Sari la conținut

Criss 0758809968

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Va salut domnilor.  Am vizitat pe domnișoara de mai sus, e ceea ce trebuie....sani adevărați....fundulet super bun, frumusica. Curata, singura in locație si nu e pe graba. Strada IC Brătianu...știți blocul...Spor la treaba si fir întins. 

Postat
5 hours ago, CristiMoro said:

Va salut domnilor. Am vizitat pe domnișoara de mai sus, e ceea ce trebuie....sani adevărați....fundulet super bun, frumusica. Curata, singura in locație si nu e pe graba. Strada IC Brătianu...știți blocul...Spor la treaba și firul întins. 

Dă-ne si noua mai multe detalii dacă se poate, poze reale, oral protejat sau neprotejat,  face figuri la schimb de poziții, la atingeri?

Postat

Face oral doar protejat, nu se urca pe tine si vrea cel mai mult sa o iei pe la spate...ai in ce da.....nu se grăbește.  Eu zic sa încercați băieți....se merita...are niște buze cărnoase.....spor la tras....

Postat

Salutare. 

Astăzi fiind cu treburi prin oraș si cu o programare în prealabil inca de ieri, la primele ore (cu cafeaua in mana), am vizitat pe titulara topicului.

Ce pot spune este ca arata mult mai bine în realitate decât în poze.

Atitudine super ok fata de mine ca si client.

Servicii oral protejat si normal protejat cu schimburi de poziții.

Locație ușor de găsit si locuri de parcare.

De revenit:: Da, pt mine este ok.

Recenzia este făcută de mine pt gusturile mele si ca urmare a acestei întâlniri.

Sper sa rămână cat mai mult si sa aibă aceeași atitudine 

• Oras:Târgoviște
Postat
1 hour ago, barosanu77 said:

Salutare. 

Astăzi fiind cu treburi prin oraș si cu o programare în prealabil inca de ieri, la primele ore (cu cafeaua in mana), am vizitat pe titulara topicului.

Ce pot spune este ca arata mult mai bine în realitate decât în poze.

Atitudine super ok fata de mine ca si client.

Servicii oral protejat si normal protejat cu schimburi de poziții.

Locație ușor de găsit si locuri de parcare.

De revenit:: Da, pt mine este ok.

Recenzia este făcută de mine pt gusturile mele si ca urmare a acestei întâlniri.

Sper sa rămână cat mai mult si sa aibă aceeași atitudine 

Este sau nu fata din poze? 

Postat

Nu știu câte fete își oun în anunțuri poze adevărate, si mai ales cu fata, dar îți spun sincer ca arata bine. Este genul de femeie bine proportionata, nu este skyni si nici bbw, este genul pe care ai pe ce pune si unde mana. 

Postat
15 minutes ago, barosanu77 said:

Nu știu câte fete își oun în anunțuri poze adevărate, si mai ales cu fata, dar îți spun sincer ca arata bine. Este genul de femeie bine proportionata, nu este skyni si nici bbw, este genul pe care ai pe ce pune si unde mana. 

Este foarte greu să ai încredere când sunt atâtea țepe. Mie mi-ar plăcea să își pună poze reale, chiar dacă nu sunt cu fața. Dar să fie reale să le putem vedea. Multe se și supără când le întrebi. Înțeleg totuși că pozele nu sunt reale, dar fata e ok. Mersi! Apreciez! 

Postat
1 hour ago, GabrielBlw said:

Ce tarife are? Oralul se poate si neprotejat?

Tarifele se încadrează în preturile actuale, iar serviciile ți le detaliază ea.

Nu pot comenta asupra aspectelor astea .

Postat

Salutare.

Revizitat astăzi domnișoară.

Fiind deja la a doua întâlnire acțiunea a decurs mult mai bine

Aceeași acțiune pozitiva fata de client, aceeași atenție către mine, nu se uita la ceas, același oral adânc si susținut, aceeași fata fara figuri la pozițiile alese.

Asa cum am spus si in comentariul anterior recomand cu mare încredere.

Păcat ca nu mai sta mult, dar poate revine după Paste.

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
La 03.04.2026 la 16:20, Mihut100 a spus:

Este foarte greu să ai încredere când sunt atâtea țepe. Mie mi-ar plăcea să își pună poze reale, chiar dacă nu sunt cu fața. Dar să fie reale să le putem vedea. Multe se și supără când le întrebi. Înțeleg totuși că pozele nu sunt reale, dar fata e ok. Mersi! Apreciez! 

Eu îți dau un sfat, caută în altă parte. La fizic este ce trebuie dar atitudinea in timpul actului lasă mult de dorit (nu mai dau detalii pentru că nu-și mai au rostul). Duduia nu este ce se pretinde aici, este o femeie bipolară care la primire este ce trebuie și la plecare(banii contează), în rest eu unul zic pas. Poți încerca doar ca să te convingi și că poate așa o să avem și noi aici realitate și transparență cu adevărat. Scopul acestui forum era să NE INFORMĂM CORECT între noi, nu să fim induși în eroare. Pentru mine are nota 4 la toate capitolele. Numai bine.

Postat
8 hours ago, ginxy91 said:

Eu îți dau un sfat, caută în altă parte. La fizic este ce trebuie dar atitudinea in timpul actului lasă mult de dorit (nu mai dau detalii pentru că nu-și mai au rostul). Duduia nu este ce se pretinde aici, este o femeie bipolară care la primire este ce trebuie și la plecare(banii contează), în rest eu unul zic pas. Poți încerca doar ca să te convingi și că poate așa o să avem și noi aici realitate și transparență cu adevărat. Scopul acestui forum era să NE INFORMĂM CORECT între noi, nu să fim induși în eroare. Pentru mine are nota 4 la toate capitolele. Numai bine.

Eu unul repet, am fost foarte multumit de atitudinea si serviciile ei.

Poate ne detaliezi si noua ce sa intamplat astfel incat sa stim cum sa procedam pe viitor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.