Sari la conținut

Ajutor pt Sorina

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Vai Sorina , vroiam si eu nu sa te muiesc ca am vazut ca ai gura mare si nici sa te plimb cu masina ca o sa-mi memorezi numarul sa-l dai mai departe , doar sa te fut dar mi-ai dat programul peste cap cu agenda ta plina . Asta este incercam in alta parte

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bineintele ca stiu cine imi trece pragul. Din primele 5 cuvinte imi dau seama cu cine stau de vorba. Si nu are nicio legatura forumul, desteptule!!!

Cat de greu sa fie sa-mi dau seama cat (nu) te duce mintea!?!??!

Dupa ce ca ai capul mic, mai sta si creierul lejer in el...canta la alta masa, sau mai bine zis:

"Zboara Bambu zboara!" =))

• Like 1
Postat

Bineintele ca stiu cine imi trece pragul. Din primele 5 cuvinte imi dau seama cu cine stau de vorba. Si nu are nicio legatura forumul, desteptule!!!

Dupa ce ca ai capul mic, mai sta si creierul lejer in el...canta la alta masa, sau mai bine zis:

Ete unde era sherlock holmes in varianta feminina =)) Asa e , ai dreptate am uitat ca tu stii tot, nu stiu totusi cum te mai suporti sa fii atat de atotstiutoare.Vezi sa nu-ti  asa pe gat toata inteligenta....a da stai ca aia era sperma clientilor nu inteligenta...scuzeee , acum se explica de unde stii tu atat de multe.

• Oras:b
Postat

Ca sa stau eu, in genunchi in fata "ta", sa ma muiesti "tu" sau altii ca tine (pe/sub/pe langa mese ;) ), trebuie ceva mai mult decat 150ron....trebuie stil  ! ;)

F L E O S C !

astea sunt iluzii, realitatea e alta.

150 e tot ce e necesar.

daca a ajuns sa-ti trebuiasca stil sa dai o muie la o curva insemna ca sfarsitul e aproape. dar nu e :)

p.s.

aia cu "pe sub mese", si faptul ca ai ramas cu sechele dovedeste sublim care e nivelul inteligentei tale...

• Like 6
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Certareata mai esti soro

Postat

@Sorina4u "Nu stiam de ce a explodat telefonul....dar degeaba, am "agenda" full pana dupa Pasti.  "

Din punct de vedere strict al business-ului, daca ai agendat plina si suna telefonul in disperare, inseamna ca taxezi prea putin.

Referitor la propunerea stimabilului, de a-ti aduce 5 clienti pt o intreaga zi, nu inteleg de ce o iei ca pe o ofensa (plecand de la premisa ca a vorbit serios).

Postat

@Sorina4u "Nu stiam de ce a explodat telefonul....dar degeaba, am "agenda" full pana dupa Pasti.  "

Din punct de vedere strict al business-ului, daca ai agendat plina si suna telefonul in disperare, inseamna ca taxezi prea putin.

Referitor la propunerea stimabilului, de a-ti aduce 5 clienti pt o intreaga zi, nu inteleg de ce o iei ca pe o ofensa (plecand de la premisa ca a vorbit serios).

Pai o ia ca pe o ofensa pentru ca  e "cumparata" asa pe fata si nu-i convine,pentru ca ea e sorina , marea sorina , care face dezvaluiri , care se fute din placere , care bubuie de inteligenta , care are facultati si diplome ( chiar f multe ) , care investigheaza....si lista poate sa continuie.Doar ca la la sf zilei , cand se trage liniei , tot un bun de consum ramane ...un bun care pe zi ce trece isi pierde din calitate si interes.

• Like 1
Postat

F L E O S C !

astea sunt iluzii, realitatea e alta.

150 e tot ce e necesar.

daca a ajuns sa-ti trebuiasca stil sa dai o muie la o curva insemna ca sfarsitul e aproape. dar nu e :)

p.s.

aia cu "pe sub mese", si faptul ca ai ramas cu sechele dovedeste sublim care e nivelul inteligentei tale...

Man fac pariu cu tine ca daca lasi 6 din 10 barbati cu o curva in camera se pișa pe ei si le tremura genunchi !! stie ce zice Sorina ca iti trebuie ceva stil sa dai gat(muie) , nu oricine e facut sa futa mult si diverse tipe(crezi ca toti sunt ca noi ?) si tine cont ca 80% din barbati iau prima lor femeie de sotie si alta pasarica nu gusta tot restu vietii lor (ori de frica ori ca sunt lasi)

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

80% din barbati iau prima lor femeie de sotie si alta pasarica nu gusta tot restu vietii lor

Cu restul postarii e posibil sa ai dreptate, dar pe statistica asta n-as paria...

• Oras:Romania
Postat

Man fac pariu cu tine ca daca lasi 6 din 10 barbati cu o curva in camera se pișa pe ei si le tremura genunchi !! stie ce zice Sorina ca iti trebuie ceva stil sa dai gat(muie) , nu oricine e facut sa futa mult si diverse tipe

Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca ,intr-un fel, m-ai descris ..

Daca nu s-a inscris decat unul, sa se duca ala singur de cinci ori.

Intotdeauna am admirat intelepciunea bunului capitan!
Postat

Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca ,intr-un fel, m-ai descris ..

Intotdeauna am admirat intelepciunea bunului capitan!

Sunt 3 categorii de persoane in camera aia, cei 6, cei 4 si Sorina. Pt clarificare, din care faci parte? 

Postat

Sunt 3 categorii de persoane in camera aia, cei 6, cei 4 si Sorina. Pt clarificare, din care faci parte? 

Sunt banal...deci..majoritar!

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
 Io ma bag sa-i dau 10 bulioane si sa-l ducem pe Sfintia Sa ori pe alt futalau :jerkoff   de DG la un azil de batrani sa satisfaca 5 babe nimfomane de 70 de ani pe ciclu...ca am vazut io la webcam, sunt fierbinti rau de tot, ale dreaq babe nasatule...auzi tu, squirt la 70 de ani...ba da multi prosti purtatori ilegali de phula pe lumea asta. :slap2

De ce neaparat 5 ? ...unul 5 ore nu-i suficient?...da-mi mie banii, ca luna viitoare Sorina vine in C-ta, promit o sa fac recenzie pe cinci pagini, mai ceva ca Sandra Brown combinata cu Jules Verne.

O invat in banii astia sa faca si masaj, ce zici/ziceti?  :thinking

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Io ma bag sa-i dau 10 bulioane si sa-l ducem pe Sfintia Sa ori pe alt futalau :jerkoff de DG la un azil de batrani sa satisfaca 5 babe nimfomane de 70 de ani pe ciclu...ca am vazut io la webcam, sunt fierbinti rau de tot, ale dreaq babe nasatule...auzi tu, squirt la 70 de ani...ba da multi prosti purtatori ilegali de phula pe lumea asta. :slap2

De ce neaparat 5 ? ...unul 5 ore nu-i suficient?...da-mi mie banii, ca luna viitoare Sorina vine in C-ta, promit o sa fac recenzie pe cinci pagini, mai ceva ca Sandra Brown combinata cu Jules Verne.

O invat in banii astia sa faca si masaj, ce zici/ziceti? :thinking

Babe de 70 de ani pe ciclu mai greu sa găsești.

Adică nu zic ca aberezi, dar aberezi :D

• Like 4
Postat

Si o fi xoxo supranumit "melteanul" dar 5 numere cu Sorina nici el nu cred ca duce.

Deci propunerea, desi în aparență viabila, pica.

• Like 4
  • Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Marinare,dacă nu te-ai prins,pe banii mei fut alții cum vreau eu :slap2

Dacă vii în B,te trec si pe tine pe listă,nu-i bai ,ca tot salivezi pe toate topicele dupa Sorina;tie iti dau voie sa-i faci și un anilingus,să nu pleci nesatisfăcut  :pepsi

Lista rămâne,ce drak,oferta e apărută de câteva ore,este timp pana dupa paști dupa spusele Sorinei ;)

• Oras:in cer
Postat

Si o fi xoxo supranumit "melteanul" dar 5 numere cu Sorina nici el nu cred ca duce.

Nu-l subestima :laugh2

Eu zic ca duce,nebunu` :snap

Postat

ca tot salivezi pe toate topicele dupa Sorina;tie iti dau voie sa-i faci și un anilingus,să nu pleci nesatisfăcut  :pepsi

El saliveaza dupa orice purtatoare de pizda,nu neaparat dupa sau inaintea Sorinei ;)

Dupa modul furibund in care posteaza,e clar ca se satisface virtual,nu-i mai purta de grija :laugh2

Postat

Oferta a fost pt 5 numere maxim, minim da fiecare cat poate....

O alta tehnicalitate pe care as vrea sa o semnalez, cred ca mai bine ii dai bani Sorinei, daca ii dai la tovarasi s-ar putea sa mearga la 5 fete diferite.

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

nu e panica barosane, daca nu pot 5 la ea, dau doua si la tine =)) dar imi faci doar oral =))

• Like 2

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Doar ai imoresia ca ești mai scumpă,insista,dupa Sorina,ai mari șanse sa primesti și tu o oferta,dar pt tine ma voi gândi la ceva mai special,ca esti inteligență ;)

XOXO,esti primit cu bratele deschise,spune da hotărât și te pun in capul listei ;)

Ingeras,te mai intreb o dată,chiar nu vrei?

filozofule, cu respect , eu sint rechinul oficial al anonnei, nu cred ca ar fi cazul sa te deranjezi cu ofertele, conitza chiar nu duce lipsa de clienti de cind a devenit domina.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...