Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Salut!

De ceva timp tot urmaresc forumul si am vizitat si o parte din fete.

Parte dintre experiente au fost la inaltime dar evident au existat si multe dezamagiri. Pe multe dintre ele le pun insa in seama mea, pentru ca-s sucit :)

Sper sa reusesc sa ma implic si sa ajut comunitatea cu cateva recenzii utile de acum inainte.

A

• Oras:BucureÅŸti
  • Oras:BucureÅŸti
Postat

Stimate Doamne, Stimați Domni,

În primul rând, doresc să precizez că bucur să fac parte din această colorată comunitate!

În al doilea, vreau să vă destăinui că sunt virgin în "domeniul" acesta, având anumite rețineri vizavi de faptul că activitatea nu reprezintă, până la urmă, decât o prestare/recepție de servicii. Deci la acest moment sunt în expectativă.

Dar un plan şi un proiect am şi, dacă îmi fac curaj să intru în p... âine, o să se lase cu distracție şi divertisment pe paginile acestui forum.

Şi nu în ultimul rând, doresc un an bun pentru toată lumea, să fiți sănătoşi, prosperi şi fericiți, deoarece doar cât mai multe bine individuale creează binele general.

Cu stimă,

Paul

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare tuturor.

Sunt incepator in acest "sport" atat de necesar si va multumesc ca sunteti aici ca se ne impartasiti din experientele voastre.

Sper ca pe viitor sa pot impartasii si eu din experientele mele.

La multi ani tuturor, un an nou plin de fericire si noroc!

Vizitator farasentiment
Reputație: 0
Postat

Salutari tuturor!!!

• Oras:Oltenia
  • Oras:Oltenia
Postat

Salutare si La multi ani!!Sunt nou pe aici si imi place ceea ce vad,abia astept sa "pedepsesc" cat mai multe fetite :))

Mult succes la futaceala tuturor!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...