sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Va rog frumos sa va abtineti. Eu nu fac greseli gramaticale. Xoxo, nu fi rau, te rog. Faptul ca am un stil mai nebunesc de a scrie nu inseamna ca fac greseli, asa imi place sa scriu, in stilul meu. De acum inainte nu voi mai scrie decat precum in manuale, daca asta se apreciaza pe aici... -recunosc ca nu eram sigura de „dansa-ntr-insa„-dar sunt atat de obosita incat nici nu am mai pus pret pe asta... voi oricum sariti la gatul oricui pt cea mai mica greseala. Mai bine taceam in pl... lu xoxo Bai nene una cu una fac DOO. Am fost olimpica la gramatica. Mai lasati-ma dreq, scuzati-mi franceza. Va pup si va iubesc oricum, dar incetati sa mai fiti nemernici, for god -cuGmic- sake, nu toate meritam. O seara buna. :clapp :clapp :clapp Nu e logic, ma nene, ca e scris STRICT satiric?? Altfel mai puneam si E mare? Adica sunt proasta cu majuscula sau cum cacat? Chiar asa nu va potoliti deloc. Dezvoltati haos in/din orice? Logic? Aici? Aici, pe forum??? Logic??? Pe bune? Ai intrebat asta??? Aici nimic nu e logic....welcome... . 2
plosk Reputație: 258 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Nu va avantajeaza postarile de acest gen , daca era vorba de satira se putea formula mai inteligent.Pentru mine ce este scris asa ramane, nu ca - am scris cu majuscule sau alte ergumente.Si aveti si vocabular de BALTA - asa o sa ne amintim .
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 :clapp :clapp :clapp Logic? Aici? Aici, pe forum??? Logic??? Pe bune? Ai intrebat asta??? Aici nimic nu e logic....welcome... . Se exagereaza prea mult. Nu inteleg care e problema unora. Poate ma lamuresti tu intr-un pm. Pupici
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Nu inteleg care e problema unora. Mananca ei ceva nasol... cu polonicul! 1 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Se exagereaza prea mult. Nu inteleg care e problema unora. Poate ma lamuresti tu intr-un pm. Pupici te lamuresc si in PM si la o cafea dar maine, in seara asta ma retrag... Noapte buna domnilor/doamnelor....
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 24, 2014 mie nu-mi place cafeaua, dar beau si eu un suc!
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Nu va avantajeaza postarile de acest gen , daca era vorba de satira se putea formula mai inteligent.Pentru mine ce este scris asa ramane, nu ca - am scris cu majuscule sau alte ergumente.Si aveti si vocabular de BALTA - asa o sa ne amintim .Te duci sa le futi sau sa le dai lucrare de control la gramatica? 1
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 24, 2014 Te duci sa le futi sau sa le dai lucrare de control la gramatica? unii se duc doar ca sa vorbeasca.. ANGEL unde esti tata? spune-le tu cum e cu asta..
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 24, 2014 Te duci sa le futi sau sa le dai lucrare de control la gramatica? Doctore, multe dintre ele ar rămâne corigente... Valabil şi pentru mulţi dintre utilizatorii de genul masculin. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Categoric! Noroc ca sunt bune la altceva In privinta masculilor nu stiu ca nu i-am verificat
plosk Reputație: 258 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Te duci sa le futi sau sa le dai lucrare de control la gramatica?Nu ai inteles nimic.
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Ba am inteles foarte bine dar mie imi plac femeile cu atitudine, mai bine obraznice si cu greseli gramaticale decat umile si cu scrisul corect
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2014 Lasa pisi ca si daca avem atitudine si gramatica impecabila, tot se gaseste un destept cusurgiu. Ma retrag. Va urez CEAULES, ca o bagaboanta veritabila ce sunt. 7
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 24, 2014 Ba am inteles foarte bine dar mie imi plac femeile cu atitudine, mai bine obraznice si cu greseli gramaticale decat umile si cu scrisul corect E chestie de gusturi, evident. Cand vad e tipa frumoasa pe strada, ultimu lucru la care ma gandesc e daca stie care e diferenta intre "o canapea" si "canapea" (pt cine nu intelege la ce ma refer, cititi threadul Gigolo by BEBBE pe DG)
amarui Reputație: 105 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Aprilie 25, 2014 Mult zgomot pentru nimic !!!!Mai gandeste cineva pentru ce este acest forum?Sau chat-uiti si va improscati in continuare?
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 25, 2014 Postat Aprilie 25, 2014 Evident ca nu, trebuie sa platesti diferenta in Ron (x100) M-am scos, mai grav era daca plateam pentru diferenta de ani.
georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Aprilie 25, 2014 La cat chat este aici nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin, asa ca ma las pagubas ))
bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 25, 2014 Din plictiseala dau peste asta : http://masajeroticirina.blogspot.ro/ . Interesanta prima parte . Sa ne pupi in cur Sorino cu prietena ta cu tot Voiam sa vin sa-ti trag o muie . M-am razgandit 3 2
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 25, 2014 Deci nu mai e nici un dubiu...
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 25, 2014 .
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 25, 2014 hahahah a intrat randunica sa-i dau la muie
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 25, 2014 Xoxo, s-o montezi p'aia cu 2 bile şi zar, da? 1
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 25, 2014 hahahah a intrat randunica sa-i dau la muie 1
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 25, 2014 Din plictiseala dau peste asta : http://masajeroticirina.blogspot.ro/ . Interesanta prima parte . Sa ne pupi in cur Sorino cu prietena ta cu tot Voiam sa vin sa-ti trag o muie . M-am razgandit Sa moara Franta, bic-c , nu ca zic dar vreau sa spun, tu din plictiseala o urmaresti pe randunica?Esti cel mai tare )) Eu din plictiseala ma uit la un film, ies pe afara si ma plimb, citesc un ziar, plm...fac o laba ...dar tu esti tare:)) Nu am puncte de rreputati eca ti-as da ))) PS - E misto sa stiii ca esti urmarit de cineva:))) randunica este chiar tare ) 3 2
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 25, 2014 Na uite cine a intrat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum