Sari la conținut

Indisponibilă

Postări Recomandate

• Telefon: 0752403495
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 38 minute, enriqe68 a spus:

Interesant funduletul.... il vedem si nud?

Da , o sa il vezi dacă îți permiți, am văzut doar vorbe de la tine dar fapte puține, no hate 🙏 🤣🙈😁

• Haha 2
  • Confuz 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️‍🔥 Astăzi am locuri disponibile de la ora 21:00 ❤️‍🔥

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌙✨ Bună seara, dragilor! ✨🌙

💫 Vă anunț cu drag că sunt disponibilă începând cu ora 03:00. 🕒💖

📩 Pentru detalii, vă rog să îmi scrieți pe WhatsApp ❤️

🌸 Vă doresc o noapte liniștită și frumoasă! 🥰✨🌙

• Confuz 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
Acum 3 ore, EmmaGirl a spus:

🌙✨ Bună seara, dragilor! ✨🌙

💫 Vă anunț cu drag că sunt disponibilă începând cu ora 03:00. 🕒💖

📩 Pentru detalii, vă rog să îmi scrieți pe WhatsApp ❤️

🌸 Vă doresc o noapte liniștită și frumoasă! 🥰✨🌙

🤣😂😅 Success pe mâine la ciocane și bani cu sacul 😁🤣:felatie:tittyfuck

• Inimioara 1
Reputație: 1851
Postat

Ești bine intenționat dar nu îți ies serviciile. 

Emma e o fata bine intenționată, își dă silința cât poate ea. Pare educata, e calma și la locul ei. E începătoare. Nu te grăbește. 

Locatia centrala, la baie prosop și cam atât..

Mai sta cu o fata în apartament. Mirosuri suspecte lângă pat. Se fumează. Cearceafurile erau deja ude în unele părți. 

La chip nu arată asa mult ca în singura poza expusa unde se vede. Nu e asa alba, e creola, probabil de etnie. Arată de 25 de ani. Nu e urâtă complet dar nu cum aveam eu așteptările. La corp e minioana. Sânii complet lăsați, câteva vergeturi și e disproportionată. Un cur mic, cât de cât futabil. 

Voiam sa plec înainte sa las banii. Am rămas de nebun crezând ca o sa fie bine la servicii și eram statut

Oral slab cu dinți, gag reglex. La NP e strâmtă, sta sa dai tare. Finalizare mea.. cu greu 😅  

De revenit. Niciodată.

• Like 13
  • Mersi 7
  • Oras:bucuresti
Postat
La 07.09.2026 la 11:40, EmmaGirl a spus:

Da , o sa il vezi dacă îți permiți, am văzut doar vorbe de la tine dar fapte puține, no hate 🙏 🤣🙈😁

Gata.... m am lamurit.... ms la  colegi....se pare ca nu "imi permit" sa te vizitez nici daca ma plătești tu pe mine....🤑

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Futureman a spus:

Acolo este cuib

Doar fete de etnie

Nu recomand 

Ce cuib ? Că sunt cu o colegă ? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😍

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 36 minute, enriqe68 a spus:

Gata.... m am lamurit.... ms la  colegi....se pare ca nu "imi permit" sa te vizitez nici daca ma plătești tu pe mine....🤑

Dar nici îmi doresc sa mă vizitezi, îmi dau seama ce caracter ai , dacă erai un bărbat educat și care te respecți nu stai să jignești o femeie! Punct. 

• Haha 1
Postat
2 hours ago, Futureman said:

Acolo este cuib

Doar fete de etnie

Nu recomand 

Nu cred ca este cuib. Sunt fete ce încearcă sa se descurce în viata. Ca noi toți 

Emma e o fata, finuța, calma, educata. Restul am zis mai sus. 

Spor la treaba băieti. 

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 29 minute, rodan a spus:

Nu cred ca este cuib. Sunt fete ce încearcă sa se descurce în viata. Ca noi toți 

Emma e o fata, finuța, calma, educata. Restul am zis mai sus. 

Spor la treaba băieti. 

Vreau să te întreb, te-a deranjat cineva ? A venit cineva peste tine? Te-ai simțit aiurea ? Eu am încercat să fac totul să te simți relaxat și bine și am experiență , nu este prima dată , poate nu a fost chimie. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 6 minute, EmmaGirl a spus:

Vreau să te întreb, te-a deranjat cineva ? A venit cineva peste tine? Te-ai simțit aiurea ? Eu am încercat să fac totul să te simți relaxat și bine și am experiență , nu este prima dată , poate nu a fost chimie. 

Ce tot o aruncati pe asta cu "chimia" ca m-ati omorat marea majoritate cu "chimia" asta.

Aici suntem pe forum, platim "chimia". Tu te comporti frumos pentru ca ai primit ceea ce asteptai "cash" eu pentru ca am platit primesc "chimia" despre care tot vorbiti toate aici.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu cred că, oricât de mult te-ai strădui și oricât de bine ai face lucrurile, nu poți mulțumi pe toată lumea. Eu mi-am dat mereu silința să ofer condiții cât mai bune, am avut întotdeauna curățenie, lenjerii curate și o atmosferă îngrijită. În cameră nu se fumează și încerc să păstrez totul cât mai plăcut pentru fiecare persoană care îmi trece pragul. Respect părerea fiecăruia, chiar dacă uneori experiențele și așteptările sunt diferite. ❤️

Postat
5 minutes ago, EmmaGirl said:

Da, nu a fost chimie asta e clar. Am fost relaxat. Alții sigur o sa te placă. 

NU e cuib din punctul meu de vedere. Ești doar tu și colega.

Dacă ești atenta la ce am minusat mai sus, sa îmbunătățești, sigur o sa ai clienți. 

Spor! 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Până la urmă, sunt lucruri care țin foarte mult de gusturile și așteptările fiecăruia. Dacă ești mică de înălțime, pentru unii nu e bine; dacă ești înaltă, iar nu e bine. Dacă ai forme mai voluptuoase, nu e pe placul tuturor, iar dacă ești mai slabă și ai un posterior mic și bombat, din nou pot exista nemulțumiri. 😊 Oricât de mult te-ai strădui, nu ai cum să fii pe gustul tuturor.

Eu pot spune doar că îmi dau silința, păstrez curățenia, folosesc lenjerii curate și în cameră nu se fumează. Respect fiecare părere, însă cred că este important să înțelegem că frumusețea și preferințele sunt subiective.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, Pitbull38 a spus:

Ce tot o aruncati pe asta cu "chimia" ca m-ati omorat marea majoritate cu "chimia" asta.

Aici suntem pe forum, platim "chimia". Tu te comporti frumos pentru ca ai primit ceea ce asteptai "cash" eu pentru ca am platit primesc "chimia" despre care tot vorbiti toate aici.

Înțeleg ce spui și ai dreptul la părerea ta. Totuși, prin „chimie” nu mă refer la faptul că cineva trebuie să primească ceva în plus pentru că a plătit. Mă refer pur și simplu la compatibilitatea dintre două persoane, la felul în care decurge interacțiunea și la cât de confortabil se simt amândoi în acea situație. Banii se plătesc pentru timpul și serviciul oferit, dar respectul, comunicarea și comportamentul civilizat ar trebui să existe de ambele părți. Iar faptul că o persoană nu simte aceeași chimie ca alta nu înseamnă neapărat că cineva și-a făcut treaba prost. Până la urmă, fiecare are propriile așteptări și preferințe.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu stau să intru cu nimeni în polemici și nici nu vreau să transform o recenzie într-o dispută. Sunt aici să ofer servicii cât mai bune și îmi dau toată silința ca fiecare persoană care pleacă de la mine să fie mulțumită și, ideal, cu zâmbetul pe buze. 😊

Înțeleg că nu putem fi pe placul tuturor și respect părerea fiecăruia. Iau în considerare recenzia constructivă și încerc mereu să mă îmbunătățesc. Până la urmă, important este ca fiecare să găsească ceea ce i se potrivește.

Postat
1 oră în urmă, EmmaGirl a spus:

Dar nici îmi doresc sa mă vizitezi, îmi dau seama ce caracter ai , dacă erai un bărbat educat și care te respecți nu stai să jignești o femeie! Punct. 

Cred ca ai cam lipsit de la scoala....este?

Care e jignirea? ......doar am reprodus in sens invers  comentul tău la adresa mea... si "by the way"... am scoala mai multa decat anii tai....

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, enriqe68 a spus:

Cred ca ai cam lipsit de la scoala....este?

Care e jignirea? ......doar am reprodus in sens invers  comentul tău la adresa mea... si "by the way"... am scoala mai multa decat anii tai....

Nu cred că are rost să transformăm discuția într-un concurs de școli, diplome sau ani. 😊 Dacă ai interpretat comentariul meu ca pe o jignire, nu asta a fost intenția mea. Am răspuns strict la ceea ce ai spus, fără să am nimic personal cu tine.

Prefer să păstrăm un ton civilizat și să mergem mai departe. Eu sunt aici pentru munca mea, nu pentru polemici sau dispute pe forum. Îți respect părerea, chiar dacă nu suntem de acord.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️‍🔥

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️‍🔥 Locuri disponibile de la ora 22:00 ❤️‍🔥

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💋

6CACD08F-B0F7-425A-899B-EE1AF3047700.png

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat
Acum 12 ore, EmmaGirl a spus:

💋

6CACD08F-B0F7-425A-899B-EE1AF3047700.png

... o fi el fundul mic dar imi pare perfect. Deci are zestre geneticã f bunã indiferent de la cine mosteneste. 

Acum 20 ore, EmmaGirl a spus:

Nu cred că are rost să transformăm discuția într-un concurs de școli, diplome sau ani. 😊 Dacă ai interpretat comentariul meu ca pe o jignire, nu asta a fost intenția mea. Am răspuns strict la ceea ce ai spus, fără să am nimic personal cu tine.

Prefer să păstrăm un ton civilizat și să mergem mai departe. Eu sunt aici pentru munca mea, nu pentru polemici sau dispute pe forum. Îți respect părerea, chiar dacă nu suntem de acord.

... din ce si cum scrie ..  are toate literele la ea plus bun simt. 

Bafta la prestatii bune.

• Like 1
  • Mersi 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, max.ce.te. a spus:

... o fi el fundul mic dar imi pare perfect. Deci are zestre geneticã f bunã indiferent de la cine mosteneste. 

... din ce si cum scrie ..  are toate literele la ea plus bun simt. 

Bafta la prestatii bune.

Mulțumesc și îți doresc o zi frumoasă 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare