Sari la conținut

Bianca roscata hot

Postări Recomandate

• Oras:around
  • Oras:around

pai hai sa-ti spun eu de ce , uite, eu cum am putin timp la dispozitie si vara fiind aglomerat , daca vin la tine , unde stiu ca sint bine primit , vreau sa o cunosc si pe colega ta , exact asa cum s-a intimplat cind ne-am cunoscut , atunci cind venisem la colega ta si te-am bagat si pe tine intre noi.

Link spre comentariu

pai hai sa-ti spun eu de ce , uite, eu cum am putin timp la dispozitie si vara fiind aglomerat , daca vin la tine , unde stiu ca sint bine primit , vreau sa o cunosc si pe colega ta , exact asa cum s-a intimplat cind ne-am cunoscut , atunci cind venisem la colega ta si te-am bagat si pe tine intre noi.

Buna am inteles ce vrei sa spui dar colega mea momentan nu lucreaza imi pare rau .... doar eu sunt disponibila pup

Link spre comentariu

Nu iesti indiscreta..da tu di cie nu li zici la baeti di ia. Ka si tu tot di la fosta ta coliega ai ajuns acilea...pi Nimfomani !

;)

Stai linistita ca anuntam daca era dar ea momentan nu e disponibila cand va fi voi anunta :*

• Like 1
Link spre comentariu

iti multumesc ca ma asculti , ma gindeam sa iti cumpar ceva de plus , ce animalut iti place mai mult?

Iti multumesc pentru faptu ca te gandessti la mine esti un scump :*.... sincer nu am o preferinta anume .... ramane la aprecierea ta .... ce doresti tu pupiciii  :kiss3

Link spre comentariu

Buna tuturor tin sa va anunt ca o perioada voi fii plecata din oras si nu voi mai lucra cand ma reintorc sper sa ne auzim cu bine .... Va urez o vara frumoasa si sa aveti parte doar de bucurii   Aveti grija de voi :*:*:*

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...