Sari la conținut

Denisa Cluj - 0728524075 / 0728461367

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Denisa Cluj - 0728524075 / 0728461367
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Nu dar i-am scris eu pe whatsapp. Mi-a venit instant un mesaj automat in care oferea servicii totale, pachet promo poze/video, show erotic la web si sexting, masaj erotic, dominare pasiva/activa. Am intrebat-o ce inseamna mai exact dominare activa la ea si dupa vreo 5 ore mi-a trimis o fotografie cu ea toppless si un mesaj ciudat: sa ii trimit 80 ron pe Revolut si ea imi trimite poze, video si face un show web de 10 minute. In plus acei bani raman un fel de avans iar la intalnire sa ii mai dau doar 200.

Bineinteles ca i-am dat cu seen si cam atat iar intalnirea nu va avea loc niciodata. 

Postat
Acum 1 oră, lambofgod a spus:

Nu dar i-am scris eu pe whatsapp. Mi-a venit instant un mesaj automat in care oferea servicii totale, pachet promo poze/video, show erotic la web si sexting, masaj erotic, dominare pasiva/activa. Am intrebat-o ce inseamna mai exact dominare activa la ea si dupa vreo 5 ore mi-a trimis o fotografie cu ea toppless si un mesaj ciudat: sa ii trimit 80 ron pe Revolut si ea imi trimite poze, video si face un show web de 10 minute. In plus acei bani raman un fel de avans iar la intalnire sa ii mai dau doar 200.

Bineinteles ca i-am dat cu seen si cam atat iar intalnirea nu va avea loc niciodata. 

Zici ca e un cont fals? Teapa?

Postat

Da, poza nu mi s-a parut a fi reala si in plus nu bate nici matematica. Pentru servicii normale tariful era de 300, pentru dominare 350. Eu am intrebat de dominare, cei 80 ron rotunjiti la 100 nu bat cu tariful de dominare.

Postat
Acum 1 oră, lambofgod a spus:

Da, poza nu mi s-a parut a fi reala si in plus nu bate nici matematica. Pentru servicii normale tariful era de 300, pentru dominare 350. Eu am intrebat de dominare, cei 80 ron rotunjiti la 100 nu bat cu tariful de dominare.

Cam poza s-a părut bizară și cum mi-ai zis nici la mn nu da matematica cum ai zis. Multumesc de informație

• Oras:Bucureşti
  • Oras:Bucureşti
Postat

Are și un alt număr de telefon:0728461367.

Am contactat-o și eu pe Wtp.Mi-a trimis aceeași listă de servicii menționate de @lambofgod,cu precizarea că pentru extra are NN și AN!!!

A revenit cu o poză și mi-a cerut tot așa 80 RON prin Revolut pentru câteva filmulețe în care demonstrează serviciile.

I-am zis că nu am Revolut🤥😉 și a insistat,zicând că trimite IBAN.

Aici m-am oprit, pentru că mi se pare că e țeapă!

• Mersi 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca wleste teapa , are acum pe Bucuresti la acelasi numar si la fel cere 80 pe rev dupa reetu la intalnire care e mai putin decat oferta initiala 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.