Sunt Jurebie, imi cer scuze pentru inactivitatea mea pe aici dar avand in vedere ca ca nu mai am servici, lucrurile se vor schimba in aceasta privinta. Oricum, m-am mutat din Buzau unde oferta era slabuta in Ramnicu Valcea, de unde am mari asteptari. Ceva recomandari pentru un incepator in zona ? Ma refer la ofertele serioase. STIMA !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...