guy45 Reputație: 332 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2014 Am observat de ceva vreme anunturile d-rei, am salivat pofticios in fata pozelor, dar imi era tot timpul peste mana ca zona. Am reusit sa ajung zilele trecute la ea, in apropiere de Big Berceni. Am cautat pe Google dupa numarul de telefon si am gasit mai multe seturi de poze din care atasez cateva alese la intamplare sa va faceti idee cam cum arata. Ultima poza nu cred ca este a ei, ptr ca in poza este o fata cu sani maricei si cu burtica, care nu se regasesc si in realitate. Fata presteaza intr-o garsoniera la etajul 10 al unui bloc comunist. M-a primit ascunsa dupa usa, infasurata intr-un prosop. La lumina care patrundea prin usa deschisa a baii am vazut ceva urme din corpul atractiv din pozele pe care le foloseste in anunturi si pentru ca avea o fata placuta, inaltuta (1,75 as zice) am zis sa raman. Platit 60 lei ptr. o finalizare oral si normal. A dus banii in chicineta minuscula a garsonierei (unde nu garantez ca nu se mai afla o persoana - lumina aprinsa, muzica, miros de tigara). Am facut un dus scurt, a intrat si ea cateva minute in baie, apoi ta-daa! - jos prosopul. Pozele mint int-o singura privinta: are sanii mici. Traiasca fotograful (zice ca isi face singura pozele...hmmm). Picioare lungi, frumoase, fund maricel si ferm, pacat fratilor ca nu avea macar un nr. 2-3 la sani. Am morfolit eu ceva la sfarcurile frumoase si excitabile - parca suparate si ele ca nu si-au gasit niste sani mai mari pe care sa stea - am vrut sa o intorc pe burta sa ma bucur si de fundul apetisant, dar... cica nu-i place sa stea pe burta! Asta e! Am invitat-o la oral (protejat la cererea mea) umed, placut, fara graba, corect executat, dar atat. Nu DT, nu lins outze sau alte zone apropiate, asa ca, nefiind nimic spectaculos la oral am asezat-o pe spate, i-am pus picioarele alea lungi si frumoase pe umeri si am penetrat-o normal, tinand-o strans de fund (tot mi-am facut damblaua sa ma joc cu bucile alea frumoase). Partea asta mi-a placut, inclusiv gemetele erau firesti si excitante, la fel si contrele pe care le dadea, pasarica umeda si stramta asa ca dupa cateva minute de actiune am finalizat in prezervativ, nu fara sa-mi stapanesc un oftat de regret ca mi-ar fi placut sa o fac pe sanii ei, daca erau mai rasariti. Ne-am igienizat cu servetele umede, ea s-a infasurat la loc in prosop si pana m-am imbracat si am iesit pe usa (maximum 5 min.) urmatorul client statea deja pe scara asteptand sa eliberez locul. Locatie: 7 Aspectul fetei: 7,5 (cu sani mai mari avea 9,5)GFE: 7 (relativ vorbareata, FK-ul este doar K...)Oral: 7Normal: 9 (mie chiar mi-a placut) Pentru 60 de lei (vad ca are azi anunt cu 50 de lei), daca reusiti sa va strecurati prin sirul lung de clienti care isi asteapta si ei randul, daca sunteti in zona, daca aveti neaparat nevoie de o descarcare, eu zic ca puteti sa-i faceti o vizita. 11
graforientat Reputație: 10 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat Aprilie 27, 2014 pare insarcinata
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2014 AT: POZE noi si reale, 21 ani, satena divina, inalta, sani pufosi, sexy si seducatoare, vreau sa te fac sa te simti ca un rege, fii oaspetele meu si nu vei fi dezamagit, placere maxima. Big Berceni, 60L. 0765.207.438 / 0765207438 2
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2014 Ia uite ce prolifica e asta mica, mai, dom'le Alte poze, alt anunt ... AT: VOCE ce te alina, o fire senzuala de un erotism superb, o piele fina de matase, care te mangaie cu trupul ei, rasfat si desfatare doar la mine acasa. Non stop, poze reale. 60L 3
gyolgau Reputație: 89 Postat Iunie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2014 duduia e colega cu Nicol - https://nimfomane.com/forum/topic/12984-sex-total-0735945441-posibil-anal-neprotejat/activeaza acum pe Secuilor BerceniSe lauda ca face show lesbi cu colega sa -- deci aveti grijaEu unul cand am fost am dat nas in nas cu Nicol , si mia pierit tot cheful 1
Membru Premium only-me Reputație: 17212 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iulie 15, 2014 Anunt:ADELINA, satena cu fund bombat, am experienta-n pat. Vino sa facem amor la mine in dormitor. Pe la spate, intr-o parte, eu deasupra sau pe spate. Iti pot da tot ce iti doresti. Placere si extaz, non stop,60/fin 2
romantic007 Reputație: 10 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2014 Salutare, Am fost si eu la Adelina asta nu prea mi-a placut implicare 0.As da -1.GFE:ce-i ala, poate inainte sa-i dai baniii....Note:oral a tot incercat cu mina deci nota 5, lins oute la cererea mea nu prea rau dar nici oknormal:a stat deasupra nu se misca prea grozav a incercat s-o faca repede ca sa scape:5-6anal:n/a la tel a spus ca face la fata locului nu face....Concluzia:de revenit doar daca nu gasesti in alta parte ceea ce nu-i dificil la pretul astaE colega cu Nicol la care nu va sfatuiesc sa va duceti....Halatul 50 ron/finalizareLocatia foarte frumoasa pe la mall vitanFrumusete fata:foarte frumoasa, dar prestatia 0 barat 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum