mircea1999 Reputație: -2 Postat Iunie 17 Oras:Brad Oras:Brad Postat Iunie 17 E vreo șansă sa găsesc ceva prin Beiuș?
morganleefay Reputație: 1393 Postat Iunie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 17 Acum 1 oră, mircea1999 a spus: E vreo șansă sa găsesc ceva prin Beiuș? Bella Fox activează în Ștei deci e aproape de Beiuș 🙂 3
rechinii77 Reputație: 71398 Postat Iunie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 17 Acum 5 ore, morganleefay a spus: Bella Fox activează în Ștei deci e aproape de Beiuș 🙂 Frate @morganleefayvad ca tu ai ce ai cu Bella😋eu cred ca tu te.ai indragostit de ea🙈si nu vrei sa ne zici🤣🤣🙊 Ps:acuma eu rad ca prostul....cand citesc "BELLA FOX DE BEIUS"🤣🤣🤣🤣🤣 9 6 6
morganleefay Reputație: 1393 Postat Iunie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 17 Acum 2 ore, rechinii77 a spus: Frate @morganleefayvad ca tu ai ce ai cu Bella😋eu cred ca tu te.ai indragostit de ea🙈si nu vrei sa ne zici🤣🤣🙊 Ps:acuma eu rad ca prostul....cand citesc "BELLA FOX DE BEIUS"🤣🤣🤣🤣🤣 Da de unde ... îmi place doar de porecla pe care o avea în Deutschland 😂 Dacă arăta ca Anna Lesko atunci poate îmi plăcea de ea ! 😋 1 2
Mihai390 Reputație: 200 Postat Iunie 17 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iunie 17 Hai ma in Oradie ma.Futa mama cate sunt aicea.Cu sutele.Acolo gasesti doar ursoaice in padure care da cu laba. Pentru cine nu stie in zona Beiusului se foloseste des cuvantul "futa mama". P.s. Nu am vrut sa supar pe nimeni. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum