xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 acum ma dau cu aventus de la creed 1
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 acum ma dau cu aventus de la creed vezi ca sunt niste batch-uri foarte smokey ... cred ca vor fuge si paduchii
xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 fug paduchii si vin femeile! 1
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 nu pot sa zic ca am rupt cu aventus. am altele mult mai de efect 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 si eu cu million , se pisa pe ele cand ma miros 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat August 18, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat August 18, 2014 ba ... trolling & fun da' chiar in halul asta, puli negre si paduchi ...puneti si voi poze cu gagici! Ia ma gagica 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat August 18, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat August 18, 2014 si eu cu million , se pisa pe ele cand ma miros la spray nu ??? 2
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Ia ma gagica eu inteleg ca unii oameni au asemenea preferinte dar mai bine continuam discutia despre paduchi ... e mult mai instructiva! 2
Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 eu inteleg ca unii oameni au asemenea preferinte dar mai bine continuam discutia despre paduchi ... e mult mai instructiva! decat asemenea preferinte, mai bine discutam despre paduchi
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 nu pot sa zic ca am rupt cu aventus. am altele mult mai de efect si eu cu million , se pisa pe ele cand ma miros E pe baza de PH,pe mine ma prinde cel mai bine Farmec16 de la Miraj Dau femeile in diaree instant =))
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 18, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 18, 2014 decat asemenea preferinte, mai bine discutam despre paduchiPediculoza pubiana este o boalǎ cauzatǎ de pǎduchii lați ( Phthirus pubis), o specie de insecte externe, foarte mici și care prezintǎ trei perechi de picioare. Transmiterea pǎduchilor lați are loc ȋn mod special prin contactul sexual cu persoanele care au o igienǎ precarǎ sau prin contactul fizic cu obiectele contaminate ale persoanei: prosoape, așternuturi, dar și toaletele publice. Odatǎ ajunși la nivelul zonei pubiene, pǎduchii lați se instaleazǎ și ȋncep sǎ depunǎ ouǎ. Pǎduchele lat este o insectǎ care se hrǎnește cu sȃnge. Acesta ȋși va ȋnfige dinții ȋn epidermǎ iar prin folosirea pompei de la nivelul faringelui, va suge sȃngele pacientului. Dupǎ ce femela a depus ouǎ ȋn părul pubian, din acestea vor ieși larve dupǎ o perioadǎ de aproximativ 10-14 zile.Pǎduchii pubieni se pot rǎspȃndi și ȋn alte zone ale corpului, inclusiv la nivelul pǎrului de pe abdomen, axile și genele. Aceștia au o culoare cenușiu deschisǎ și un diametru de aproximativ 1-2 mm.Simptomele pediculozei pubiene- Mȃncǎrimi intense la nivelul zonei pubiene, mȃncǎrimi care se intensificǎ ȋn special noaptea atunci cȃnd pǎduchele se hrǎnește cu sȃngele gazdei;- Imflamații ale pielii din cauza scǎrpinatului excesiv;- Pielea de la nivelul zonei pubiene capǎtǎ un aspect dur;- Scarpinatul excesiv poate provoca unele rǎni, care ȋn contact cu diferite bacterii pot produce infecții bacteriene;Diagnosticarea pediculozei pubieneMedicul poate diagnostica destul de ușor pediculoza pubianǎ, printr-un examen fizic sau poate analiza o probǎ la microscop pentru a confirma existența pǎduchilor lați ȋn pǎrul pubian.Tratamentul pediculozei pubieneMedicul va recomanda un șampon, un unguen sau o loțiune. Acestea se apalicǎ direct pe pǎrul pubian și sunt lǎsate sǎ acționeze timp de cȃteva minute. Pentru ca pǎduchii lați sǎ disparǎ complet pacientul trebuie sǎ urmeze tratamentul prescris de medic fǎrǎ a renunța la el atunci cȃnd mȃncǎrimea a dispǎrut și pentru a se evita reapariția pǎduchilor lați.Deoarece păduchii pot supraviețui pe lenjeria de pat, pe prosoape și pe haine, toate acestea trebuie să fie spălate la temperaturi forte ridicate și cǎlcate. Dacǎ acestea nu se pot spǎla și cǎlca, se vor depozita ȋn pungi de plastic ȋnchise la gurǎ timp de cȃteva zile. Fără sânge, pǎduchii nu trăisc mai mult de 24 de ore.Prevenirea pediculozei pubieneAbstinența de la actul sexual este cel mai bun mod de a preveni o infestare cu pǎduchi lați, dar și cel mai bun mod de a preveni transmiterea acestora cǎtre altǎ persoanǎ. Ȋn cazul ȋn care o persoană a dezvoltat pediculozǎ pubianǎ și partenerii săi trebuie sǎ urmeze același tratament. Ȋn cazul pediculozei pubiene chiar și utilizarea prezervativului nu scade foarte mult riscul de transmitere deoarece pǎduchii pot sǎri ȋn timpul actului sexual.
j o k e r Reputație: 1062 Postat August 18, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat August 18, 2014 eu inteleg ca unii oameni au asemenea preferinte dar mai bine continuam discutia despre paduchi ... e mult mai instructiva! =)) 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat August 18, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat August 18, 2014 decat asemenea preferinte, mai bine discutam despre paduchi Azareth, nici tie nu imi plac plinutele Atunci iti ofer ceva la polul opus 2
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 adica balena aia se vroia doar "plinuta" ?
Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 Azareth, nici tie nu imi plac plinutele Atunci iti ofer ceva la polul opus mai umfl-o un pic, cam 10 - 15 kg mai pune pe ea :laugh2
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 18, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 18, 2014 daca-i bagi pula se dubleaza talia
j o k e r Reputație: 1062 Postat August 18, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat August 18, 2014 adica balena aia se vroia doar "plinuta" ? Hai ma ca e finutza 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat August 18, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat August 18, 2014 mai umfl-o un pic, cam 10 - 15 kg mai pune pe ea :laugh2 slaba nu e bine, plinuta nu e bine, pai plm tu vrei sa futi numai Top Modele 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Azareth, nici tie nu imi plac plinutele Atunci iti ofer ceva la polul opus Vrabiuta/Randunica,manca-i-as pizda ei.....unde-or fi cefele alea de porc/unde-or intra chiar nu-mi poci a da seama?!? =))
trifazic Reputație: 704 Postat August 18, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 18, 2014 Vrabiuta/Randunica,manca-i-as pizda ei...Sau Motanelul, ai grija ce-i mananci.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Sau Motanelul, ai grija ce-i mananci. Cuvintele tale au tenta tendentioasa si ne doare
sorina4u Reputație: 79 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 mai dat gata cu Mobra, eu credeam ca ti-ai luat Hayabusa Din nefericire, inaltimea (1,60m) nu-mi permite sa ma dau cu Hayabusa...dar si daca imi luam, tot mobra ii spuneam. La fel cum voi spuneti fetelor pizde, motocicletelor li se spune mobre... 2
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Din nefericire, inaltimea (1,60m) nu-mi permite sa ma dau cu Hayabusa...dar si daca imi luam, tot mobra ii spuneam. La fel cum voi spuneti fetelor pizde, motocicletelor li se spune mobre... ce chestie, nu folosesc nici pizde si nici mobre. cuvintele, ca in rest calaresc tot ce prind 2
sorina4u Reputație: 79 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Dar mobra?!?
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 corectat 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum