Sari la conținut

fotografii cu femei matoale

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

bravo strigoaie, sa fie si poze cu barbati matoi ,altfel ne judeca lumea ca avem ce avem cu femeile.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Euflo, Ventrino si Picon,
Sunteti cu capul!  :slap2  :laugh2
Sunt dependenta de tigari si cafea pt ca este alegerea mea, in rest nu depind de nimeni si nimic!
Daca am chef sa beau ceva cu un barbat ca sa mai relaxam atmosfera, este treaba mea si nu mai e nici mama sa-mi dea peste nas...
Nu m-am imbatat cu nimeni sa nu stiu ce fac, dar m-am ametit de cateva ori incat imi venea sa ma fut cu respectivul 2 zile in continuu! :D
Daca asta va deranjeaza, puteti sa va scoateti singuri ochii de ciuda in continuare!  :laugh2
:hug1

Ce ai baut cand te-ai ametit?

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce ai baut cand te-ai ametit?

http://37.media.tumblr.com/e6a4476d73c04d4cb255e388facc2064/tumblr_n24quwjsRn1stncygo1_500.gif

:laugh2

Postat

Amadaaa, interventia mea referitoare la tine a fost pe 24 aprilie. Stii in ce zi suntem azi? Alooo, acum te-ai trezit???????? :))))

Nu-mi pare rau sa te dezamagesc, dar nu mai stau ochii pe ce scrii tu despre mine...  :no2

Oricum ma iubesti, altfel nu ma bagai atata in seama... :)

Pupici!  :hug1

PS:

• Oras:Bucharest
Postat

Esti prea plina...de tine. Nu te plac de nicio culoare. Nici macar de forma. Si nici macar pentru un numar. In schimb, esti amuzanta. Tii la glume, la "altceva" vad ca nu tii prea mult. :))

Baga un selfie...sa nu te prindem noi in offside ca e jale mare :))

Postat

Se vede ca nu ma cunosti...

Sunt sigura pe mine, de aia sunt libera, intind plapuma doar cat ma tine...

Sunt asa cum sunt, ori ignorata, ori de neignorat...

Si nu dau nici un preti pe riposta asta, de, trebuia sa cazi in picioare... Te inteleg.

Crezi ca le stii pe toate si esti peste toate? Pe mine un arogant nu ma face sa fac un pas inapoi, ci ma instiga la o confruntare pana ma plictisesc...

Si m-am plictisit.

Postat

As exagera daca as spune ca pot face sex 2 zile, dar nu ma impiedica sa visez.... :)

La ce te referi tu... nu ma pasioneaza la extrema, ideea e sa faca ce are de facut, servesc pe cineva prea mult si ajung la labutze singura...

Echilibrul, nu? :)

Ce tine de mine... O viata am, o traiesc NU in aburi de alcool...

Ma bucur de ea!

Si desi sunt prea multi care se oftica de asta, nu le datorez nimic ca sa nu ma simt bine cu cine vreau si cum vreau...

Cred ca intelegi, de la tine as avea pretentii, dar tu ai tendinta sa spui ceva in contradictoriu doar de dragul de a o face...

O seara frumoasa!

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
    Bai neamule barbatesc, de multe ori purtator clandestin de phoola iar esti cacanar si misogin...ce-ti mai place sa manaci rahat cu polonicul, cand 80-90 % dintre suferinzii de alcoolism suntem noi, barbatii.

Prosti si de cacat aratam toti cand suntem beti, dar macar femeile sunt mai funny, nu-s atat de cretine ori violente ca noi, cand sunt matoale.
  • Like 2
  • Minus 3

Postat

Prosti si de cacat aratam toti cand suntem beti, dar macar femeile sunt mai funny, nu-s atat de cretine ori violente ca noi, cand sunt matoale.

Nu stiu altii cum sunt la bautura, dar eu is destept rau de tot cand beau. Beau rar, dar asta e.

@v-ships, ti-am dat +1 pentru autocaracterizare :)

@Amada, hai ca ne esti simpatica si cand nu bei, sa stii. Rau e sa ne fi simpatica doar cand bem noi. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...