BogdanECU Reputație: 12 Postat Aprilie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 4 Salut vezi ca Amira este disponibila si e ce.a mai top din iasi . (Parerea mea ) te fute de te indoaie . Incearca la ea ,poate are liber . Spor
macarons Reputație: 1027 Postat Aprilie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 4 Acum 9 minute, BogdanECU a spus: Salut vezi ca Amira este disponibila si e ce.a mai top din iasi . (Parerea mea ) te fute de te indoaie . Incearca la ea ,poate are liber . Spor Amira nu este matura, mai bine te abtineai sa scrii acest mesaj. 1
max.ce.te. Reputație: 2065 Postat Aprilie 4 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Aprilie 4 La 03.04.2026 la 13:04, royal22 a spus: o matura in iasi sa faca treaba cu un tanar? Bre, la cum te exprimi ... eu zic ca te.ai rãtãcit pe aici ... corect se spune "tânãr vrea sa facã treabã cu o mãturã in IS" ... Dec, poti merge in orice magazin "universal" sa iti iei mãtura in functie de cât vrei sa faci treaba cu ea... Daca totusi vrei sa futi ceva ... eu zic sa te mai ... maturizezi un pic sau dã si tu o bere la unul mai experimentat sa iti dezvaluie "secretele" activitatii din domeniul sexului pe bani... eventual daca ai si buget "royal" poate platesti si o demonstratie pe teren 😉 1
Membru Premium Luckynr7 Reputație: 39 Postat Aprilie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 5 La 04.04.2026 la 10:29, macarons a spus: Amira nu este matura, mai bine te abtineai sa scrii acest mesaj. Dar macar fute de indoaie? :))) 1
macarons Reputație: 1027 Postat Aprilie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 5 Acum 13 minute, Luckynr7 a spus: Dar macar fute de indoaie? :))) Raspunsul colegului @BogdanECU nu are legatura cu subiectul acestui topic. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum