obiectiv Reputație: 5314 Postat Februarie 15, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Februarie 15, 2015 . Da-te-n gatu ma-tii de distrus . baaaa in morti ma-tii de penibil. Iesi afara acum! ies jigodie, doar ce am primit un mesaj de la ma-ta , ma duc sa o racoresc imediat:
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 15, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 15, 2015 ies jigodie, doar ce am primit un mesaj de la ma-ta , ma duc sa o racoresc imediat:Daca o racoresti cu niste limbi in cur te cred... ca pula n-ai 'te-n mortii ma-tii de distrus. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 15, 2015 Asta cu tremuratul putin sa le blurezi este colosala, absolut magnifica. Da-te-n gatu ma-tii de distrus ca tu chiar nu ai limite. Plus aia inrosita... baaaa in morti ma-tii de penibil. Iesi afara acum! Asta cu tremuratul putin sa le blurezi este colosala, absolut magnifica. Da-te-n gatu ma-tii de distrus ca tu chiar nu ai limite. Plus aia inrosita... baaaa in morti ma-tii de penibil. Iesi afara acum! Bai handicapatule, fără morti si mame nu poti manca un cacat? Esti penibil distrusule.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 15, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 15, 2015 Bai handicapatule, fără morti si mame nu poti manca un cacat? Esti penibil distrusule.Pot, pot nebunule, dar ne adaptam in functie de limbajul clientului. Hai mars ca-ti iau fata in zid. 1
barosanu1 Reputație: 537 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 15, 2015 Antonia rusine...te sun ca bresu sa te vizitez si tu imi raspunzi in scarba...in batjocurs plus ca ma si injuriLa programari antonia e vraiste frate ! Dupa ce se vede cu sacii in caruta da flit pe banda rulanta !
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 15, 2015 Pot, pot nebunule, dar ne adaptam in functie de limbajul clientului. Hai mars ca-ti iau fata in zid.Esti un zid de cacat mah bulangiule! Da-te dracu si ia-ti calmantele obsedatule 1 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 16, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 16, 2015 Esti un zid de cacat mah bulangiule! Da-te dracu si ia-ti calmantele obsedatuleEsti boring si repetitiv da-te-n pula mea nu zici nimic niciodata. Esti un fel de ciucure, dar nebun.Mesteci aceleasi propozitii inofensive de fiecare data. Esti ca un copil care chitaie intr-un colt disperat. 1
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 16, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 16, 2015 Ce topic misto! Foarte haioase "recenziile".
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 16, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 16, 2015 Esti boring si repetitiv da-te-n pula mea nu zici nimic niciodata. Esti un fel de ciucure, dar nebun.Mesteci aceleasi propozitii inofensive de fiecare data. Esti ca un copil care chitaie intr-un colt disperat. Fata de tine si "prietenul" tau, nu este altceva de spus. Inspirati si expirati prostie cu miros de balamuc. 1 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 16, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 16, 2015 Fata de tine si "prietenul" tau, nu este altceva de spus. Inspirati si expirati prostie cu miros de balamuc.Da stiu, inspir prostie cand te citesc. Marsi ma in pula mea, dobitocule.
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 16, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 16, 2015 Da stiu, inspir prostieChiar sa fie adevarat ? Bai "machomenilor" de ce Nu va zmardoiti voi altundeva fara a mai polua topicul fetei?
