Sari la conținut

Bianca roscata hot

Postări Recomandate

• Oras:GANGSTERS PARADISE
Postat

Si sa nu par, genul, care se apuca de toata lumea, cere sfaturi, etc, imi fac si eu datoria si vin cu niste detalii legate de fatuca aista, care, manca-i-ar emka pasarica ei frumoasa, si ochisorii aia fermecatori, m-a intr-o pereche de bikinei, care m-au incitat, cat timp am stat la taclale si tigara, urmand ca m-ai apoi sa ma las pe spate, si sa ma cufund in pat, urmand sa apara si ea, si sa inceapa sa ma suga, intr-un rimt foarte bun, are gurita mica, si se simte foarte bine, cand isi face treaba, lins pe coaie, luat fiecare boasa la rand la lins, frumos n-am ce spune, dupa care s-a intins pe spate, lasandu-ma sa descopar noi orizonturi, in timp ce o penetram, din ce in ce mai adanc, iar dupa ceva minute, descarcandu-mi cartusele pe abdomenul Biancai, un scurt refresh, o taclala mica, si preia initiativa iar, cu un oral foarte bine executat, urmat apoi de un cowgirl, in care se misca bine, se lipeste de tine, te saruta, frumoasa tactica abordeaza, urmand ca apoi sa o pun capra, sa-i vad fundul ala rotund, si intr-un ea, doar ca ma dispera cacatul ala de pat, care s-a cam dus pe puli, asa ca o rog sa treaca la perete, sa o pedepsesc in continuare, termin si ultima picatura de energie, ma asez la marginea patului si se pune in genunchi sa ma termine oral, dupa ceva timp reusesc sa-i umplu gura.

Note

Ea 8-9

Igiena 10

Oral 8.5 incearca sa-l iei mai adanc pls

Normal 9

Gfe 9

Cado'  2 cotoare, la misto

• Like 6
  • Minus 3
Postat

plm vs 200kg ce sa mai faca si saracu pat :)))

• Like 2
  • Minus 3
Postat

las' ca arata mai smecher asa zebra :D :D indica locurile unde trebuie bagat botu' =))

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Costin da voi fii dispo dar pe seara.... Tarfile mele sunt 100 de lei fin si 200 de lei ora la mine la locatie pup

De la ce ora si in ce zona ai locatia ? :*
Postat

pe la consiliul judetean are locatia, sa-ti lasi fratili tau si un tielefon in gara cu un abtibild cu " 4 costin90 " ? mai ai putin ii ceri sa-ti faca oral prin forum...

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...