Sari la conținut

Antonia 0732657834

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Pai arunca un ochi pe postarile limaxului si ai sa vezi ca postari O dar critici aiurea privind aspectul fetelor sunt la fiecare topic in parte. Pai asta e site de jignit fete sau decrecenzat futaiuri. Ca sunt convins ca el e frumos aldracului. Dar amaratu nu are bani probabil nici de centura. In rest ce sa zic, nu am nimic cu el, sa fie sanatos.

au aparut neste grase la intersectia cu Megidia :)))

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

au aparut neste grase la intersectia cu Megidia :)))

Pai cred ca e e deja acolo ca alea 'e' frumoase si ieftine!

• Like 1
Postat

nu asa se spune....ci...."cu toata dragostea"...adica cu dragostea integrala~!!!  :laugh2

4 X 4

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

probabil aveti dreptate si chiar ii plac grasutele, alea au pielea foarte foarte intinsa si mirosul......mai bine nu mai vorbesc, macar eu postez poze reale iar genul lui sunt atrasi de poze false, cand ajunge la ele tace ca melcu :)))

• Like 4
Postat

buna dragii mei, va astept si azi la mine unde va voi trata cu respect, sau ma deplasez eu pentru momente unice

post-123843-0-73747600-1435046461_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Poze noi :* va astept la mine sau ma deplasez eu!!!! Va anunt ca prietena mea Alice a revenit!!!! :*

post-123843-0-19073200-1435578173_thumb.jpg

post-123843-0-81581900-1435578175_thumb.jpg

post-123843-0-63659400-1435578179_thumb.jpg

post-123843-0-31598500-1435578182_thumb.jpg

post-123843-0-76865400-1435578184_thumb.jpg

post-123843-0-96284900-1435578188_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:bangkok
Postat

am fost si la antonia zilele trecute, si pentru ca ma cunoaste de mult timp , m-a futut de mi-au sarit creierii.

a fost atit de tupeista incit a chemat-o in ajutor si pe colega ei de apartament , alice , ca sa ma dovedeasca mai usor, 

am plecat in genunchi de la fete , stors ,epuizat si fara 300 de roni pe care i-am lasat cadou fetelor in semn de apreciere.

m-au fortat sa le fotografiez si apoi mi-au pus pasaricile pe bot sa ma sufoce.

culmea nesimtirii , una m-a futut cu prezervativ roz iar alta cu unul rosu. chipurile ca sa para mataringa mai groasa si mai lunga , ca fetele sint insatiabile.

mi-au dat sa beau apa de la ghiata ca sa ma imbolnavesc de amigdalita dar ele nu stiau ca eu am un filtru in beregata de pe vremea cind femeile purtau floci , au ramas pur si simplu acolo si ma protejeaza de  lichidele reci.

nu au avut nici macr bunul simt sa puna cearsafuri versace, ca doar venea marele obi la ele , a trebuit sa ne tavalim pe niste cearsafuri curate, fara pete ,fara urme de sloboz, ce trist...

si in final eu dadeam sa plec ,ele imi ziceau, mai stai putin ca esti simpatic, nea  bosorogule , cind  ne mai vizitezi sa nu mai vii cu mina goala ,sa ne aduci si noua cadouri cum ai dus la alte fete, ca altfel nu mai sintem dragute cu matale.

asa ca dragii mosului , viata de curvar nu e asa de usoara cum credeti voi, cere sacrificii si cheltuieli , eu de-aia ma duc doar la fete care cer bani putini si  care se poarta urit cu clientii , ca nu-mi permit ca altii sa dau 400de roni doar  pe o singura fata , mai bine dau 300 si stau cu doua...sic.

ps . 

aceste rinduri nu reprezinta o recenzie ci un pamflet ,deci nu o luati prea in serios.

pozele in schimb sint reale, de calitate indoielnica si facute de mine cu sapuniera

post-58400-0-90758800-1437449647_thumb.jpg

post-58400-0-58614600-1437449712_thumb.jpg

post-58400-0-34980900-1437449740_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

am fost si la antonia zilele trecute, si pentru ca ma cunoaste de mult timp , m-a futut de mi-au sarit creierii.

a fost atit de tupeista incit a chemat-o in ajutor si pe colega ei de apartament , alice , ca sa ma dovedeasca mai usor, 

am plecat in genunchi de la fete , stors ,epuizat si fara 300 de roni pe care i-am lasat cadou fetelor in semn de apreciere.

m-au fortat sa le fotografiez si apoi mi-au pus pasaricile pe bot sa ma sufoce.

culmea nesimtirii , una m-a futut cu prezervativ roz iar alta cu unul rosu. chipurile ca sa para mataringa mai groasa si mai lunga , ca fetele sint insatiabile.

mi-au dat sa beau apa de la ghiata ca sa ma imbolnavesc de amigdalita dar ele nu stiau ca eu am un filtru in beregata de pe vremea cind femeile purtau floci , au ramas pur si simplu acolo si ma protejeaza de  lichidele reci.

nu au avut nici macr bunul simt sa puna cearsafuri versace, ca doar venea marele obi la ele , a trebuit sa ne tavalim pe niste cearsafuri curate, fara pete ,fara urme de sloboz, ce trist...

si in final eu dadeam sa plec ,ele imi ziceau, mai stai putin ca esti simpatic, nea  bosorogule , cind  ne mai vizitezi sa nu mai vii cu mina goala ,sa ne aduci si noua cadouri cum ai dus la alte fete, ca altfel nu mai sintem dragute cu matale.

asa ca dragii mosului , viata de curvar nu e asa de usoara cum credeti voi, cere sacrificii si cheltuieli , eu de-aia ma duc doar la fete care cer bani putini si  care se poarta urit cu clientii , ca nu-mi permit ca altii sa dau 400de roni doar  pe o singura fata , mai bine dau 300 si stau cu doua...sic.

ps . 

aceste rinduri nu reprezinta o recenzie ci un pamflet ,deci nu o luati prea in serios.

pozele in schimb sint reale, de calitate indoielnica si facute de mine cu sapuniera

"ghiata" tot analfabet ai ramas...

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

"ghiata" tot analfabet ai ramas...

Lasa vere, bine ca esti tu destept :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

gramatica si bunul simt nu tin de "entelegenta"sau cum ii spui tu desteptaciune...relaxare voie buna si mult soare...daaa sunt la mare....la mamaia abia astept sa ma delectez cu bagaboandele de pe aici insa mai am de asteptat vre-o saptamana sa-mi plece radarul apoi ma apuc eu de recenzii serioase nu apucaturi de fanfaroni cersetori de pizda cu ochene spanzurate de grumaz...sper sa nu dau de unu asa prin mamaia sa il confund desi am cam toate indiciile...mare sansa ar fi sa il gasesc in vre-un cuib ca l-as invata sa zboare :)) dupa o lectie de gramatica , evident...

Postat

gramatica si bunul simt nu tin de "entelegenta"sau cum ii spui tu desteptaciune...relaxare voie buna si mult soare...daaa sunt la mare....la mamaia abia astept sa ma delectez cu bagaboandele de pe aici insa mai am de asteptat vre-o saptamana sa-mi plece radarul apoi ma apuc eu de recenzii serioase nu apucaturi de fanfaroni cersetori de pizda cu ochene spanzurate de grumaz...sper sa nu dau de unu asa prin mamaia sa il confund desi am cam toate indiciile...mare sansa ar fi sa il gasesc in vre-un cuib ca l-as invata sa zboare :)) dupa o lectie de gramatica , evident...

bine profesore ,sa ai spor la "bagaboande". bine ai venit la mare. 

brevet de zbor am de mult, nu mai am nevoie sa ma inveti tu.

tu fute bine cit mai multe bagaboande si delecteaza-ne cit mai curind cu recenziile tale obiective.

Postat

bine profesore ,sa ai spor la "bagaboande". bine ai venit la mare. 

brevet de zbor am de mult, nu mai am nevoie sa ma inveti tu.

tu fute bine cit mai multe bagaboande si delecteaza-ne cit mai curind cu recenziile tale obiective.

hai sictir, tu nu sti sa mergi pe strada, te drecu de laudaros...apropo n espui si noua cu ti se spunea in armata:))) ...linge blinde ti-am aflat toata istoria...

Postat

:) cata aroganta, pur specific romaneasca ... (Ma refer la fratele nostru foarte futac)

Baga tu recenzii cate vrei ca oricum nu mai citeste nimeni, toata lumea cauta scandal, dar cred ca stii deja ca te pricepi cel mai bine la asa ceva.

Postat

decat sa va certati mai bine treceti pe la noi pentru o ora sau mai multe de relaxare, va pup

• Like 2
Postat

decat sa va certati mai bine treceti pe la noi pentru o ora sau mai multe de relaxare, va pup

de acord cu tine, eu am fost la voi si sper sa mai trec,  m-am simtit excelent ,despre nea fute bine, ce sa zic, el mai mult vorbeste deci sa futa.

oricum iti face un bine ca iti tine topicul sus, fara sa isi dea seama.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...