Sari la conținut

0760159650 studenta dristor

Postări Recomandate

Postat

va salut.anuntul este luat din at si suna astfel:"sexi,studenta bruneta,ofer servicii de calitate domnilor generosi,zona dristor.50fin,100ora."m-au incantat foarte mult fotografiile din anunt,rog pe aceasta cale sa le ataseze vreun confrate.de aceea,ieri,aflandu-ma prin dristor,sun la telefonul din titlu.imi raspunde o voce de copila,cam afectata de oboseala,ii zic ca doresc sa o vizitez,susoteste ceva cu cineva din apropiere,(n-am inteles ce),apoi ma intreaba in cat timp apar,dandu-mi si reper blocul lung de garsoniere de la statia de metrou dristor 2.ii spun ca in cinci minute,imi spune sa sun cand ajung.si de atunci am tot sunat si tot de atatea ori mi-a inchis.nu am cuvinte.daca cineva a fost totusi pe la dansa,il rog sa nu se abtina si sa posteze aici.multumesc.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat si eu la ea saptamana trecuta pe la ora 21.00. Mi-a raspuns vocea de copila obosita, care se sfatuia cu o alta voce, si incerca sa-mi spuna ca e colega ocupata dar peste jumatate de ora se poate, insa daca nu o sa mai fie colega ocupata pntru ca ea isi termina programul si nu stie daca o sa mai stea. Mi s-a parut complicat asa ca i-am sugerat sa ne vedem a doua zi, si parca s-a trezit brusc, spunandu-mi vesela ca e mai bine asa si ca programul ei este 12-20.00. Nu am mai ajuns a doua zi.

Locatia fiind in blocul de garsoniere de la Dristor 2  si avand colega (colega poate fi vazuta daca dati cautare pe AT cu nr. 0768659503, dar mai bine nu va uitati ca o sa va doara ochii - e urata cu spume), trebuie sa sincronizeze programarile in asa fel incat sa fie asta mica libera si din cate imi dau eu seama sefa e cealalta asa ca matriuska probabil ca nu a fost primit pentru ca se ocupase "urata"

• Like 1
Postat

In locatia in care sunt facute pozele apare acum un anunt cu nr de telefon 0766426899 si 0727528706. Protagonista - Andreea - mi-a dat ca punct de reper un bloc pe Decebal vizavi de Agip-ul din p-ta Muncii. Nu am reusit sa o vizitez pentru ca la trei incercari de stabilire a unei intalniri nu a raspuns la telefon si - faza nasoala - dupa a treia incercare m-a sunat si mi-a dat si mesaj.

Dupa ceva sapaturi am descoperit ca este: https://nimfomane.com/forum/topic/18595-fost-manechin-anglia-jocuri-erotice-dominare-si-sado-mazochism-0784713988/?do=findComment&comment=244289 mutata pe Decebal si cu alte nr. de tel.

• Like 1
  • Minus 6

Postat

va salut.m-au atras fotografiile acestei fete,(nu stiu cat de noi sau de vechi sunt), intrucat prezinta semne vizibile cum ca ar fi insarcinata(areole,linea nigra,burtica proeminenta,etc).datfiind ca imi cunoasteti nebuniile,rog  oricare confrate  care a intalnit-o recent sa-mi confirmesau nu banuielile.multumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...