Sari la conținut

Mary nimfomana 0763838565 si 0723869361

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Mary,inca o data te rog sa ma ierti!Nu-mi place sa fiu refuzat si d-asta am si avut comportamentul la care ai luat parte.Ridica fruntea sus si mergi mai departe.Stiu,nu meritai sa-ti fac ce ti-am facut.OK!Lasa in urma ce a fost si vezi de viata ta!Multumesc ca m-ai menajat si nu mai porcait.Esti o tip pe cinste si foarte,foarte sensibila!Regret ca nu am fost pe aceeasi unda!Inca o data:IARTA-MA!

Link spre comentariu

As putea sa-ti raspund,dar nu vreau!Postarea facuta de mine e doar pentru Mary!

Trebuie sa intelegi un lucru foarte clar!  Daca esti badaran si necioplit ( apreciaza cuvantul folosit ), nu incerca sa iti speli pacatele printr-un post de genul asta....mai bine ti-ai cere scuze la telefon, asta in cazul in care nu te-a pus deja in ignore list.

Ce trebuie mai exact sa realizezi matale, este ca orice postare facuta pe acest forum este destinata catre toata lumea! Asta e scopul forumului, membrii sa informeze "colegii" despre experientele atat placute cat si neplacute avute cu partenerele de joaca.

Din moment ce ai postat aici, asuma-ti cele scrise si lasa lumea sa aiba o opinie asupra judecatii tale.

Bottom line! Daca Mary a scris cele de mai sus, inseamna ca ai sfeclit-o grav! Eu te-as sfatui sa uiti numarul ei de telefon. 

Seara placuta sa aveti! ;) 

Link spre comentariu

Trebuie sa intelegi un lucru foarte clar!  Daca esti badaran si necioplit ( apreciaza cuvantul folosit ), nu incerca sa iti speli pacatele printr-un post de genul asta....mai bine ti-ai cere scuze la telefon, asta in cazul in care nu te-a pus deja in ignore list.

Ce trebuie mai exact sa realizezi matale, este ca orice postare facuta pe acest forum este destinata catre toata lumea! Asta e scopul forumului, membrii sa informeze "colegii" despre experientele atat placute cat si neplacute avute cu partenerele de joaca.

Din moment ce ai postat aici, asuma-ti cele scrise si lasa lumea sa aiba o opinie asupra judecatii tale.

Bottom line! Daca Mary a scris cele de mai sus, inseamna ca ai sfeclit-o grav! Eu te-as sfatui sa uiti numarul ei de telefon. 

Seara placuta sa aveti! ;)

Interesanta opinia ta!Serios!Parca te si vad in fruntea Sfatului Batranilor...E bine ca poti scrie si sa-ti dai cu parerea...(ma intreb daca ti-a cerut cineva parerea!)O seara placuta iti doresc!

Link spre comentariu

Buna Mary, ne anunti cand vei relua programarile, te-am sunat si ti-am lasat si mesaj...as vrea sa stiu daca sunt sanse sa te vizitez sapt aceasta cat mai de dimineata?

Buna !De miercuri am liber dimineata,dar de marti poti suna .Sunt maine la ora 7 in actiune,deci lasa sms.La ora 8,30 ma uit pe tel.O zi cat mai placuta!

Link spre comentariu

Am lasat mesaj si aseara si dimineata pe ambele nr si nu am primit nici un rasp pt o programare

Buna!Crede ma ca n o fac intentionat sa nu ti raspund.Ma uit la smsuri sau tel si sun eu dupa ,insa cui se nimereste.E posibil uneori sa inchid tel dupa ora 17 ,daca nu mai pot sta.Te rog sa ma ierti pentru  faptul  ca nu ti am raspuns pana acum,o seara placuta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...