Sari la conținut

Bianca roscata hot

Postări Recomandate

Postat

dc nu iti permiti sa dai un SMS ..dupa 2-3lea apel?? (ma refer in 1-2 min dupa ultimul aple) nu dupa 1-3 ore...este normal dupa 1-3 ore sa nu dai sms sau sa sunii...galant eu zic AI VB LA TEL A ZIS CA VINE.......CAND SUNA CA ESTE IN ZONA RASPUNDEI SPUNEI CA NU SE MAI POATE(daca nu mai poti)......NU LASA CLIENTUL SA AJUNG SA SUNE DE 2-3 ORI( adica 25-35-40 min sa astepte)...cum ziceam mai sus respectate daca vrei sa fii respectata

post-173893-0-97623800-1485782232_thumb.jpg
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna asta e draga uneori mai intervine cate o problema si din cauza asta nu am mai putut raspd sincer imi pare nespus de rau pentru aceste neplaceri

Eu te cred

Si pt ca te cred o sa-ti arat din nou invitatia colegului stelian dima,care si el te crede si vrea sa te faca sa-ti repari greselile pt care esti atat de nespus de sincer de afectata

;)

Ia zi

Vrei sa te revansezi fata de el sau nu ?

frumos din partea ta ar fi acum sa te revansezi si sa mi faci un discount :))

• Like 1
Postat

Nu o să facă discount acuma cu siguranță.

Atunci inseamna ca ce a zis e doar de fatada si ca nu ii pare chiar atat de nespus de rau

Sau poate chiar vorbea serios si o sa se revanseze iar eu am postat aiureli

Sa vedem ce are si ea de spus

;)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Io nam sa antileg nisiodata prostia !!!

Va dati siama cit va conta pientru o fata, ka imajine publica, sa vina un flacau aci si sa scriie o recenzie cum ka ia placut di fata pi cari o recenzeaza..daaaaar...la final, cind a vrut sa platiasca, fata iar fi zis: "asta e din partea casei ! din cind an cind fak io un gest din asta pentru cleienti miei platitori !!!"

Poi voi va dati siama ci haosu dreaq ar fi la usa iei din momientu ala ??? Va dati siama ca iar trebui secretara sai raspunda la telifoane si ia ar sta di diminiata pana dimineata infipta an puli platitoare ???

Da nu li dusi capu ! Ieli cred ca an veata asta poti aplica doar adunarea...siti va fi bini ! :)

• Like 4
Postat

Io iti sugierez sa nuti ții răsuflaria !

Un mari om o zis civa cari zik io cai foarti pertinent si acilea: Ghinion !!! :)

Postat

Atunci inseamna ca ce a zis e doar de fatada si ca nu ii pare chiar atat de nespus de rau

Sau poate chiar vorbea serios si o sa se revanseze iar eu am postat aiureli

Sa vedem ce are si ea de spus

;)

Eu nu vb doar de fatada chiar imi pare rau pentru neplacerea creata .... :*

Postat

As putea sa fac si discount depinde cat timp doresti sa petreci alaturi de mine

Poti sa faci si discount in functie de cat timp nu a dorit dar a fost nevoit sa petreaca asteptand degeaba atunci cand si-a facut programare la tine

;)

• Like 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

roscata iti dau 50 pe un nr si o dam la pace ce zici ? :)

stelian dima nu ai înțeles, ea ar face un discount în funcție de timpul petrecut.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...