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 16, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 16, 2015 Chiar sa fie adevarat ? Bai "machomenilor" de ce Nu va zmardoiti voi altundeva fara a mai polua topicul fetei?Inspira (adica vine spre tine. da?) adanc... te-ai linistit? ...acum expira. Deci? Uite, ia si partea buna, ai fost si tu bagat in seama. tsss! Mai esti atent? 1
antonia20 Reputație: 617 Postat Februarie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 16, 2015 buna, va rog frumos sa nu va mai injurati pe topicul meu, multumesc frumos
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2015 Dar tu antonia de ce iti injuri clientii la tel? Poti explica?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 17, 2015 Sa-mi apelezi pula cu gura...voi sunteti cei mai tari..Iar pe userii mai noi ii luati peste picior? Sotiile./prietenele voastre ce-ar zice daca afla ca le inselati? Voua v-ar place ca cineva sa va futa sotiile/prietenele? sa-ti iau sotia,mama ,sora si tot neamu-n pula fraiere dar tu europeanule de ce debutezi pe aici cu injuraturi??? se face anul si n-ai mai reusit sa iesi de pe minus cu reputatia....asta nu-ti spune mai nimic despre contributia ta aici? sotia/prietena ta ce zice de atentatele astea desarte ale tale de a gasi macar o fata care sa te futa si pe tine? sau vrei sa faci la fel cum ai patit tu si sa futi sotia/prietena altcuiva? inainte sa o tragi pe fata asta la raspundere, crezi ca tu poti explica?
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2015 Poate imi explici tu mie de ce le pupi in cur pe toate si le ridici in slavi...cand multe sunt tepare...tie chiar iti place sa te bagi in seama cu toats lumea?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 17, 2015 fatza de tine chiar ma simt responsabil cumva....ti-am dat in trecut un punct de reputatie cu plus si a trebuit sa ma rog de amicii de aici sa corecteze greseala mea, cand mi-am dat seama despre ce este vorba cu tine. asa ai ajuns tu pe minus~!!! tu esti fie doar un lache, care nu este in stare sa fie primit de o fata asa ca injuri toate fetele de aici, inclusiv pe cele care merita sa fie ridicate in slavi, fie esti o cordeluta caruia nu-i prea merge treaba. mie cam asta imi miroase despre tine~!!! daca cumva exista vreo fata care a fost vizitata de mine si e tzepara...ai sa le cam gasesti la "de evitat", ca nu mi-e nici jena si nici rusine sa fac asta. dar pana sa ajungi sa imi soliciti tu mie sa-ti dau explicatii vezi de reusesti sa futi si tu vreo fata prin constanta care sa confirme ca tu esti in stare sa futi ceva. dar sa stii de la mine....numai o pizda ridica problema despre inselatul sotiilor si a prietenelor~!!!
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2015 Gunoi ordinar...eu tie nu iti voi da explicatii never...poate acum intelegi si tu de ce lumea iti cam umple frigiderul...cine esti tu sa iti ofer explicatii si pt ce? 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 17, 2015 Gunoi ordinar...eu tie nu iti voi da explicatii never...poate acum intelegi si tu de ce lumea iti cam umple frigiderul...cine esti tu sa iti ofer explicatii si pt ce? atunci niciodata nu solicita tu explicatii de la vreo fata aici, ca tu nici macar zero nu erai ca sa tragi la raspundere~!!! ti-am dat eu punctul la loc ca sa revii la adevarata ta valoare: zero~!!! 1
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2015 Zero esti...si nu imi spui mie ce sa fac...ca nu te fute grija
antonia20 Reputație: 617 Postat Februarie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2015 EUROPEANULE, dar nu cred ca esti chiar european, poti spune aici tot ce vrei despre cum ti-am vorbit dar cine ma cunoaste stie ca nu imi sta in caracter sa vorbesc urat sau sa injur, mai bine ar citi pisicuts ce postezi tu pe aici si sa iti blocheze accesul, eu stiu ca este un site de recenzii, bune sau rele, nu un site de a cauta cearta cu toata lumea din lipsa de ocupatie 1
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2015 Fato de ce nu recunosti ca m-ai injurat? Nu esti sincera cu tine si cu cei din jur? Si daca imi da block...care e problema?
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 17, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 17, 2015 Gunoi ordinar...eu tie nu iti voi da explicatii never...poate acum intelegi si tu de ce lumea iti cam umple frigiderul...cine esti tu sa iti ofer explicatii si pt ce?O constatare! advanced nu se pune pentru ca nu e sanatos la bibilica. Restul interactiunilor lui sunt pasnice sau critice la adresa curvelor. 1
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 17, 2015 In loc sa o futeti pe Antonio va futeti intre voi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum