hannah_cuplu Reputație: 186 Postat Mai 21, 2014 Oras:Pe unde apucam Oras:Pe unde apucam Postat Mai 21, 2014 Salut, Am fost si eu la tipa din anuntul: SEX total ofer servicii de cea mai buna calitate: oral, normal, anal, 69, uro si alte fantezii. Te astept intr-o locatie curata si discreta in zona Costin Georgian (metrou). Caut colega,Tel 0763567736 Am sunat inainte cu 50min am ajuns la locatie, langa statia de metrou...am spus ca doresc oral / normal si dominare verbala... am platit 100lei pentru o finalizare... "s-a conformat".Intram in actiune... insa a uitat ca trebuie sa ma mai domine s-a pus pe treaba si am terminat intr-un oral care a fost ce si ce...( nu mai detaliez ca stiti si voi cum ti-o tragi ). Fata e oki la față, insa are burtă și tâtele mici si puțin ascuțite ( ceea ce ascunde in poze ). M-a asteptat doar in coresetul din imagini. Normal: 5 ( a zis sa dau mai usor ca o doare si a comentat la pozitii ).Oral: 7 ( ca nu prea utiliza mainile )FK: cred ca acceptaLocatia: 7,5 ( usor de ajus, dar e dezordine in camera grav )GFE: 6 ..... cred.... De revint: eu unul nu . 6
Membru Premium only-me Reputație: 17213 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Mai 22, 2014 Sall!!Daca fata a schimbat locatia(zona),poate isi face un moderator timp si modifica si in titlu,pentru o mai buna informare. 1
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2014 AT: SEX total, ofer servicii de cea mai buna calitate: oral, normal, anal, 69, uro si alte fantezii. Te astept intr-o locatie curata si discreta in zona Costin Georgian (Liceu Nichita Stanescu). Caut colega, 100L. 0763.567.736 / 0763567736 Si un set de poze noi, probabil din locatia noua ... 4
nouser Reputație: 3 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2014 nu mai este nici aici, in schimb este o fata (Carla cica ii zice) la vreo 23-25 ani, draguta, curata, sani foarte misto, slabuta, la vreo 1,65 maxim. Nu o sa intru in detalii ci o sa incerc sa dau niste note: Locatie - 8 ( o garsoniera mica, cu lumina difuza, prosop curat dar fara gel de dus doar de dama, baia OK)Fata - 8,5GFE 9 putin cam tacuta, dar foarte draguta, lipicioasa, FK intretinut de eaNormal - 9Oral - 9,5 accepta CIM si nu o lasa pana nu se inmoaie de tot Cadou 100/h Anal - nu acceptaCam asta ar fi prima mea recenzie ( jalnica cei drept) 2
nouser Reputație: 3 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2014 Asta este anuntul:bruneta noua pe site te astept intr-o locatie intima si discreta sa iti ofer sex oral, sex normal, uro si alte fantezii 0763.567.661 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum