Sari la conținut

Bianca roscata hot

Postări Recomandate

• Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
Postat

Buna iti multumesc pentru vizita ..... de asemenea ma bucur ca te ai simtit ok in compania mea .... si  astept sa te revad pupiciii!!!!

Problema mea in postarea ta este ca tu esti fericita ca omu s a simtit ok....... de ce te multumesti doar cu atat? Fa l pe om sa scrie ca i au tremurat picioarele jumatate de ora dupa ce a plecat de la tine si dupa aia sa vezi ce fericit o sa fiu :D

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Problema mea in postarea ta este ca tu esti fericita ca omu s a simtit ok....... de ce te multumesti doar cu atat? Fa l pe om sa scrie ca i au tremurat picioarele jumatate de ora dupa ce a plecat de la tine si dupa aia sa vezi ce fericit o sa fiu :D

Buna sa sti ca nu ma multumesc doar cu atat dragul meu .....dar fiecare cu parerea lui ..... :habarnam

• Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Buna sa sti ca nu ma multumesc doar cu atat dragul meu .....dar fiecare cu parerea lui ..... :habarnam

ha ha...daca nu iti doresti mult...nici putin nu ai pisy.....ce draqu....gogu21sex are dreptate......

Postat

ha ha...daca nu iti doresti mult...nici putin nu ai pisy.....ce draqu....gogu21sex are dreptate......

Adica ce vrei sa spui ? chiar nu inteleg care e problema ta ? fiecare e cu parerea lui dragul meu chiar daca fac treaba ok poate clikentului nu ii place asa ca eu consider ca nu am nici o ( vina ) poop

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

merita de merg la ea sau nu asta era intrebare ..

Pai spune-ne tu dupa ce o vizitezi ;)

Postat

Adica ce vrei sa spui ? chiar nu inteleg care e problema ta ? fiecare e cu parerea lui dragul meu chiar daca fac treaba ok poate clikentului nu ii place asa ca eu consider ca nu am nici o ( vina ) poop

Pai poate clientu este de parere opusa! Poate el crede ca vina este strict a ta nu ai vrut aia nu ai facut cealalta! Si dupa aia vine si ne relateaza noua, iar noi baieti destepti te evitam.... de asta zic ca poate ar trebuii chiar sa iti placa meseria pe care ai ales-o

Postat

Pai poate clientu este de parere opusa! Poate el crede ca vina este strict a ta nu ai vrut aia nu ai facut cealalta! Si dupa aia vine si ne relateaza noua, iar noi baieti destepti te evitam.... de asta zic ca poate ar trebuii chiar sa iti placa meseria pe care ai ales-o

Buna eu cred ca cel mai bine poti sa imi faci o vizita decat sa iti dai asa cu parerea fara sa ma cunosti ......poop

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna eu cred ca cel mai bine poti sa imi faci o vizita decat sa iti dai asa cu parerea fara sa ma cunosti ......poop

vrei te rog sa incerci sa vezi ce inseamna poop in engleza...poate nu sti inca si ma gandeam c-ai vrea sa sti!

• Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

BUNA sigur ca da ma poti contacta la nr 0784399351 poop

Poi poati ka aiciea fata zicea ka ofera servici s.c.a.t.o.......

....si aiciea zicea ca se caca in capu omului cari isi da cu parierea fara sa o stii pi ea !

:onloo

Postat

Vezi amelio fata cuminte politicoasa!

Bravo ei

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

c
uminte , politicoasa si foarte ascultatoare .

cine se poarta frumos cu ea va pleca foarte satisfacut .

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...