antonia20 Reputație: 617 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Spune-mi te rog daca 0736577685 este nr corect, pt ca asta este nr pe care am tot încercat să te sun, este posibil sa nu fie acesta nr , caz in care imi cer scuze pt faptul ca te-am acuzat că nu raspunzi.Multumesc. 0732657834 acesta este numarul meu 1 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 13, 2017 fata, stai linistita ca esti bine unde esti si ce faci, faci bine Lasa topu ca nu te ajuta prea tare )eu nu am zis nimic )) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 13, 2017 de ce nu? Ai zis 2 3 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 18, 2017 <<DISPONIBILA>> 3 Link spre comentariu
mihai costea Reputație: 112 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Deși am mai fost de câteva ori la Antonia, abia acum mă învrednicesc să scriu încă o recenzie! Și asta pentru că întâlnirea de ieri după-amiază a fost una de excepție, poate pentru că între timp ne-am cunoscut și am comunicat mai bine și știe ce vreau de la ea. M-a primit, ca de obicei, într-o ținută provocatoare, de data asta în pantalonași și sutien cu modelul acela de blană de leopard. Pe fundul ei bombat arătau foarte provocator și deși mi s-a părut că a mai slăbit puțin, trebuie să remarc că și-a păstrat farmecul de femeie voluptoasă, cu un corp frumos și bine proporționat. După ce am băut un suc (avea vreo trei feluri și cafea, aproape ca la free-bar) a fost de acord să facem un duș împreună. Merită să vezi picăturile de apă pe sânii și coapsele ei, m-am excitat încă din cadă și i-am făcut un oral, sunt sigur că i-a făcut plăcere. Trebuie să spun că am observat, de fiecare dată de cîte ori am fost la ea, că Antonia miroase tot timpul frumos, pune accent pe curățenie, igienă, are mereu prosoape curate.Am continuat cu un oral făcut de ea, destul de bun, chiar pasional aș putea spune, apoi, după ce mi-a pus prezervativul, am trecut prin diferite poziții, ca să prelungesc plăcerea, amândoi în picioare, ea cu un picior ridicat pe pat, apoi culcați lateral, pe la spate ea stând întinsă pe burtă și doggy. Am terminat în poziția clasică a misionarului și gata, nu am mai fost în stare de nimic, decât să mai mai fac un duș rapid și să mai beau un suc. Trebuie să spun că Antonia este prietenoasă, receptivă și dacă te porți și îi vorbești frumos, nu te grăbești și ții cont că are și ea nevoie de preludiu, atunci participă din plin, face ce-i ceri, îți răspunde cu pasiune, te face să te simți bine.În concluzie, am fost mulțumit și pentru că am stat mai mult de o oră, i-am lasat 300 de lei.Notele mele sunt 10 pentru atitudine-GFE, 9 pentru locație, 10 pentru aspectul fizic, 9 pentru oral și 10 pentru normal.Eu unul am să revin! 7 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Deși am mai fost de câteva ori la Antonia, abia acum mă învrednicesc să scriu încă o recenzie! Și asta pentru că întâlnirea de ieri după-amiază a fost una de excepție, poate pentru că între timp ne-am cunoscut și am comunicat mai bine și știe ce vreau de la ea. M-a primit, ca de obicei, într-o ținută provocatoare, de data asta în pantalonași și sutien cu modelul acela de blană de leopard. Pe fundul ei bombat arătau foarte provocator și deși mi s-a părut că a mai slăbit puțin, trebuie să remarc că și-a păstrat farmecul de femeie voluptoasă, cu un corp frumos și bine proporționat. După ce am băut un suc (avea vreo trei feluri și cafea, aproape ca la free-bar) a fost de acord să facem un duș împreună. Merită să vezi picăturile de apă pe sânii și coapsele ei, m-am excitat încă din cadă și i-am făcut un oral, sunt sigur că i-a făcut plăcere. Trebuie să spun că am observat, de fiecare dată de cîte ori am fost la ea, că Antonia miroase tot timpul frumos, pune accent pe curățenie, igienă, are mereu prosoape curate.Am continuat cu un oral făcut de ea, destul de bun, chiar pasional aș putea spune, apoi, după ce mi-a pus prezervativul, am trecut prin diferite poziții, ca să prelungesc plăcerea, amândoi în picioare, ea cu un picior ridicat pe pat, apoi culcați lateral, pe la spate ea stând întinsă pe burtă și doggy. Am terminat în poziția clasică a misionarului și gata, nu am mai fost în stare de nimic, decât să mai mai fac un duș rapid și să mai beau un suc. Trebuie să spun că Antonia este prietenoasă, receptivă și dacă te porți și îi vorbești frumos, nu te grăbești și ții cont că are și ea nevoie de preludiu, atunci participă din plin, face ce-i ceri, îți răspunde cu pasiune, te face să te simți bine.În concluzie, am fost mulțumit și pentru că am stat mai mult de o oră, i-am lasat 300 de lei.Notele mele sunt 10 pentru atitudine-GFE, 9 pentru locație, 10 pentru aspectul fizic, 9 pentru oral și 10 pentru normal.Eu unul am să revin!iti multumesc frumos pentru recenzie si te mai astept cu drag pisi Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 26, 2017 <DISPONIBILA> 4 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 1 1 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 4 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 1 Link spre comentariu
ghettopimp Reputație: 37 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 pana la ce ora ? 1 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 azi pana la ora 2 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2017 2 Link spre comentariu
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 10, 2017 http://78.media.tumblr.com/e462af35fd4424d63cb6756b32a347c3/tumblr_mu72bgkpNr1su90qpo1_400.gif 1 3 Link spre comentariu
macanel Reputație: 9 Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Buna!Ești disponibilă? Link spre comentariu
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Ai telefon? Minute? Smsuri? 1 3 Link spre comentariu
mihai costea Reputație: 112 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Vad ca de la recenzia mea din 22 septembrie nu a mai scris nimeni nimic important despre Antonia! O sa ajung sa cred ca doar eu mai merg la ea. Am fost si acum doua zile, imi mentin aprecierile si notele, cu o mentiune: a mai slabit putin! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Eu m.as duce dar incerc sa ma las...:)Caut plasturi antipizda prin farmacii!:))) 4 Link spre comentariu
silviujumba80 Reputație: 8 Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Eu m.as duce dar incerc sa ma las...:)Caut plasturi antipizda prin farmacii!:)))Nu se găsesc.Crede-mă am cautat si eu 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Nu se găsesc.Crede-mă am cautat si euBa da.se gasesc dar nu in farmacii, ci aici...printre noi!:)http://nimfomane.com/forum/topic/104487-tandra-si-erotica-0749373914/?do=findComment&comment=3257789 1 Link spre comentariu
silviujumba80 Reputație: 8 Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Ba da.se gasesc dar nu in farmacii, ci aici...printre noi!:)http://nimfomane.com/forum/topic/104487-tandra-si-erotica-0749373914/?do=findComment&comment=3257789La asta nu ma asteptam 😂😂😂 Link spre comentariu
antonia20 Reputație: 617 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 💋🙈 3 Link spre comentariu
senad82 Reputație: 72 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Buna! Esti disponibila? Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 E disponibila.Dar repara te cheamă la Elvira și când ajungi nu mai raspunde Link spre comentariu
senad82 Reputație: 72 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Mersi pt info! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum