sacha Reputație: 77 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 15, 2014 Buna tuturor, De curand revenit pe taram romanesc si nu in ultimul rand sibian incep a răsfoii paginiile site-ului detoatepentrutoti si gasesc urmatorul anunt:http://www.detoatepentrutoti.ro/Abate-drumu-l-spre-o-doamna-experta%2Crubensiana-cu-sani-nr-6-336528.html Impins de o curiozitate nebuna de a sexa o tanti durdulie sun, imi raspunde duduia si imi comunica meniul dupa care imi spune ca activeaza in zona mihai viteazu si daca doresc ceva o sun cu 10 minute inainte... Zis si facut ma urc in taxi si o sun de pe drum sa ii spun ca ajung... o data ajuns in zona o sun si ma las ghidat pana la usa apartamentului... usa se deschide si apare doamna intr-un neglijeu negru, dupa parerea mea pozele sunt reale si nu stiu daca nu a mai luat cateva kg in plus de atunci in fine am zis daca tot am venit si am urcat atatea scari am zis hai sa raman, dupa ce a mai amestecat putin in ciorba care o avea pe foc...ca doar na doamna trebuie sa intretina șasiul ma pofteste in camera ma pune sa ma dezbrac si sa imi asez hainele pe o masuta si imi zice "hai da-te aproape" adica sa ma duc langa pat unde tanti astepta soldatul stand asezata pe pat...Nu vorba de dus nu nimic igienizare rapida cu ajutorul servetelelor umede si pe cai ca se filmeaza... pune prezervativul si se apuca de cantat la bijuterie... dupa un minut imi zice gata? trecem la normal si zic na daca tot ne grabim sa trecem si la oral... la care rubensiana esueaza pe pat in pozitia testoasei rasturnate si imi zice din nou "hai da-te aproape" bun ajung mai aproape ma apuca de gogu si undeva sub stratul gros de forma rubensiana gaseste intr-un final poarta raiului actiune actiune dar nu ma terminam la care zice scoala-te ca incercam intre sani... nu a prea reusit treaba ca a fost greu sa ii prinda incat sa formeze ceva demn de un titjob la care sa apuca la o masturbare violenta de am zis ca nu numai ca vrea sa il smulga dar sa il si manance.... terminat cu greu in prez imbracat si plecat... ca note:Locatie 6 un apartament destul de vechi si cam necuratzelOral 6 slabut ajutat de mana si singurele atentii ale zonelor adiacente au fost simulari de smulgere a nucilor deci total neplacut pentru mineNormal 5 fata nu misca sau nu poate sa mistedoor to door 15 minutesi cadoul pentru o finalizare este de 100 de lei deci dragi confrati daca nu aveti ce face cu 100 de lei si chiar vreti sa faceti amor nebun eu zic si va sfatuiesc sa alegeti oricare alta fata 2
cassy Reputație: 16362 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 15, 2014 In poze Arianna Sinn http://www.assgalleries.net/gallery/3714962/arianna-sinn-spreading-bed 1
sacha Reputație: 77 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:sibiu Oras:sibiu Autor Postat Aprilie 16, 2014 In poze Arianna Sinn http://www.assgalleries.net/gallery/3714962/arianna-sinn-spreading-bedin orice caz seamana destul de mult
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2014 Postat Aprilie 16, 2014 Are un titlu interesant in anuntul recent ;" abate drumu-l spre o doamna", e clar ca "abate" e verb si nu substantiv,dar "drumu-l" e substantiv si parca se scrie altfel...Nu inteleg ce rost are liniuta...
conu` alecu Reputație: 49 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 11, 2014 Buna tuturor, De curand revenit pe taram romanesc si nu in ultimul rand sibian incep a răsfoii paginiile site-ului detoatepentrutoti si gasesc urmatorul anunt:http://www.detoatepentrutoti.ro/Abate-drumu-l-spre-o-doamna-experta%2Crubensiana-cu-sani-nr-6-336528.html Impins de o curiozitate nebuna de a sexa o tanti durdulie sun, imi raspunde duduia si imi comunica meniul dupa care imi spune ca activeaza in zona mihai viteazu si daca doresc ceva o sun cu 10 minute inainte... Zis si facut ma urc in taxi si o sun de pe drum sa ii spun ca ajung... o data ajuns in zona o sun si ma las ghidat pana la usa apartamentului... usa se deschide si apare doamna intr-un neglijeu negru, dupa parerea mea pozele sunt reale si nu stiu daca nu a mai luat cateva kg in plus de atunci in fine am zis daca tot am venit si am urcat atatea scari am zis hai sa raman, dupa ce a mai amestecat putin in ciorba care o avea pe foc...ca doar na doamna trebuie sa intretina șasiul ma pofteste in camera ma pune sa ma dezbrac si sa imi asez hainele pe o masuta si imi zice "hai da-te aproape" adica sa ma duc langa pat unde tanti astepta soldatul stand asezata pe pat...Nu vorba de dus nu nimic igienizare rapida cu ajutorul servetelelor umede si pe cai ca se filmeaza... pune prezervativul si se apuca de cantat la bijuterie... dupa un minut imi zice gata? trecem la normal si zic na daca tot ne grabim sa trecem si la oral... la care rubensiana esueaza pe pat in pozitia testoasei rasturnate si imi zice din nou "hai da-te aproape" bun ajung mai aproape ma apuca de gogu si undeva sub stratul gros de forma rubensiana gaseste intr-un final poarta raiului actiune actiune dar nu ma terminam la care zice scoala-te ca incercam intre sani... nu a prea reusit treaba ca a fost greu sa ii prinda incat sa formeze ceva demn de un titjob la care sa apuca la o masturbare violenta de am zis ca nu numai ca vrea sa il smulga dar sa il si manance.... terminat cu greu in prez imbracat si plecat... ca note:Locatie 6 un apartament destul de vechi si cam necuratzelOral 6 slabut ajutat de mana si singurele atentii ale zonelor adiacente au fost simulari de smulgere a nucilor deci total neplacut pentru mineNormal 5 fata nu misca sau nu poate sa mistedoor to door 15 minutesi cadoul pentru o finalizare este de 100 de lei deci dragi confrati daca nu aveti ce face cu 100 de lei si chiar vreti sa faceti amor nebun eu zic si va sfatuiesc sa alegeti oricare alta fataAr fi trebuit sa iti dea ea bani tie )))))) Bine ca nu ti l-a rupt pe gogu si ca ai scapat fara sa ti-l manance )))))
sacha Reputație: 77 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:sibiu Oras:sibiu Autor Postat Decembrie 6, 2014 Ar fi trebuit sa iti dea ea bani tie )))))) Bine ca nu ti l-a rupt pe gogu si ca ai scapat fara sa ti-l manance )))))multumesc lui dumnezeu ca am scapat
conu` alecu Reputație: 49 Postat Decembrie 13, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 13, 2014 multumesc lui dumnezeu ca am scapat Amin
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum