gogu21sex Reputație: -474 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Iunie 2, 2016 Buna iti multumesc pentru vizita ..... de asemenea ma bucur ca te ai simtit ok in compania mea .... si astept sa te revad pupiciii!!!! Problema mea in postarea ta este ca tu esti fericita ca omu s a simtit ok....... de ce te multumesti doar cu atat? Fa l pe om sa scrie ca i au tremurat picioarele jumatate de ora dupa ce a plecat de la tine si dupa aia sa vezi ce fericit o sa fiu 2 8
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 2, 2016 Problema mea in postarea ta este ca tu esti fericita ca omu s a simtit ok....... de ce te multumesti doar cu atat? Fa l pe om sa scrie ca i au tremurat picioarele jumatate de ora dupa ce a plecat de la tine si dupa aia sa vezi ce fericit o sa fiu Buna sa sti ca nu ma multumesc doar cu atat dragul meu .....dar fiecare cu parerea lui .....
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 4, 2016 http://a1.jpg
andreiandreiandreiandrei Reputație: -8 Postat Iunie 4, 2016 Postat Iunie 4, 2016 Mama mama ce belea faci deplasari?
valens Reputație: -477 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 4, 2016 Buna sa sti ca nu ma multumesc doar cu atat dragul meu .....dar fiecare cu parerea lui ..... ha ha...daca nu iti doresti mult...nici putin nu ai pisy.....ce draqu....gogu21sex are dreptate......
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 4, 2016 ha ha...daca nu iti doresti mult...nici putin nu ai pisy.....ce draqu....gogu21sex are dreptate......Adica ce vrei sa spui ? chiar nu inteleg care e problema ta ? fiecare e cu parerea lui dragul meu chiar daca fac treaba ok poate clikentului nu ii place asa ca eu consider ca nu am nici o ( vina ) poop
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 4, 2016 Mama mama ce belea faci deplasari?Buna da fac dar doar la hotel poop
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 5, 2016 se merita asta e intrebare ??Adica ce vrei sa spui mai exact
hatishanti Reputație: 22 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 merita de merg la ea sau nu asta era intrebare ..
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iunie 5, 2016 merita de merg la ea sau nu asta era intrebare ..Pai spune-ne tu dupa ce o vizitezi
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 5, 2016 Corect
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 5, 2016 *** 2
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 5, 2016 () 3
gogu21sex Reputație: -474 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Iunie 6, 2016 Adica ce vrei sa spui ? chiar nu inteleg care e problema ta ? fiecare e cu parerea lui dragul meu chiar daca fac treaba ok poate clikentului nu ii place asa ca eu consider ca nu am nici o ( vina ) poop Pai poate clientu este de parere opusa! Poate el crede ca vina este strict a ta nu ai vrut aia nu ai facut cealalta! Si dupa aia vine si ne relateaza noua, iar noi baieti destepti te evitam.... de asta zic ca poate ar trebuii chiar sa iti placa meseria pe care ai ales-o
george_boss Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Buna! Un număr de telefon la care răspunzi se poate ?
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 6, 2016 Buna! Un număr de telefon la care răspunzi se poate ?BUNA sigur ca da ma poti contacta la nr 0784399351 poop
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 6, 2016 Pai poate clientu este de parere opusa! Poate el crede ca vina este strict a ta nu ai vrut aia nu ai facut cealalta! Si dupa aia vine si ne relateaza noua, iar noi baieti destepti te evitam.... de asta zic ca poate ar trebuii chiar sa iti placa meseria pe care ai ales-oBuna eu cred ca cel mai bine poti sa imi faci o vizita decat sa iti dai asa cu parerea fara sa ma cunosti ......poop
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Buna eu cred ca cel mai bine poti sa imi faci o vizita decat sa iti dai asa cu parerea fara sa ma cunosti ......poopvrei te rog sa incerci sa vezi ce inseamna poop in engleza...poate nu sti inca si ma gandeam c-ai vrea sa sti! 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 BUNA sigur ca da ma poti contacta la nr 0784399351 poopPoi poati ka aiciea fata zicea ka ofera servici s.c.a.t.o....... Buna eu cred ca cel mai bine poti sa imi faci o vizita decat sa iti dai asa cu parerea fara sa ma cunosti ......poop....si aiciea zicea ca se caca in capu omului cari isi da cu parierea fara sa o stii pi ea !
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 6, 2016 Servicile mele sunt :sex oral .... normal .... si masaj de relaxare .... Preturii : 70 lei fin .... 150 ora ...Cine doreste ma poate contacta la nr de telefon 0784399351 .....
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 6, 2016 3
gogu21sex Reputație: -474 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Iunie 6, 2016 Buna eu cred ca cel mai bine poti sa imi faci o vizita decat sa iti dai asa cu parerea fara sa ma cunosti ......poop Vezi amelio fata cuminte politicoasa! Bravo ei 1 8
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 6, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 6, 2016 cuminte , politicoasa si foarte ascultatoare .cine se poarta frumos cu ea va pleca foarte satisfacut . 1 3
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 8, 2016 cuminte , politicoasa si foarte ascultatoare .cine se poarta frumos cu ea va pleca foarte satisfacut .Buna iti multumesc pentru cuvintele care mi le ai adresat .... ai dreptate ... Fiecare se comporta dupa felu in care este tratat :clapp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum