Sari la conținut

Antonia 0732657834

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mars ma cotetule cu 200 finalizarea 300 h ti-e foame tare te-n rsm  te conduce foamea cu 3-0 la pauza si tu ai 200 nr auzi ftmm de saracie 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Antonia are 150/250 din cate stiu eu

• Oras:constanta
Postat

Bună dimineața 🤗azi sunt disponibilă pana la ora 00:00 💋💋

post-123843-0-61479400-1516523678_thumb.jpg

Postat

Mars ma cotetule cu 200 finalizarea 300 h ti-e foame tare te-n rsm  te conduce foamea cu 3-0 la pauza si tu ai 200 nr auzi ftmm de saracie

Bună este o mica neînțelegere colega mea a răspuns la telefonul meu de vreo câteva ori si posibil sa se fi încurcat...si apropo daca eram foame de bani scadeam prețul nu il creșteam regleazati vocabularul ca nu e frumos cum vorbești
Postat

Bună este o mica neînțelegere colega mea a răspuns la telefonul meu de vreo câteva ori si posibil sa se fi încurcat...si apropo daca eram foame de bani scadeam prețul nu il creșteam regleazati vocabularul ca nu e frumos cum vorbești

Si eu am fortat-o dar a fost ceva de moment scuzele mele :) constient 

Postat

💋 Bună dragii mei azi sunt disponibilă până la ora 00:00 🤩🤗

post-123843-0-21836200-1516719012_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Domnisoara zice ca are 20 ani,  dar  buna  pentru un sacal batran ca mine, arata la fel ca si acum ceva ani dar mai maturizata,  par lung,bruneta, inalta,  ca si meserie, este trecuta de cu brio de licenta , deci oral P, ok cu de toate DT,  sani nr3-4 cred,, 2 finalizari oral protejat si normal protejat,  dar fara saruturi FK, pasarika ok, epilata , igiena foarte OK, 

Locatie - outcall
Aspect fizic 9
Oral - 9
Anal - N/A
Normal - 9
GFE – 0
FK - 0
Igiena 10
Durata - 1H
Cadou - 350 

• Like 7
Postat

Domnisoara zice ca are 20 ani,  dar  buna  pentru un sacal batran ca mine, arata la fel ca si acum ceva ani dar mai maturizata,  par lung,bruneta, inalta,  ca si meserie, este trecuta de cu brio de licenta , deci oral P, ok cu de toate DT,  sani nr3-4 cred,, 2 finalizari oral protejat si normal protejat,  dar fara saruturi FK, pasarika ok, epilata , igiena foarte OK, [/size]Locatie - outcall[/size]Aspect fizic 9[/size]Oral - 9[/size]Anal - N/A[/size]Normal - 9[/size]GFE – 0[/size]FK - 0[/size]Igiena 10[/size]Durata - 1H[/size]Cadou - 350 [/size]

te pup mulțumesc frumos pentru recenzie
  • Like 1
  • Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

buna rau gagica ! mi-a facut ziua mai frum de dim :) e de 9-10 la tot ! de revenit cu prima ocazie, cat mai curand posibil! nu am nimic de completat fata de ce s-a relatat in recenziile anterioare!

S-o aveti tare!!

• Like 2
Postat

Face finalizare orala? din ce am citit, ba face , ba nu, ba contracost....

Postat

buna rau gagica ! mi-a facut ziua mai frum de dim :) e de 9-10 la tot ! de revenit cu prima ocazie, cat mai curand posibil! nu am nimic de completat fata de ce s-a relatat in recenziile anterioare!

S-o aveti tare!!

te mai astept si cu alta ocazie... Pupicii
Postat

Face finalizare orala? din ce am citit, ba face , ba nu, ba contracost....

Buna... Finalizare orala nu fac

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Nu sunt noi...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...