watzy Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 8, 2017 Misto forum...si util atat baietilor cat si fetelor Link spre comentariu
crazypepsi Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Salutare !!! Ceva interesant azi ?! Link spre comentariu
baiatuvesel Reputație: 6 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Salutare Link spre comentariu
margot1love Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Buna pisicuț! Am si eu o întrebare nu este Pt topicul acesta dar nu am reușit sa scriu unde trebuie.... sunt noua pe aici 😊 Sper sa îmi fie cu iertare. Am încercat si eu sa îmi fac un cont pe 6annonce.com acel site de franta...dar nu reușesc deloc nu înțeleg care ar fi problema si ce fac rau😔 M-ar ajuta tare mult un video pe aceasta tema dar nu găsesc nimic pe nicăieri nici pe google nici pe site-ul lor nici pe YouTube nicăieri. La ultima rubrica unde trebuie sa uploadez pozele acolo nu îmi sunt acceptate mi se cere o anumită dimensiune de poze le-am si făcut cu ajutorul programului lunapic.com dar nici asa nu îmi sunt acceptate am deja 3 luni de când ma chinui cu asta si nu reușesc nicicum.am trimis nenumărate email-URI pe adresa site-Ului dar iarăși nici un răspuns din partea lor 😔😔 sunt tare suparata din cauza aceasta nici nu pot merge sa probez si eu pe franta 😔 Pisicuț îmi cer scuze din nou Pt Off topic dar sper ca poate se găsește totuși careva sa ma lumineze si pe mine cu asta . Link spre comentariu
olec2015 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Va salut...foarte tare ideea! Link spre comentariu
lazystalker Reputație: -406 Postat Mai 8, 2017 Oras:Insula de Smarald Oras:Insula de Smarald Partajează Postat Mai 8, 2017 Salut. Nu-s chiar nou venit p-acilea. Doar ca am uitat datele vechiului cont. Apreciez foarte mult utilitatea forumului si eforturile celor ce fac treceri in revista obiective ale serviciilor prestate de fete. Foarte ok si faptul ca si prestatoarele au o platforma de exprimare. Link spre comentariu
andrei20111 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Salut domnilor sunt un mare curvar si vreau sa îmi împărtășiți sau sa va împărtășesc trăirile mele de astăzi inainte Link spre comentariu
jessik35 Reputație: 3 Postat Mai 8, 2017 Oras:Vitan Mall Oras:Vitan Mall Partajează Postat Mai 8, 2017 Va pupicesc pe toti in mod egal !! :*:*:*:*:*:*:* Link spre comentariu
unulnow Reputație: 1 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Salutare! Bine v-am gasit! 1 Link spre comentariu
catalin5678 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Nou pe forum. Sal tuturor Link spre comentariu
troscolevicious Reputație: -5 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Futem ceva? Link spre comentariu
morero Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 bine v-am gasit prieteni! Link spre comentariu
danidestept Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 salut.sunt curios din cale-afara.va pup si sper sa ne distram. Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Mai 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2017 Va pupicesc pe toti in mod egal !! :* :* :* :* :* :* :* Bine ai venit Jessik35! Link spre comentariu
jannnine Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 buna sunt jannine si bine am venit !! 1 Link spre comentariu
nicolau Reputație: -3 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Va pupa robo Link spre comentariu
ion ionu Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Bine v-am gasit ! 😉 Link spre comentariu
claudiu9 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2017 salut tuturor!!! Link spre comentariu
stormbuc Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2017 Salutare tuturor!Ma bucur sa am ocazia sa fac schimb de informatii cu voi Link spre comentariu
danysteli Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Salutare bine v.am.gasit Link spre comentariu
man@work Reputație: -2106 Postat Mai 9, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 9, 2017 buna sunt jannine si bine am venit !! buna !!!!! bine ne-ai gasit 1 Link spre comentariu
anonymousfucker Reputație: 25 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Salutari! Bine v-am gasit! Link spre comentariu
byskyw Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 buna ziua sa vedem pe viitor ce gasim pe aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum