Sari la conținut

Antonia 0732657834

Postări Recomandate

Postat

@ ayan,

daca te-ai pricepe cat de cat la analiza fotografiilor si daca te-ai uita la pozele alea putin mai atent, ai vedea ca obi s-a straduit, ptr fiecare poza in parte, sa acopere fatza antoniei. nu intelege prin asta ca ar fi de acoperit fatza ei, ptr ca ea chiar este o frumusete, dar tocmai ptr factorul de discretie el a facut acest lucru. acum, putea foarte usor, mult mai usor, sa puna un patrat peste chipul ei. sau o stelutza, o floare, mazgalitura, orice....el insa, a preferat sa copieze textura si imprimeul cearceafului, a ursuletului, a peretelui, sa creeze un "skin" transparent care sa-l aplice, astfel sa dea o continuitate pozei in sine. nu este un capat de tara, dar este un efort suplimentar ptr fiecare poza in parte~!!! daca inmultesti cu cate poze a facut libidinosul asta...vei ajunge la concluzia ca este munca titanica. rasplata lui? in afara de relatii frumoase cu fetele pe care le viziteaza si pozeaza, nimic altceva. rasplata noastra? inestimabila. intrebarea mea? la ce foloseste? cu i-a fost utila interventia ta? stii tu mai bine de atat? pai hai sa vedem~!!! dar nu asa...o poza, doua...ani la rand de activitate, sustinuta doar de spirit de colegialitate. 

eu iti zic sa declari "nice photo" doar prin prisma contributiei lui...si sa te rezumi la atat, ptr ca tu ai contribuit doar cu 3 recenzii si o sugestie pana acum. asa ca am sa astept primul tau "set" ptr a avea termen de comparatie~!!!

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Buna Antonia.

Scuze pt Off-topic dar ne poti da vreo veste despre colega Alice? 

Postat

Obi, faci poze cam naspa, dar daca toata lumea te lauda... eu ce draq sa zic...nice photo...

sincer si eu sunt cam de aceiasi parere si mam abtinut pana acum sa nu stau sa ma cert pe aici...

Unghiurile nu sunt prea bune, efectele alea obosite de sepia si b&w sunt obosite si calitatea nu e demna de un DSLR... Eu nu vad latura artistica in pozele realizate de tine, decat niste poze realizate de un amator care a aplicat niste efecte cu un programel de pe telefon ultra simplut

Poze bune am vz la alx1 si gyo

• Oras:bangkok
Postat

sincer si eu sunt cam de aceiasi parere si mam abtinut pana acum sa nu stau sa ma cert pe aici...

Unghiurile nu sunt prea bune, efectele alea obosite de sepia si b&w sunt obosite si calitatea nu e demna de un DSLR... Eu nu vad latura artistica in pozele realizate de tine, decat niste poze realizate de un amator care a aplicat niste efecte cu un programel de pe telefon ultra simplut

Poze bune am vz la alx1 si gyo

postez foarte rar pozele originale din diverse motive.unele fete nu doresc sa apara interiorul , altele au tatuaje, semne particulare sau corp mai putin estetic, fapt pentru care sint nevoit sa le tremur putin sau sa le blurez. 

dslr -ul il folosesc foarte rar , majoritatea pozelor le fac cu o camera compacta.

nu sint fotograf de meserie ci fierar betonist, fotografia este pentru mine doar un hobby sau mai degraba chiar un fetish.

daca tu esti interesat doar de claritatea imaginii si de incadrarea in poza te voi dezamagi in continuare , eu imi doresc sa dau doar o usoara tenta erotica pozelor pe care le fac, de fapt vreau sa creez o imagine neverosimila si sa transform imperfectiunea in ceva placut ochiului.

alb negru si sepia nu vor obosi niciodata , sint chiar procedeele cu care a inceput odata fotografiatul. timeless. ca si jazzul, pe care sint convins ca nu il digerezi sau muzica simfonica, mult mai greu de ascultat de catre oricine.

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

fotografiile sunt bune, daca vroiam sa fie modificate si sa ascund ceva apelam la un studio si erau modificate  prea mult, mie imi plac fotografiile facute de obiectiv, arata realitatea, multumesc OBIECTIV si te mai astept

• Like 1
  • Oras:Mamaia
Postat

fotografiile sunt bune, daca vroiam sa fie modificate si sa ascund ceva apelam la un studio si erau modificate  prea mult, mie imi plac fotografiile facute de obiectiv, arata realitatea, multumesc OBIECTIV si te mai astept

Din pacate realitatea nu este expusa in aceste fotografii - sanii tai nu arata asa - esti o fata draguta dar din pacate sanii tai intra in sectiunea: Saggy si sunt foarte bine mascati de acel catsuit pe care il porti.

Nu am nimic cu tine - prestatia ta o fost OK si chiar te recomand ca prestatie dar nu mai afirma ca nu incerci sa ascunzi ceva atat timp cat nu arati sanii tai exact asa cum sunt.

PS: Sa ma contrazica oricine vrea daca nu am dreptate!

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Eu personal me declar multumit de prestatia si atitudinea ei

Abia astept sa o vad cu o pereche de silicoane ca cele pe care le are Diana (masaj).

• Like 5
  • Minus 5
Postat

cat de curand Vigilent si va multumesc tuturor pentru recomandari

sinii tai asa cum sint ,putin moi si usor lasati  ofera foarte multa senzualitate, ar vrea multe fete sa aiba o perche la fel.  incearca mai bine sa faci macar gimnastica de intretinere  si vei vedea cum ti se vor aseza, fara sa mai ai nevoie de silicoane.

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

sinii tai asa cum sint ,putin moi si usor lasati  ofera foarte multa senzualitate, ar vrea multe fete sa aiba o perche la fel.  incearca mai bine sa faci macar gimnastica de intretinere  si vei vedea cum ti se vor aseza, fara sa mai ai nevoie de silicoane.

http://www.realself.com/blog/breast-myths

Postat

postez foarte rar pozele originale din diverse motive.unele fete nu doresc sa apara interiorul , altele au tatuaje, semne particulare sau corp mai putin estetic, fapt pentru care sint nevoit sa le tremur putin sau sa le blurez. 

dslr -ul il folosesc foarte rar , majoritatea pozelor le fac cu o camera compacta.

nu sint fotograf de meserie ci fierar betonist, fotografia este pentru mine doar un hobby sau mai degraba chiar un fetish.

daca tu esti interesat doar de claritatea imaginii si de incadrarea in poza te voi dezamagi in continuare , eu imi doresc sa dau doar o usoara tenta erotica pozelor pe care le fac, de fapt vreau sa creez o imagine neverosimila si sa transform imperfectiunea in ceva placut ochiului.

alb negru si sepia nu vor obosi niciodata , sint chiar procedeele cu care a inceput odata fotografiatul. timeless. ca si jazzul, pe care sint convins ca nu il digerezi sau muzica simfonica, mult mai greu de ascultat de catre oricine.

te sfatuiesc sa folosesti dslr-ul, sau mirrorless ca din ce mam documentat eu asa putin se apropie de dslr si sunt si compacte. As fi vrut sa vad o prelucrare echilibrata manual a culorilor, expunerii, luminozitatii, contrastului, nu un efect dintr-un singur click.

Cu jazzul nu mai nimerit.... chiar imi place

P.S.: Cam poluam topicul...

Postat

buna ziua si va oresc o saptamana frumoasa, va astept zilnic intre orele 09-22 la mine acasa, dupa ora 22 fac deplasari, pup dulce

post-123843-0-78517800-1422875769_thumb.jpg

• Like 3
Postat

bruneta dulce, senzuala ofer clipe fierbinti domnilor manierati oral, normal si mici alte fantezii. Suna-ma si de restul ma ocup eu, kiss

post-123843-0-29901000-1423038721_thumb.jpg

• Like 2
Postat

buna dimineata dragilor si va doresc o saptamana minunata , va astept si in saptamana aceasta la intalniri  fierbinti

post-123843-0-11553500-1423471790_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Asta cu tremuratul putin sa le blurezi este colosala, absolut magnifica. Da-te-n gatu ma-tii de distrus ca tu chiar nu ai limite. :no2

Plus aia inrosita... :slap2 baaaa in morti ma-tii de penibil. Iesi afara acum! :no2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...