Sari la conținut

'' .... din Bucuresti si-au dublat castigurile de Paste .... ''

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

trist

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Se pare ca multe dintre ele au stat noaptea pe strazi pentru ca se simteau extrem de singure si nu aveau cu cine sa ciocneasca un ou.

O mare parte din clienti le-au platit serviciile in drob si pasca, pe care fetele le-au pastrat "cu sfintenie".

Altele,mai putin norocoase, au primit lumanari aprinse cu care au incendiat cateva tomberoane,pastrand insa un stoc mic pentru activitati bdsm.

Cele foarte putine care au acceptat sa primeasca bani i-au donat in intregime caselor de copii sau amaratilor, pastrand pentru ele doar strictul necesar pentru a-si lua d-ale gurii.

PS Cu alte cuvinte, s-au inrosit ouale clientilor de la atata activitate.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Trist pt noi , dar o realitate pt ele , dar fiecare face ce vrea cu corpul lui 

Cum adica trist pentru voi?!?!  :laugh2

Prostituatele nu ar fi facut atatia bani daca nu ar fi avut cu cine ;) deci pentru cine este trist??? :P

Postat

Cum adica trist pentru voi?!?!  :laugh2

Prostituatele nu ar fi facut atatia bani daca nu ar fi avut cu cine ;) deci pentru cine este trist??? :P

Nu mi se pare nimic trist aici. Trist este cand o femeie isi vinde trupul ca sa isi hraneasca copilul flamand. pt ca nu are alta alternativa. In ziua de azi, cand o pitzi de 22 ani o suge ca sa isi ia pantofi si telefon cool, mi se pare "whatever" ....

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Macar ele aleg singure daca vor sa lucreze sau nu ! La noi de exemplu multinationala Metro a fost deschis zilnic ! Imi pare rau de angajatii de acolo care au lucrat si de sarbatori! I-as fi pus pe directorii firmei sa serveasca in acele zile dar ei probabil se tavaleau pe ceva plaja din Caraibe...

Postat

Un articol de cacat scris de un zarist de cacat. Cica la orice colt sunt fete care isi vand trupul indiferent ca e noapte sau zi. Eu nu am vazut la fiecare colt. Voi ati vazut ? Voi fetelor ce ati facut de Paste?  Vi s-au dublat veniturile? Ce poti sa spui? Un dobitoc !

• Like 3

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Un articol de cacat scris de un zarist de cacat. 

Valabil, din pacate, pentru cea mai mare parte din presa romaneasca a ultimilor ani... :(

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.