Sari la conținut

Antonia 0732657834

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Numai cineva care nu a vizitat-o in viata ei pe Antonia sau Alice nu isi dădea seama ca mâna din poza este a lui Alice:))la ce draq a-ti facut atâta tam-tam pentru i mâna pusă pe buci de colega de apartament nush!!!stati ca bulangii toata ziua numai pe tastatura si o ardeți ca dle "mâinile peștilor"mâinele.....duceți-vă fraților Si futetile,întrebațile....ziceți ca sunteti draq in "95 unde toata lumea avea peste si toate erau sechestrate..si apropo astea care va faceți reclama dând in unele fete cu noroi sub nick de bărbat sunteti jalnice..o ardeți ca la bazar !!ps:Am vizitat-o pe Alice si acolo am cunoscut-o si pe Antonia..si chiar cum am scris in recenzie fata e chiar ok

Adevarata asta cu 95.... Pula mea, in 2017 sunt o gramada care nu au pesti. Ori nu au pesti, ori au iubiti (care isi fac treaba pe carca lor, cu prosteala, ca pestii din 95 aveau pe putin 3-4 fete care le dadeau doar de mancare, iar pe altele le tineau chiar sechestrate).  Astea care o ard la modu fast-fuck din ala urat gen da-mi banii si pleaca au pesti clar.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Am fost azi la Antonia , intr o garsoniera lângă Dacia .o fata creolă frumoasa , un fund bestial și niște sâni puțin lăsați . Un oral de nota 10 .

O finalizare 100 /200 h

De revenit !

iti multumesc pentru recenzie,te mai  astept cu drag  :girly  :innocent  :gifs_ojos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...