Sari la conținut

0762497021

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Am vizitat domnisoara, e ok, curata frumusica, slim, nu are augmentari, ideal ar fi daca si-ar rezolva zambetul are ceva pete negre pe dinti, are un cur minunat si se vede super cand o pui caprita. Face si finalizare orala pt cei interesati. Ce mi-a placut ca e corecta, am achitat si finalizare orala care nu s-a mai intamplat ca m-a terminat pozitia doggy si mi-a dat banii inapoi pe extra. 
Posibil sa o mai vizitez in lipsa de ceva mai bun. 
Recomand pentru iubitori de slim.

pozele reflecta realitatea 

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat
3 hours ago, Onofrel said:

Am vizitat domnisoara, e ok, curata frumusica, slim, nu are augmentari, ideal ar fi daca si-ar rezolva zambetul are ceva pete negre pe dinti, are un cur minunat si se vede super cand o pui caprita. Face si finalizare orala pt cei interesati. Ce mi-a placut ca e corecta, am achitat si finalizare orala care nu s-a mai intamplat ca m-a terminat pozitia doggy si mi-a dat banii inapoi pe extra. 
Posibil sa o mai vizitez in lipsa de ceva mai bun. 
Recomand pentru iubitori de slim.

pozele reflecta realitatea 

adica , carii ?

Postat
7 hours ago, zurlau said:

adica , carii ?

Nu i-am facut conult in gura, poate is carii, poate sunt doar coloratii pe dinti. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.