Jump to content

0748475573 - Ely

Codrin14

Recommended Posts

• Oras:Braila
Posted

Salut colegi tocmai ce am viztat aceasta fata are locatie pe pietatii la A2 ! Este o fata cu forme ! Este o fata cu bun simt si are bunele maniere 

Halatul 200 o finalizare 

• cleopatra01 changed the title to 0748475573 - Ely
Posted
Acum 4 minute, Codrin14 a spus:

Salut colegi tocmai ce am viztat aceasta fata are locatie pe pietatii la A2 ! Este o fata cu forme ! Este o fata cu bun simt si are bunele maniere 

Halatul 200 o finalizare 

Buna sunt Ely si sunt noua in orasul tau Braila - Matrimoniale https://share.google/z1YFM3oZ2i0IOC9ls

• Oras:Brăila
Posted
Acum 33 minute, Codrin14 a spus:

Halatul 200 o finalizare 

Si nu ne dai si noua mai multe detalii ce primești /ce ai primit in cei 200 de lei ? 

Posted
Acum 54 minute, L1viu a spus:

Si marmota...ce zice? 

E nou printre noi si el.are abia 2 ore de cand si a facut cont.a fost asa multumit incat special a creat contul ptr domnisoara respectiva😂😂😂😂

• Like 1
Posted
Acum 3 ore, Gabixxl a spus:

Si nu ne dai si noua mai multe detalii ce primești /ce ai primit in cei 200 de lei ? 

Servici normale fara graba finalizare corporala fata e ok nu se grabeste ca altele si nu stie cum sa te scoata afara e o persoana decenta 

Posted
Acum 1 oră, daniel0608 a spus:

E nou printre noi si el.are abia 2 ore de cand si a facut cont.a fost asa multumit incat special a creat contul ptr domnisoara respectiva😂😂😂😂

Pai da miam facut cont pentru ea ca mia placut si sunt de mult pe forum dar ea ma multumit celelalte numai figuri si bășini de 3 lei in ele si le sună telul non stop de la scrambile lor care asteapta e greu cu oralul la femeie altele sunt sclifosite si pline de figuri dim făn si cotețul de găini colegu asta e parerea mea fiecare cu parerea lor 

Posted
1 hour ago, Codrin14 said:

Pai da miam facut cont pentru ea ca mia placut si sunt de mult pe forum dar ea ma multumit celelalte numai figuri si bășini de 3 lei in ele si le sună telul non stop de la scrambile lor care asteapta e greu cu oralul la femeie altele sunt sclifosite si pline de figuri dim făn si cotețul de găini colegu asta e parerea mea fiecare cu parerea lor

4 hours ago, L1viu said:

Si marmota...ce zice? 

A zis mai sus 

Posted
Acum 1 oră, Codrin14 a spus:

Pai da miam facut cont pentru ea ca mia placut si sunt de mult pe forum dar ea ma multumit celelalte numai figuri si bășini de 3 lei in ele si le sună telul non stop de la scrambile lor care asteapta e greu cu oralul la femeie altele sunt sclifosite si pline de figuri dim făn si cotețul de găini colegu asta e parerea mea fiecare cu parerea lor 

Asta e ideea sa spui aici si ce găsești bun dar si unde nu e ok . Acum așteptăm recenzii si la restul fetelor de care nu ai fost multumit

Posted
Acum 1 oră, Gabixxl a spus:

Asta e ideea sa spui aici si ce găsești bun dar si unde nu e ok . Acum așteptăm recenzii si la restul fetelor de care nu ai fost multumit

Nu exista alte fete😂observ tot m ai des ca sunt multi care fac conturi noi si lauda doar o anume fata...si aici sunt 2 variante ori ele i si fac cont sa se laude singure ori cei care le sunt impresari😂

Posted
13 hours ago, daniel0608 said:

Nu exista alte fete😂observ tot m ai des ca sunt multi care fac conturi noi si lauda doar o anume fata...si aici sunt 2 variante ori ele i si fac cont sa se laude singure ori cei care le sunt impresari😂

Cât timp pot să își facă reclamă în mod gratuit de ce nu,poate intră ceva în plasă 

• Like 1