gyo_77 Reputație: 2327 Postat Martie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2017 De ce nu ii spui si colegei sa-si faca cont ? 3
vardevar Reputație: -514 Postat Martie 31, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2017 Ești buna rau
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 31, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 31, 2017 La ce telefoane raspund fetele astea?
roscata sexi Reputație: 287 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Martie 31, 2017 Ești buna rauBuna .... msss
roscata sexi Reputație: 287 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Martie 31, 2017 La ce telefoane raspund fetele astea?Buna nr meu este 0734503754 pup 1
roscata sexi Reputație: 287 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Martie 31, 2017 De ce nu ii spui si colegei sa-si faca cont ? Buna o sa ii spun sa isi faca 1
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Nu te ai saturat de postat ? Pisicule baneaza l pe baiatu youtub ist 5 3
unkuser Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Postat Mai 5, 2017 mai activeaza domnisoara ? ... tot incerc s-o sun dar are telefonul inchis
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 29, 2017 Buna pe care dintre domnisoare cauti? Cea blonda? Sau roscata?
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iunie 29, 2017 nu stiu pe cine cauta, cel mai de sus, insa eu te caut pe tine :D 1 4
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 29, 2017 Buna pe care dintre domnisoare cauti? Cea blonda? Sau roscata?Să zicem că vă căutam pe amândouă. 2 6
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 29, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iunie 29, 2017 si eu cred ca va caut tot pe amindoua .
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 30, 2017 Buna..... Am inteles eu nu mai locuiesc cu fata aceea blonda.....
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Buna..... Am inteles eu nu mai locuiesc cu fata aceea blonda.....tarifele tale sunt?
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 30, 2017 Tarifele mele sunt: 100 de lei Fin.... Si 200 de lei ora.....
unkuser Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Pe tine te cautam ... numarul de telefon este acelasi ?
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 1, 2017 Buna nu mai am nr ala akm am alt nr
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 2, 2017 Buna asta e noul meu nr de telefon: 0738483366:*:* 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iulie 2, 2017 Stiam eu ca ce-am gasit la prima intalnire nu e tot ce poa sa faca pasarica asta...si ei bine, nu m-am inselat, a meritat sa fortez nota pana am dat de ea...vai doamne, m-au luat durerile de genunchi, ma simt ca dupa un antrenament full body sustinut la efort maxim de la inceput pana la final... Si dupa ce ne-am sicanat putin, prin pm si ceva apeluri telefonice, ajungem sa ne si intersectam privirile, ca aspect fizic numai e cea de acum cateva luni, cu vreo 3-4 kg in plus, un fuund super bombat, ferm si niste picioare care jur ca au fost muncite la sala, se vede prea frumos biceps-ul femural, daca ma insel inseamna ca natura a fost foarte darnica cu ea, sanii desii nu-s eu mare fan sunt super gingasi tip para, ochii la fel de captivanti, si cum ziceam si la inceput, ATITUDINEA A FOST DE MILIOANE, muuult mai relaxata, foarte vorbareata, fata de data trecuta cand statea parca pitita in coltul ei de canapea, uitandu-se putin ciudat la mine, de data asta a dat femeia tot ce avea din mai bun din ea, insa sa lasam harneala asta, si sa trecem la actiune...si cum stateam intins, si ea incolacita pe langa mine, jucandu-se cu Cici, isi apropie gurita de bijuteriile mele, incepe cu un lins, pupat, supt, dezmierdat de coaie, cu atentie la zonele adiacente coaielor, nu-s fan asa ceva, dar avea talent mosule, singura care m-a facut sa ma simt relaxat chiar si in acele momente de "neliniste" la alte domnisoare...mare + pentru asta, si se scoala Cici doar din stimulii astia, si ii ia capul in gura, si il innebuneste cu limbuta, il lua cat putea de adanc, dar nu va ganditi ca foarte adanc, adica 50-60% din el, m-am harjonit cu ea sa il ia si mai adanc, a incercat, nimic de reprosat, dar saracuta nu poate...dar fiind mare consumator de fete care se chinuie si arata ca-si doresc sa-ti faca pe plac, pe mine ma excita mai mult decat tehnica prompta si profi a unei curve mai cu experienta...m-am bucurat muuult de acele momente, asa ca i-am intors favorul, are o pasarica super micuta, stramta, dulce, nu aveam cum sa nu ma joc cu ea, insa eram cam deshidratat, sufocat de caldura, nu prea m-am jucat cum am vrut, dar np, next time ) , pune cauciucu, si o rog sa ramana intinsa cum e, si intru in ea, cald in camera, dar, muuult mai cald si mai bine era in ea, stramta rau, simteam cum Cici devenise picamar, si incepuse sa-si joace rolul incet, si bine, penetrare dupa penetrare se simtea din ce in ce mai bine, gemetele ei se intensificau, presiunea in capul meu era si ea din ce in ce mai mare, fata ei de milioane, fk pe ici pe colo, raman fara puteri, o rog sa treaca deasupra, se misca blana, in timp ce te fute te si maseaza, pula mea femeia avea mai multe fronturi pe care lupta, mi-a placut asta foarte mult...nu e era nimic mecanic, oboseste si ea, o pun intr-un umeri craci marca KRITIQ STYLE, in care jur orice tipa oricat de mecanica si de neclintit ar fii o fac sa scoata bestia din ea pe care mi-o doresc la orice act sexual, asa ca nici donsoara nu face exceptie de la regula, profit de moment, la maxim, si o rog sa ma finalizeze oral, m-a supt cateva minute si am terminat in gurita ei, in timp ce ea scotea niste sunete/gemete care fara el ejacularea ar fii fost mult mai greoaie, un mic dush, si reluarea actiunii, doar ca de data asta am profitat de toate pozitile pe la spate, capra, apple bottom, fata la perete, fiind ce-a care mi-a dat sa zac total, am finalizat in balon, cu genunchii tremurand grav, iar ea cu fundul vibrandu-i (ea a zis asta ) Note :Roscata - 10 chiar imi place maxim, corp, atitudine, servicii, BLANAOral - 9 daca o sa-i reuseasca si deep-ul...cu atentia la zonele adiacente, rupe topurileNormal - 10 carne tare pe ea, pe la spate, privelisti de milioane, futi la ea ca la carte...de mult n-am mai avut un futai asa bun...Gfe - 10 fata de data trecuta, e super lipicioasa... De abia astept sa te revad 10 4
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2017 niste poze recente? + meniu actualizat?
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iulie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 3, 2017 Buna ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea.... De asemenea si eu ai fost superrr ok...... Sper sa ne mai vedem..... 😘 1
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iulie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 3, 2017 O sa pun si poze dragule 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iulie 3, 2017
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum