daniel2012 Reputație: 576 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Buna! Mary, mai folosesti id-urile alea de yahoo? Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Mary,inca o data te rog sa ma ierti!Nu-mi place sa fiu refuzat si d-asta am si avut comportamentul la care ai luat parte.Ridica fruntea sus si mergi mai departe.Stiu,nu meritai sa-ti fac ce ti-am facut.OK!Lasa in urma ce a fost si vezi de viata ta!Multumesc ca m-ai menajat si nu mai porcait.Esti o tip pe cinste si foarte,foarte sensibila!Regret ca nu am fost pe aceeasi unda!Inca o data:IARTA-MA! Link spre comentariu
zelea Reputație: 98 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Pai ma prietene daca ea te-a menajat tu de esti fraier si te dai de gol. Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2015 As putea sa-ti raspund,dar nu vreau!Postarea facuta de mine e doar pentru Mary! Link spre comentariu
standard Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 - Link spre comentariu
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 14, 2015 mergi prietene la DIN DRAGOSTE Link spre comentariu
dilimachisex Reputație: -1 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Am lasat mesaj si aseara si dimineata pe ambele nr si nu am primit nici un rasp pt o programare Link spre comentariu
cruelmstr15 Reputație: 48 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 As putea sa-ti raspund,dar nu vreau!Postarea facuta de mine e doar pentru Mary! Trebuie sa intelegi un lucru foarte clar! Daca esti badaran si necioplit ( apreciaza cuvantul folosit ), nu incerca sa iti speli pacatele printr-un post de genul asta....mai bine ti-ai cere scuze la telefon, asta in cazul in care nu te-a pus deja in ignore list.Ce trebuie mai exact sa realizezi matale, este ca orice postare facuta pe acest forum este destinata catre toata lumea! Asta e scopul forumului, membrii sa informeze "colegii" despre experientele atat placute cat si neplacute avute cu partenerele de joaca.Din moment ce ai postat aici, asuma-ti cele scrise si lasa lumea sa aiba o opinie asupra judecatii tale. Bottom line! Daca Mary a scris cele de mai sus, inseamna ca ai sfeclit-o grav! Eu te-as sfatui sa uiti numarul ei de telefon. Seara placuta sa aveti! Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Trebuie sa intelegi un lucru foarte clar! Daca esti badaran si necioplit ( apreciaza cuvantul folosit ), nu incerca sa iti speli pacatele printr-un post de genul asta....mai bine ti-ai cere scuze la telefon, asta in cazul in care nu te-a pus deja in ignore list.Ce trebuie mai exact sa realizezi matale, este ca orice postare facuta pe acest forum este destinata catre toata lumea! Asta e scopul forumului, membrii sa informeze "colegii" despre experientele atat placute cat si neplacute avute cu partenerele de joaca.Din moment ce ai postat aici, asuma-ti cele scrise si lasa lumea sa aiba o opinie asupra judecatii tale. Bottom line! Daca Mary a scris cele de mai sus, inseamna ca ai sfeclit-o grav! Eu te-as sfatui sa uiti numarul ei de telefon. Seara placuta sa aveti! Interesanta opinia ta!Serios!Parca te si vad in fruntea Sfatului Batranilor...E bine ca poti scrie si sa-ti dai cu parerea...(ma intreb daca ti-a cerut cineva parerea!)O seara placuta iti doresc! Link spre comentariu
cruelmstr15 Reputație: 48 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Interesanta opinia ta!Serios!Parca te si vad in fruntea Sfatului Batranilor...E bine ca poti scrie si sa-ti dai cu parerea...(ma intreb daca ti-a cerut cineva parerea!)O seara placuta iti doresc! Pueril! ))) Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Asa ar fi daca as continua! Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 mergi prietene la DIN DRAGOSTE Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 mergi prietene la DIN DRAGOSTE Link spre comentariu
okios Reputație: 85 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Buna Mary, ne anunti cand vei relua programarile, te-am sunat si ti-am lasat si mesaj...as vrea sa stiu daca sunt sanse sa te vizitez sapt aceasta cat mai de dimineata? Link spre comentariu
lary28 Reputație: 365 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Buna Mary, ne anunti cand vei relua programarile, te-am sunat si ti-am lasat si mesaj...as vrea sa stiu daca sunt sanse sa te vizitez sapt aceasta cat mai de dimineata? Buna !De miercuri am liber dimineata,dar de marti poti suna .Sunt maine la ora 7 in actiune,deci lasa sms.La ora 8,30 ma uit pe tel.O zi cat mai placuta! Link spre comentariu
lary28 Reputație: 365 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Am lasat mesaj si aseara si dimineata pe ambele nr si nu am primit nici un rasp pt o programareBuna!Crede ma ca n o fac intentionat sa nu ti raspund.Ma uit la smsuri sau tel si sun eu dupa ,insa cui se nimereste.E posibil uneori sa inchid tel dupa ora 17 ,daca nu mai pot sta.Te rog sa ma ierti pentru faptul ca nu ti am raspuns pana acum,o seara placuta! Link spre comentariu
cruelmstr15 Reputație: 48 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Buna Mary! As vrea sa vorbim pentru o programare Miercuri, 07:30 . Ms, Link spre comentariu
lary28 Reputație: 365 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Buna Mary! As vrea sa vorbim pentru o programare Miercuri, 07:30 . Ms, Te rog frumos ,maine dimineata lasa sms pe conex cu numele de aici si asa te notez pentru miercuri la aceasta ora.E ok ,asa? Link spre comentariu
dilimachisex Reputație: -1 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Nu tr sa ceri scuze am reusit sa discutam.spune cand ai liber dimineata Link spre comentariu
dilimachisex Reputație: -1 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Nu tr sa ceri scuze am reusit sa discutam.spune cand ai liber dimineata Link spre comentariu
lary28 Reputație: 365 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Buna!Azi nu deschid tel,maine sunt incepand cu orele 7 dimineata.Va pup si o zi placuta! Link spre comentariu
Vizitator milfhounter Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Buna!Azi nu deschid tel,maine sunt incepand cu orele 7 dimineata.Va pup si o zi placuta!O programare maine la ora 10:30? Multumesc. Link spre comentariu
lary28 Reputație: 365 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Buna dimineata!O zi frumoasa sa aveti! Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Mulțumim la fel Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Mulțumim la fel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum