xxx.xxx Reputație: 816 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Aprilie 15, 2014 OANA satena dulce fundulet bombat, ofer servicii totale.1.68, sani nr 6, 27 ani pun pasiune in ceea ce fac. Daca ai placerea sa ma cunosti te astept intr-un pat cald si primitor. Discretie si igiena. Dristor. 0765714059
bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 15, 2014 Mai are un topic deschis cu alt nr de telefon :https://nimfomane.com/forum/topic/23814-0761538907-roscata-frumoasa-experta-in-sex-anal/ 1 1
klodream Reputație: 55 Postat August 24, 2014 Postat August 24, 2014 salutare, am gasit anuntul pe anuntul.ro: DENISA, 21 ani, te provoc la un preludiu de neuitat sarutari, mangaieri 69, sex oral, normal, fin. orala corporala, faciala, uro, activ si alte fantezii. Nu ezita, sa ma contactezi. Aer conditionat. Dristor, 24 Aug 20:35 0765714059este cu totul alta gagica dar fiind acelasi numar am zis sa postez aici.Am sunat , mi-a raspuns o voce de pustoaica foarte dulce, vesela si comunicativa care mi-a detaliat tot ce face la pretul de 50 de lei / finalizare (max 30 de minute), exact ce zice in anuntul de mai sus... la cum ma grabeam era tot ce imi doream! Locatia este in Dristor (2) la blocul de garsoniere cum iesi din gura de metrou intrii in scara... garsoniera curata , pat mare, baia nu am vizitat-o eu facand baie inainte sa plec spre duduie.Cum am intrat m-a intampinat gagica invelita intr-un prosop, draguta sani nr. 2-3 putin lasati, piele fina, putin "pufoasa" dar nu deranjant, oricum este clar ca nu are nicio treaba cu pozele din AT.Nu am intrat bine ca m-a intrebat ce pachet aleg????? zic pai exact ce am vorbit la telefon o finalizare bla bla... la care tipa zice pai staaaaai ca daca vrei pachetu ala este 100 de lei, dar daca vrei cu 50 de lei, trebuie sa termini in 15 minute si totul protejat... zic nu este problema ca oricum ma grabesc si nu aveam de gand sa stau mai mult (daca nu aveam treaba in 20 de minute si trebuia sa ma "eliberez" rapid dispaream in secunda 2), adica una vorbim la tel si cand ajung acolo se intoarce treaba la 180 de grade.Cum m-am dezbracat mi-a fixat prezervativul desi nu eram nici pe departe "pregatit", in fine, a inceput sa molfaie cateva minute eu stand in picioare (cica la pretul asta oralul se face din picioare )), si nu stiu prin ce minune a reusit sa-l trezeasca pe ala micul...dupa 5 minute zic hai sa trecem la normal (nici nu s-a pus problema ca in ce pozitie vrei, s-a pus direct pe spate a dat cu putin scuipinol la pasarica si zice hai), am dat la "rame" inca 5 minute si am finalizat in prezervativ, m-a sters cu servetel umede si zice victorioasa "asta a fost" ) ... in 10 secunde eram deja la usa imbracat si fuga la intalnire!Acum ceva note:oral: 4-5, cu indulgenta ca a reusit sa-l trezeasca pe cel mic desii imi pierdusem si eu speranta.normal: 4, a stat pe spate ca o planta nu a schitat vreun gest.GFE: 0, clar, atitudine de centurista, trista, nu vorbeste nici chiar daca este intrebata, parca esti cu o gonflabila, preludiu inexistent!fata: 7, nu arata rau tipa, undeva pe la 1,70 - 60 de kg, bine proportionata, de etnie cel putin 50%.halatul: 50 de lei, aprox 15 min dor to dor.Recomandare: CLAR NU AM SA MAI CALC IN VECI PE ACOLO!http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/8/21/58666521.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/8/21/58666541.jpgma repet, poze 100% false! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum