Sari la conținut

Ajutor pt Sorina

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

Sorina,o sa caut pt tine useri care să te muiasca cu stil,nu-i bai,doar eu țin la fericirea ta ;)

Daca nu ai fi o pitică boccie si purisanca,te-as fi onorat eu,dar imi mai trebuie încă 20ani sa-mi placa genul tău.

Și Sorina,banul e ban,ce dracu,nu pt asta ești aici?,nu pt asta tot vanezi masculi pe virtual?,ce faci,te dai rănită?

am adoptat-o noi la constanta asa ca  in curind veti scapa de ea si puteti fi  fericiti. 

• Like 1
  • Oras:a place between here and there
Postat

Obiectiv,cu același respect,dupaw ce am vazut topicul mamaiei,nu sunt atât de sadic sa trimit pe nimeni la ea  :slap2

Sfantule,marinarul vânător de melteni si curve ieftine,e ultima mea grijă,dar pt ca sunt un bun samaritean,il las sa linga si sa fie lins pe chenzina mea ;)

Ca sa nu fie neînțelegeri,am spus ca plătesc 5ore,la 5flăcăi,numai cu oral;din câte știu,intr-o ora ai voie la 2 ejaculari;ce faceti in plus sau minus cu acceptul Sorinei,e treaba voastră ;)

PS-tineti-o la Constanța bine,aveti grija sa nu o scăpați :slap2

• Like 1
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

nu e panica barosane, daca nu pot 5 la ea, dau doua si la tine =)) dar imi faci doar oral =))

nem, nu practic finetzuri din astea, dar vezi ca e un coleg pe aici, pune-ti doua silicoane si o sa fi exact pe gustul lui, nici n-are rost sa-i pronunt numele, stie toata comunitatea cine fute barbati cu tzatze :D

• Oras:Bucuresti
Postat

Si o fi xoxo supranumit "melteanul" dar 5 numere cu Sorina nici el nu cred ca duce.

Deci propunerea, desi în aparență viabila, pica.

Daca nu puneai Xoxo :) melteanul in ghilimele,ar fi fost perefect!

Am avut un mini orgasm tough! :)

Postat

de ce?,tu nu vrei,doar ai mai fost,tie ti-am mai propus parcă și în alte dăți;hai prietene,cu curaj,o data ai fost favoritul Sorinei ;)

Postat

nu e panica barosane, daca nu pot 5 la ea, dau doua si la tine =)) dar imi faci doar oral =))

O replica foarte reusita!Felicitari!!!dardamivoiesaamdubii...e cumva vartu' la tine si ti-a zis ce sa scrii??? :)

• Oras:Acolo
Postat

Daca nu puneai Xoxo :) melteanul in ghilimele,ar fi fost perefect!

Am avut un mini orgasm tough! :)

though*

Postat

de ce?,tu nu vrei,doar ai mai fost,tie ti-am mai propus parcă și în alte dăți;hai prietene,cu curaj,o data ai fost favoritul Sorinei ;)

dar nu mai sunt! :)

Bro,mersi de invitatie dar NU!...eu stii ce zic sa faci cu banii?(stiu ca nu ai fi platit oricum dar ne imaginam :) )...ia-ti frumos iubita/nevasta intr-o vacanta de 2 zile la un munte,o cabana ceva,un vin bun,si futeti-va ca nebunii! :)

• Like 1
Postat

though*

though*

Xoxo :),aici a fost ala care corecteaza prin telefon,jur!asta chiar o stiam! :)

Cum a fost astazi in parc ba? :)

Postat

Bro,mersi de invitatie dar NU!...eu stii ce zic sa faci cu banii?(stiu ca nu ai fi platit oricum dar ne imaginam :) )...ia-ti frumos iubita/nevasta intr-o vacanta de 2 zile la un munte,o cabana ceva,un vin bun,si futeti-va ca nebunii! :)

Eu zic sa ii bage la pariuri ;) Sau la păcănele :laugh2

Ia uite frate, de ce? este si consultant financiar mai nou :laugh2

Postat

sau ca sanatosii :laugh2

Postat

Xoxo :),aici a fost ala care corecteaza prin telefon,jur!asta chiar o stiam! :)

Cum a fost astazi in parc ba? :)

sa vorbesti cu mine cand esti in stare, ok ?

Postat

de ce?,plata se va face,oricum nu am de gând sa ma întâlnesc cu nimeni,așa ca voi face transfer bancar sau moneygram,western union,voi face publica chitanță,acoperind datele de interes ;)

Dupa ce va vedea Sorina ce vânt bate la Constanța,va llasa ea figurile si va lua oferta;și daca va presta bine,o voi reannoi încă o luna,totul pt bunăstarea ei ;)

Postat

Asadar Sorina merge de 1 mai la mare la Constanta si vrea sa presteze si pentru constanteni? Wowwww, asta da stire! Sorino, vin si eu acolo pe 1 mai si vreau sa te sexez in mare indiferent de cat de rece sau calda e apa! Vreau sa te posed intre stabilopozi, sa simt apa marii cum freamata intre noi si sarea cum se aduna pe prezervativ! :atm

• Like 1
Postat

sa vorbesti cu mine cand esti in stare, ok ?

Nu cred ca vom vorbi,noi doi,vreodata...sper! esti closetul meu virtual si imi ajunge! :)...deci ne scriem! :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
   Da pe Randunica nu ne-o dati la Constanta? :hmmm ...doua femei de 50 de kile au dat teroare maxima la o turma de melteni cu turturi la chur...sa mor daca nu o cred pe Amada cand zice ca va sparge rozetele la propriu. :sexanal

Fetelor, da futalai nu gluma mai aveti in bucale; va rog io ceva pe TOATEEE...mariti tariful la 500 pe ora, ca merita si sunt sigur  vor decarta fatalaii. :138x  

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Asadar Sorina merge de 1 mai la mare la Constanta si vrea sa presteze si pentru constanteni? Wowwww, asta da stire! Sorino, vin si eu acolo pe 1 mai si vreau sa te sexez in mare indiferent de cat de rece sau calda e apa! Vreau sa te posed intre stabilopozi, sa simt apa marii cum freamata intre noi si sarea cum se aduna pe prezervativ! :atm

Sa nu uiti sa iei banii de la @FilozofBanat

Postat

micimea omului din spatele monitorului ...

La inceput, a fost o gluma, dar se intinde intr-o adevarata mascarada a omului neputincios

Sorina, accepta si fixeaza-ti tariful, omul platesti cordaci

mic mic mic, si-o bere

Postat

de ce?,plata se va face,oricum nu am de gând sa ma întâlnesc cu nimeni,așa ca voi face transfer bancar sau moneygram,western union,voi face publica chitanță,acoperind datele de interes ;)

Dupa ce va vedea Sorina ce vânt bate la Constanța,va llasa ea figurile si va lua oferta;și daca va presta bine,o voi reannoi încă o luna,totul pt bunăstarea ei ;)

filozoafe.

pastreaza-ti banii 

vreodata vei avea nevoie de ei pentru a-ti cumpara caracter

esti penibil

nu imi permit des sa spun asta colegilor de forum 

dar m-ai facut sa devin si eu la fel de penibil ca tine . 

as fi vrut sa nu te jignesc, scuza-ma.

• Like 1
Postat

filozoafe.

pastreaza-ti banii 

vreodata vei avea nevoie de ei pentru a-ti cumpara caracter

esti penibil

nu imi permit des sa spun asta colegilor de forum 

dar m-ai facut sa devin si eu la fel de penibil ca tine . 

as fi vrut sa nu te jignesc, scuza-ma.

si eu care te rugam sa profiti de banii altuia, doar ii meriti cu prisosinta iar fetele vizitate de tine stiu sa-ti aprecieze recenziile destul de coerente. Recenzii de care s-au folosit destui futalai

Postat

conitza , am cunoscut o alta doamna deosebita saptaminile trecute, doamna ika . nu indraznesc sa mai scriu o recenzie pentru a nu fi luat de lige pizda 

[de parca n-as fi]

• Like 1

Postat

as putea scrie o poveste lunga despre vizita mea acolo. si despre suma pe care am lasat-o  pentru o perioada de timp elocventa .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...