refresh Reputație: 84 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Sub Oras:Sub Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Eu am fost la piticuta si as mai fi mers dar sunt prea batrin pentru astfel de sentimente.Roacare, mai stiu eu pe unu' care zicea tot ca tine, si cand a fost sa fie....s-a dat cu capu' de toti peretii, da degeaba, picase deja N-a mai avut ce sa mai faca... @pt Tina diamantata:Poate sunt si un pic masochiat, dar inainte de toate sunt VIU ! 2 Link spre comentariu
men66 Reputație: 892 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Ai perfecta dreptate mosule, sa inteleg ca acum ai timp si chef sa ne pregatesti cadourile Cu Inna nu o sa stii niciodata la care dintre cele 2 puncte se incadraza asa ca bucura-te de pofta ei de viata si de asa zisa ei inocenta, merita fiecare clipa . Sunt obosit si chestia asta suna a reclama Eu am fost la piticuta si as mai fi mers dar sunt prea batrin pentru astfel de sentimente. Ce varsta ai , rocker27 ? Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Esti bine , esti ok ? Doar o gluma Sa stii ca nu este chiar Mos Craciun Ce naiba ,normal ca iti este usor sa te exprimi pe un forum public, unde nu te stie nimeni.Cred ca asta este singurul avantaj al lumii virtuale , poti sa spui orice si sa fii oricine vrei .Asta pina te baneaza Pantera Roz. Nu am nimic cu tine mi-a placut asta cu moshul, parca stateati impreuna in acelasi azil StimaHey Rocker27, Chestia cu moshul sa stii ca am luat-o de la tine, zău . Daca îmi aduc aminte bine, tu ai început iar eu nu fac decit sa te urmez... Sa știi ca pînă la tine,nimeni nu și-a bătut capul sa-mi cerceteze buletinul, numărul de la pantofi sau firele de par albe din cap. Ba din contra....am fost mințit foarte frumos. Si nu o data. Cit despre "...unde nu te știe nimeni"....pare-se ca tu știi ceva mai multe despre mine decît știu eu despre tine. Am fost împreuna la același azil dar pentru ca ne-am tot uitat pe sub fustițe la doctorițe, ne-au separat. Sa știi ca am răbdare și te-astept pe forumul de rock...doar asa să-ți vad ce-ți poate capul.... :wavey Respectele mele,Titi 1 Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Ce varsta ai , rocker27 ? Vreo 21 de la majorat. Link spre comentariu
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2014 :kiss3lurezi azi ( 07.10 0 si dupa 22:00 ??? Multumesc 1 Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Am sunat eu pentru tine si mi-a zis ca ar fi bine sa o suni pina nu este prea tirziu Informatia este pretioasa si confidentiala dar totusi doar la un telefon distanta lurezi azi ( 07.10 0 si dupa 22:00 ??? Multumesc 2 7 Link spre comentariu
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Am sunat eu pentru tine si mi-a zis ca ar fi bine sa o suni pina nu este prea tirziu Informatia este pretioasa si confidentiala dar totusi doar la un telefon distanta Corect !!! Link spre comentariu
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Corect !!! Ma duc mai pe seara la o inmormantare si dupa vreau sa-mi tratez depresia. Crezi ca e cazul sa sun de pe acum ? 4 Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Ma duc mai pe seara la o inmormantare si dupa vreau sa-mi tratez depresia. Crezi ca e cazul sa sun de pe acum ? Bre Vasilica, Vezi sa nu te îneci cu coliva ca se duce dracu' de hîrjoneala cu Innutza! Si...nu te mai cita atîta sa nu-ți vina greata....ia matale un -1 de la mine...asa...de control.Pentru ca porți șapca. 2 Link spre comentariu
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Bre Vasilica, Vezi sa nu te îneci cu coliva ca se duce dracu' de hîrjoneala cu Innutza! Si...nu te mai cita atîta sa nu-ți vina greata....ia matale un -1 de la mine...asa...de control.Pentru ca porți șapca. Hai sa-ti fie de bine.sapca poti s-o tii ca o iau p'aia de la mort Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Cind se mai se stabilizase topicul Innei dupa turbulentele de 60 de pagini de la inceput acum am inceput noi .Scuze moldoveanco. Gata suntem cuminti. 1 7 Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Hai sa-ti fie de bine.sapca poti s-o tii ca o iau p'aia de la mortSaru' mina conasule! Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Cind se mai se stabilizase topicul Innei dupa turbulentele de 60 de pagini de la inceput acum am inceput noi .Scuze moldoveanco. Gata suntem cuminti.Pai mai...rocker27...doar Sorina sa aibă 100 de pagini? Scuze Innutzo!Nu vreau sa poluez doar ca nu știam ca ești moldoveanca. Acu' vreau nu vreau o sa te te iubesc și mai tare. Gata...m-am retras ca sa nu umflu factura la telefon aicea la închisoare. 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Vrea sa se trateze dupa inmormantare )) Futu-i..era sa imi innec tableta cu suc )))) doamne ce.am ras ))))))) Phahahahha... Da.i Doamne minte mortului...ca altii vad ca au folos si fara ea... Sa ne inveseleasca pe noi, macar!! ) Fuck. That hurt. Saracu' mort ) 2 Link spre comentariu
eudany Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2014 daca nu ai locatie In bucuresti te pot ajuta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 daca nu ai locatie In bucuresti te pot ajutaTe ocupi cu imobiliare ? Link spre comentariu
freegen Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Te ocupi cu imobiliare ? Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2014 daca nu ai locatie In bucuresti te pot ajuta Caut si eu sa inchiriez un apartament cu 2-3 camere, central. Vreau sa arate bine, sunt pretentios. Ca bani sa zicem pana in 400-450 euro. Ma ajuti si pe mine? Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Caut si eu sa inchiriez un apartament cu 2-3 camere, central. Vreau sa arate bine, sunt pretentios. Ca bani sa zicem pana in 400-450 euro. Ma ajuti si pe mine?Nu cred ca ia bani, lucrează la "comision". 2 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Nu cred ca ia bani, lucrează la "comision". Ii dau 50% din tot ce "produc" 1 4 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 13, 2014 daca nu ai locatie In bucuresti te pot ajuta prost sa fi, noroc ca peste. 4 Link spre comentariu
petiteinna Reputație: 224 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Poze din noua locatie. Va astept 9 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 14, 2014 nice photo 1 1 Link spre comentariu
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2014 A prins curaj Domnisoara..ce poze mey..ce poze...rosesc de tot 1 Link spre comentariu
chirish Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 14, 2014 cat de curand o vizitez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum