ccbgdn Reputație: 83 Postat August 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 19, 2014 'nasearaam vizitat-o si eu saptamana trecuta pe aceasta dulceata de fetita....micuta de statura, dar slabuta si finuta cu cu chip frumos si un curulet frumos si tare.... mie mi-a placut f tare .... am fugit oleaca de acasa cu treburi si am facut un mic stopover la aceasta domnisoara pe care o ochisem pe forum. fiind in zona am sunat si in 5 min eram la usa ei gata de treaba ....era singurica acasa, colega de apartament fiind la piata... initial, fermecat de domnisoara am zis ca stau o ora pentru 2 finalizari pentru ca de obicei prima finalizare nu se pune la mine. m-am cerut la dus, aici baia lasa mult de dorit, atat ca "infrastructura" cat si la dotari cu consumabile. cam tot ce am gasit a fost un furtun de dus fara para si o coaja de sapun care nu parea prea apetisant.m-am igienziat la zonele sensibile caci era oricum doar apa rece din cauza unor lucrari si am purces in dormitor unde ma astepta gazela noastra. am schimbat cateva vorbe, mai mult despre ea si pe unde a umblat in ultima vreme....dupa care am initat actiunea....Cum s-a spus, Bianca e o domnisoara retrasa, mi s-a parut timida si parca un pic tematoare....cu saruturile a fost cam zgarcita, mi-as fi dorit ceva mai mult la capitolul asta....dar e bine si asa.... dupa ceva mozol, domnisoara a trecut la oral si pentru a nu pierde vreme i-am luat curuletul spre mine pentru un 69....pasa curata, fara mirosuri suspecte, frumos epilata....totusi nu a parut sa-i placa prea mult ce faceam eu pe acolo....oralul ei nu a fost ceva de povestit nepotilor, dar s-a straduit. am trecut apoi la normal undeam am inceput cu ea deasupra, apoi am trecut intr-un doggy si am finalizat apoi intr-un misionar pe abdomenul ei....pasa stramtuta, domnisoara Bianca putea fi un pic mai activa..... m-am igineizat cu servetele si mi-am cerut scuze ca nu am sa stau o ora si am sa plec. nu ma prea simteam in forma pentru numarul urmator si nu as fi finalizat ...ne-am fi chinuit degeaba.... m-am imbracat, i-am last 100 de lei, un pupic pe obraz si afara in canicula.... una peste alta, mie mi-a placut. e genul de fata cumite pe care as indrazni sa o scot la un film si-o plimbare ....si ceva mai mult dupa aia....mai are un pic de invatat dar are timp. eu i-as mai face o vizita si alta data.... Locatia: 5-6. cam daramat apartamentulAspect: 9Oral: 6-7Normal: 7-8Halatul : 100 ron / 1 nr / apr0x 30 min 11 Link spre comentariu
bianca...hot Reputație: 43 Postat August 20, 2014 Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Partajează Postat August 20, 2014 Buna scumpule imi pare nespus de rau pentru deranjul din apartament dar eu am fost plecata cateva zile si ..... nu a avut cine sa se ocupe de curatenie inainte sa vii tu doar ce ajunsese m si eu acasa ...... imi cer scuze data viitoare daca vei reveni vei gasi conditii mai bune ..... pupiciiii Link spre comentariu
bianca...hot Reputație: 43 Postat August 20, 2014 Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Partajează Postat August 20, 2014 Eu unu nu sunt sensibil, poti sa-mi dai pana iti moare limba Glumeam glumeam Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat August 22, 2014 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 22, 2014 http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-sexy-si-dulce-at-oogk_277777 tot la acelasi nr.: 2 Link spre comentariu
bianca...hot Reputație: 43 Postat August 23, 2014 Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Partajează Postat August 23, 2014 Buna dragul meu nu sunt eu in pozele astea e o colega de a mea si din greseala si a dat anunt cu nr meu ....... "*""* Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat August 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 23, 2014 ok,,,d'asta am si pus link-ul ca sa nu se inteleaga gresit ca am scornit eu pozele Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat August 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 23, 2014 Buna dragul meu nu sunt eu in pozele astea e o colega de a mea si din greseala si a dat anunt cu nr meu ....... "*""*sa intelegem ca este o colega de a ta, noua?! avem un lick aici: http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-sexy-si-dulce-la-suta_279042tel. 0734399792 Link spre comentariu
bianca...hot Reputație: 43 Postat August 25, 2014 Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Partajează Postat August 25, 2014 Buna da ea este colega mea Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat August 25, 2014 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 25, 2014 ok Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat August 25, 2014 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 25, 2014 este mai veche? tot ea e in poza? 1 Link spre comentariu
bianca...hot Reputație: 43 Postat August 26, 2014 Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Partajează Postat August 26, 2014 Colega ta a mai lucrat pe Unirii si pe la Delfinariu acum un an ?Buna .... chiar nu stiu pentru ca nu mi a spus nimic .... dar am sa o intreb si iti voi spune Link spre comentariu
bianca...hot Reputație: 43 Postat August 26, 2014 Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Telefon: roscata_ bianca yahoo.com Oras:CONSTANTA Partajează Postat August 26, 2014 ....... 2 Link spre comentariu
ayan24 Reputație: 67 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Mai activeaza domnisoara? Link spre comentariu
merciless Reputație: -430 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2015 Am vizitato eu pe aceasta domnisoara mai prin vara in locatia de la Nevada.fata draguta frumusica , miniona 1,50 m 50 kg amabila , nu foarte vorbareata.actiunea a fost scurta si la obiect , am achitat o fin . 70 ron o/n, n/p , fata se misca binisor e stramta . pozele sunt reala , apartamentul cam naspa vechi in care mai presteaza si alta domnisoara mentionata maii sus. note :Locatie... 5oral........ 7normal... 8gfe......... 8aspect... 8pret ......70/fin Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Februarie 14, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Februarie 14, 2015 n-a mai aparut in ultimele luni , pacat . Link spre comentariu
joeyalexander Reputație: 15 Postat Februarie 19, 2015 Telefon: - Oras:Outside Telefon: - Oras:Outside Partajează Postat Februarie 19, 2015 Chiar asa! Aveam de gand sa o caut luna urmatoare. Stie cineva daca mai activeaza? Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 7, 2016 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Mai 7, 2016 se pare ca a revenit asta.. nr de tel: 0784399351.. parca avea ceva fani p'aici si-a schimbat si numele.. cica Larisa.. se pare ca e la moda numele asta http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9288198/oralul_cum_il_doresti/ are si alt cont facut aici: http://nimfomane.com/forum/user/197395-roscata%20sexi/ Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Mai 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 23, 2016 http://ad7.jpg Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 ???? Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 23, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Mai 23, 2016 biancuta , tu esti tati? t5? pozele de la postarea 112 sint facute de mine . m-as bucura sa fi tu Bianca cea din poze. Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Mai 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 25, 2016 Buna scumpule eu sunt in poze .... Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Mai 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 25, 2016 biancuta , tu esti tati? t5? pozele de la postarea 112 sint facute de mine . m-as bucura sa fi tu Bianca cea din poze.Buna scumpule da eu sunt in poze Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Mai 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 25, 2016 http://8.jpg Link spre comentariu
tzipianu Reputație: 380 Postat Mai 25, 2016 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Mai 25, 2016 NIste preturi si servicii se poate? Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Mai 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 25, 2016 Buna sigur ca da serviciile mele sunt : sex oral ... normal si masaj de relaxare .... iar ca pret e 70 d lei fin si 150 ora poop Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum