kuzakelu Reputație: 1266 Postat Aprilie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2014 AT: DRAGOSTE, nu sex. Daca doresti sa traiesti o experienta unica, de rasfat total, in compania unei domnisoare frumoase, atunci eu sunt alegerea perfecta. Vino sa descifram impreuna tainele amorului. 70L. La telefon: Andreea (nu se hotarase inca daca Alexandra sau Andreea) are o voce placuta, de copila, are 20 de ani, spune ca serviciile sunt oral si normal, oral pro/nepro FARA CIM, EXPLICITAT CLAR ! Locatie rond Alba Iulia. Si mai departe n-am mai apucat sa intreb de FK, cunni, program, ca "suna o colega" care era mai importanta decat un oarecare client ca mine live in telefon, asa ca ne-am pupat telegrafic si am inchis Pentru mine, pana la noi ordine, pas. Inca o fatuca abia scapata de acasa care vrea sa faca repede si mult, dar care nu prea stie multe .... sorry, nu diger .... dar al draq strigoaica, are niste sani asa de mistooooooo (se vede si in poze), i-as suge pana lesina ))) ol' perv', ce sa mai zic ... Deocamdata pas, exista alte optiuni suficient de bune. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum