twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 daca iti place prima, da, ai o problema Ma omorati cu gusturile nu se discuta...si cu subiectivismul! Daca eu consider ca prima femeie este mai frumoasa , am o problema sau de fapt : "gusturile nu se discuta" ???gusturile nu se discuta intre o blonda si o bruneta UMANE, nu intre un monstru acvatic si o femeie normala.plus ca citindu-ti ultima recenzie, e evident ca tu ai gusturi bune la femei , deci nu intri in discutie. Te referi la semi "buccia" presupun? Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Te referi la semi "buccia" presupun? normal.si inca un adept al teoriei ca vasilepoamarosie e cazut din copac Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 M-a intrebat cineva, daca am intrat astazi in depresie... Nu, nu din atat Dar...cu siguranta n-o sa mai fiu Laura aia pe care o "cunosteati" voi Ati exagerat in ultimile zile, am pus totul la suflet...dar promit ca o sa fiu alta... !! Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Futacios_man...Laurici nu credea ca vorbim despre ea, nu? P.S N-ai fi dat si tu un + la recenzie nimic Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Futacios_man...Laurici nu credea ca vorbim despre ea, nu? P.S N-ai fi dat si tu un + la recenzie nimic cum sa nu???ia mai uita-te odata doar ca initial am citit-o de pe telefon, si in varianta mobila nu poti da puncte. Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Fie... Multam!! ...sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Ati exagerat in ultimile zile, am pus totul la suflet...dar promit ca o sa fiu alta... !!nu mai pune la suflet si tu chiar totul, oamenii sunt rai si clevetitori, si slobozi la gura, dar nu inseamna ca nu te iubesc (ei, oamenii) sa revenim la recenziile tale false!se auto-denunta cineva?nimeni?fiti curajosi, dati-o anonima 4 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Ati exagerat in ultimile zile, am pus totul la suflet...dar promit ca o sa fiu alta... !!Doamne ajuta! Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 M-a intrebat cineva, daca am intrat astazi in depresie... Nu, nu din atat Dar...cu siguranta n-o sa mai fiu Laura aia pe care o "cunosteati" voi Ati exagerat in ultimile zile, am pus totul la suflet...dar promit ca o sa fiu alta... !!http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/27312412.jpg Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Ma omorati cu gusturile nu se discuta...si cu subiectivismul! Daca eu consider ca prima femeie este mai frumoasa , am o problema sau de fapt : "gusturile nu se discuta" ??? http://s28.postimg.org/fbnepxa59/bau.jpg Aici chiar exagerezi cu comparația, ai dat-o în extremism, scuză-mă! Cu așa exemplu vrei tu să combați "gusturile nu se discută"? Stimă. http://s27.postimg.org/6tmotmokj/desc_rcare_2.jpg Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 M-a intrebat cineva, daca am intrat astazi in depresie... Nu, nu din atat Dar...cu siguranta n-o sa mai fiu Laura aia pe care o "cunosteati" voi Ati exagerat in ultimile zile, am pus totul la suflet...dar promit ca o sa fiu alta... !! Laura, varsta isi spune cuvantul in cazul tau. Cred ca tre' sa-ti faci o programare la Sorinica sau Amada. Au ele leacul pentru "pusul la suflet". Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Aici chiar exagerezi cu comparația, ai dat-o în extremism, scuză-mă! Cu așa exemplu vrei tu să combați "gusturile nu se discută"? Stimă. Evident ca exagerez cu comparatia...Voiam sa demonstrez un punct de vedere; fara nici un fel de legatura cu Laura! Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Evident ca exagerez cu comparatia...Voiam sa demonstrez un punct de vedere; fara nici un fel de legatura cu Laura!Dar cine a spus ceva de Laura... Ma refeream la"gusturile nu se discută ". Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Dacă mie îmi place Pepsi și ție Coca evident ambele Cola nu le putem da ambelor 10? Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Ma omorati cu gusturile nu se discuta...si cu subiectivismul! Daca eu consider ca prima femeie este mai frumoasa , am o problema sau de fapt : "gusturile nu se discuta" ??? http://s28.postimg.org/fbnepxa59/bau.jpg http://s27.postimg.org/6tmotmokj/desc_rcare_2.jpgE un caz extrem de: "gusturile nu se discuta!". Atata timp cat pe fata Pamantului exista cel putin o persoana care sa spuna ca fata din a doua poza este mai draguta... gusturile nu se discuta. Doar intamplarea face ca si mie sa mi se para mai sexy tot prima tipa. Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Doar intamplarea face ca si mie sa mi se para mai sexy tot prima tipa. http://m.memegen.com/w5mlue.jpg Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Laura, varsta isi spune cuvantul in cazul tau. Cred ca tre' sa-ti faci o programare la Sorinica sau Amada. Au ele leacul pentru "pusul la suflet". Esti ABSOLUT sigur? 1 6 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Esti ABSOLUT sigur? Cam asa?? https://global3.memecdn.com/grumpy-dog-vs-grumpy-cat-take-2_o_938108.jpg Link spre comentariu
jan01 Reputație: 105 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Laura, la noi este o vorba dar este foarte vulgara si cu mai multe intelesuri, nu vreau sa te jignesc si sa stii ca e din popor."Nu lua in cap, ia in g..a" Asta era raspunsul la ce spuneai mai sus ca nu o sa mai fii asa de buna la suflet.Indiferent ce faci ramai la fel, oamenii se schimba doar fata de anumite persoane nu fata de toti. 1 Link spre comentariu
oly_mare Reputație: 12 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Laura, la noi este o vorba dar este foarte vulgara si cu mai multe intelesuri, nu vreau sa te jignesc si sa stii ca e din popor."Nu lua in cap, ia in g..a" Asta era raspunsul la ce spuneai mai sus ca nu o sa mai fii asa de buna la suflet.Indiferent ce faci ramai la fel, oamenii se schimba doar fata de anumite persoane nu fata de toti. :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp Se poate un pin la replica asta? Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Laura, la noi este o vorba dar este foarte vulgara si cu mai multe intelesuri, nu vreau sa te jignesc si sa stii ca e din popor."Nu lua in cap, ia in g..a" . Care ar fi... celelalte intelesuri? Link spre comentariu
jan01 Reputație: 105 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Scuze, are un singur inteles. Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Esti ABSOLUT sigur? Niciodata "absolut". Conform statisticilor, probabilitatea ca "absolut" sa fie "relativ" este foarte mare. . Fetele despre care vorbesc nu-si fac publice slabiciunile. ...Nu ca ele n-ar exista , da' sacalii abia asteapta. 1 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 "Laura, la noi este o vorba dar este foarte vulgara si cu mai multe intelesuri, nu vreau sa te jignesc si sa stii ca e din popor."Nu lua in cap, ia in g..a" Daca este, intr-adevar, o vorba vulgara te rog sa-mi spui daca am nimerit-o: 1. "Nu lua in cap, ia in gcaricia"2. "Nu lua in cap, ia in gcoia"3. "Nu lua in cap, ia in gpizdaa" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum