Sari la conținut

Bianca roscata hot

Postări Recomandate

• Oras:constanta

Buna dragul meu ma bucur enerom de mult ca te ai simtit bine in compania mea ...Sper sa n - e mai vedem si cu siguranta voi incerca si cu deep asa cum iti doresti ... pupiciiii :*

trebuie sa te cunosc si eu... :kiss3  FK?....si oralul tau bestial cred ca merita totusi si putin Deep. promit sa te sun ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

Am trecut si pe la Bianca, o fata slabuta, draguta, cu sani foarte micuti, dar gingasi, cam tacuta fata, dar deh, nici eu nu-s prea vorbaret. Dupa o dus scurt, ma intorc in sufragerie, unde o gasesc de data asta dezbracata complet, m-a intind si incepe un oral foarte placut, o sugea graaav, ori are gurita prea mica pentru mataranga mea, ori stie cum sa-si muleze toata gurita pe ciocan, ceva ce doar Larisssa stia sa faca, simti ca te suge cu tot cu obraji, caterinca rau oralul, chiar mai avea putin si ma termina doar din el, o rog sa treaca 69, ma joc cat pot, o rog sa puna prezervativul si sa inceapa sa ma calareasca, aici talentul ei, smecher tare, te fute bine, tine tempo-ul foarte bine, in timp ce ma saruta pe piept, pe gat, ne mai si lingeam, o rog sa treaca capra, se simte foarte ok si aici, dar ma gandeam oare daca nu folosea lubrifiant, si ma jucam mai mult cu pasarica ei, pana se umezea cat de cat ok pentru penetrarea oare cum as fii simtit-o ? :-? hmm, data viitoare poate, dau in ea capra ce dau si o rog sa se intinda pe burta cu picioarele apropiate, pompez ceva vreme si aici si intr-un final scot prezervativul si ii proptesc pula-n gurita si finalizez ca un adevarat erou, a primit toata sperma fara nici un fel de problema, a continuat putin cu oralul, am iesit din gura ei cand am vrut.

Bianca - 8 e dragalasa, gingasa, face tot ce-i zici.

Oral - 9 o sugee bineeeeee bineeeeeeeeeeeeeeeee

Normal - 8

GFE - 8

Igiena - 10 fara mirosuri

Avand in vedere raportul pret/calitate eu zic ca se merita, si cu siguranta voi revenii :D

• Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu

Spune si tu doua vorbe, nu te gandi ca se ia vopseaua de pe tastele touchscreen-ului... stii.... gen... buna seara, disponibila, va reamintesc serviciile si preturile mele, eventual pizdeste si tu o poza noua, asa..... cum sa iti spun.... maimutoiul ala emoticon este foarte neinteresant.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...