roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 8, 2016 Vezi amelio fata cuminte politicoasa!Bravo ei 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2016 Bravo la tini fataaa. Cit di curind o sa vin pi la tini sa biem o cafia ! Poati...dak vriei...ni frekam si lindicele ampreuna ! 1 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 8, 2016 Bravo la tini fataaa. Cit di curind o sa vin pi la tini sa biem o cafia ! Poati...dak vriei...ni frekam si lindicele ampreuna ! Buna cum doresti tu 2 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 8, 2016 ... Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 12, 2016 !!! 3 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 13, 2016 :; 2 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 14, 2016 % Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 15, 2016 Link spre comentariu
ioio2016 Reputație: 3 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Un program? Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 17, 2016 Un program?Buna .... programul meu este de la 12 : 00 pana la 01 : 00 pup Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 17, 2016 !@ Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 Fataa..zi si mii..tu iesti singurica sau ai vro coliega ? ?) Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 Fataa..zi si mii..tu iesti singurica sau ai vro coliega ? ?)Buna am o colega dar ea nu are cont aici .... daca nu sunt indiscreta dc ma intrebi ??? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 Nu iesti indiscreta..da tu di cie nu li zici la baeti di ia. Ka si tu tot di la fosta ta coliega ai ajuns acilea...pi Nimfomani ! Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 18, 2016 pai hai sa-ti spun eu de ce , uite, eu cum am putin timp la dispozitie si vara fiind aglomerat , daca vin la tine , unde stiu ca sint bine primit , vreau sa o cunosc si pe colega ta , exact asa cum s-a intimplat cind ne-am cunoscut , atunci cind venisem la colega ta si te-am bagat si pe tine intre noi. Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 pai hai sa-ti spun eu de ce , uite, eu cum am putin timp la dispozitie si vara fiind aglomerat , daca vin la tine , unde stiu ca sint bine primit , vreau sa o cunosc si pe colega ta , exact asa cum s-a intimplat cind ne-am cunoscut , atunci cind venisem la colega ta si te-am bagat si pe tine intre noi.Buna am inteles ce vrei sa spui dar colega mea momentan nu lucreaza imi pare rau .... doar eu sunt disponibila pup Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 Nu iesti indiscreta..da tu di cie nu li zici la baeti di ia. Ka si tu tot di la fosta ta coliega ai ajuns acilea...pi Nimfomani ! Stai linistita ca anuntam daca era dar ea momentan nu e disponibila cand va fi voi anunta 1 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 _-0 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 18, 2016 am inteles. te rog eu mult sa mai stai si tu cite o ora doua la soare ,esti alba tare si ti-ar sta mult mai bine bronzata . Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 am inteles. te rog eu mult sa mai stai si tu cite o ora doua la soare ,esti alba tare si ti-ar sta mult mai bine bronzata .Iti multumesc pentru intelegere .....voi tine cont de sfat si o sa ma bronzez :* Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 18, 2016 iti multumesc ca ma asculti , ma gindeam sa iti cumpar ceva de plus , ce animalut iti place mai mult? Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 18, 2016 iti multumesc ca ma asculti , ma gindeam sa iti cumpar ceva de plus , ce animalut iti place mai mult?Iti multumesc pentru faptu ca te gandessti la mine esti un scump .... sincer nu am o preferinta anume .... ramane la aprecierea ta .... ce doresti tu pupiciii Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 19, 2016 ){ Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Iunie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 22, 2016 Buna tuturor tin sa va anunt ca o perioada voi fii plecata din oras si nu voi mai lucra cand ma reintorc sper sa ne auzim cu bine .... Va urez o vara frumoasa si sa aveti parte doar de bucurii Aveti grija de voi :* 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum