Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 Ce te mai mira? tu ai incurcat Finlanda cu Flamanda,Mariott-ul cu Hilton-ul....si pana la urma cred c-ai dormit la Eravis in Budapesta deja ma contrazici de dragul contradictieiasa arata in Budapesta http://www.sofitel.com/gb/hotel-3229-sofitel-budapest-chain-bridge/index.shtmlin Bucuresti stii si tu cum arata Mariott
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 E vizibil ca Azareth si Barbugiu meu frumos au ceva pe suflet...au o apasare o durere ...nu vreau sa fiu indiscreta dar de ce nu spune-ti ce va doare in direct la Sirile Nimfomane???va iubesc pe amandoi..
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 nu am incurcat Mariott-ul cu Hilton-ul, poate tuiar in budapesta exista Atrium Sofitel Chain Bridge si in mijlocul lui este un avion suspendat deasupra restaurantului Stai linistit, am mai stat la Mariott, stiu cum e mersul treburilor Pe bune... Ai stiut sa aprinzi lumina in camera? nimic diferit de Sofitel-ul din BudapestaAi dreptate,poate eu ....le-am incurcat
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 deja ma contrazici de dragul contradictieiasa arata in Budapesta http://www.sofitel.com/gb/hotel-3229-sofitel-budapest-chain-bridge/index.shtmlin Bucuresti stii si tu cum arata MariottDeci nu pot sa-mi revin din soc Stefanio,ciupeste-ma,feeeeey
Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 Deci nu pot sa-mi revin din soc Stefanio,ciupeste-ma,feeeeey cuipeste-l de sula, sa-i treaca
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 18, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 18, 2014 Aza, ai facut outcall la unguri la Budapesta? Chiar asa, o au mare? Cum merg treburile acolo? Forinti sau euro?
Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 Aza, ai facut outcall la unguri la Budapesta? Chiar asa, o au mare? Cum merg treburile acolo? Forinti sau euro?intreaba-i tu, tie-ti plac barbatii
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 De ce nu spune-ti adevarul?care e motivul adevarat ...ca va impunge-ti si va sicanatzi ce aveti ?vo pizda sa fie cauza????va pupez
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 18, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 18, 2014 Al naibii tu, cum iti zboara gandul la porcarii. Budapesta e mare? Asta era intrebarea.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 De ce nu spune-ti adevarul?care e motivul adevarat ...ca va impunge-ti si va sicanatzi ce aveti ?vo pizda sa fie cauza????va pupezTaci fa cand vorbesc io =))
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 Taci fa cand vorbesc io =))mo vrei sa-l bag si sa-l scot din mij pe Azareth...??spune si dorinta ta e porunca pentru mine..mor de ras cand postez..
James Joyce Reputație: 397 Postat August 18, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 18, 2014 Azareth, data viitoare cand mai vrei sa te dai rotund pe forum, adu-ti aminte o vorba inteleapta: "Hic sunt leones". Cu ea in minte, riscul de a fi tinta deriziunilor va scadea considerabil. E drept ca si numarul postarilor tale, dar, fii pe pace, tacerea-ti va fi pretuita. 4
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 18, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 18, 2014 Aza, nu te lasa. Da-te patrat! 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 Azareth, data viitoare cand mai vrei sa te dai rotund pe forum, adu-ti aminte o vorba inteleapta: "Hic sunt leones". Cu ea in minte, riscul de a fi tinta deriziunilor va scadea considerabil. E drept ca si numarul postarilor tale, dar, fii pe pace, tacerea-ti va fi pretuita. adevarul e, ca si ierisi azi am dorit sa ma joc putin cu pruncii astia, nu mai am un scop din a face multe postari
James Joyce Reputație: 397 Postat August 18, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 18, 2014 adevarul e, ca si ierisi azi am dorit sa ma joc putin cu pruncii astia, nu mai am un scop din a face multe postari Am inteles: in joaca ti-ai dat cu ciocanul peste degete. 3
Azareth Reputație: 450 Postat August 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 18, 2014 Am inteles: in joaca ti-ai dat cu ciocanul peste degete. uneori se intampla, recunosc si asa am fost prea sobru ... voi redeveni insa
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 adevarul e, ca si ierisi azi am dorit sa ma joc putin cu pruncii astia, nu mai am un scop din a face multe postariNu te doare???
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 mo vrei sa-l bag si sa-l scot din mij pe Azareth...??spune si dorinta ta e porunca pentru mine..mor de ras cand postez..Nu fey,tu esti o doamna...ce pula ta
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 18, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 18, 2014 Am inteles: in joaca ti-ai dat cu ciocanul peste degete. La el, degetul e al doilea organ ca importanta. Dupa limbă. Acolo sa nu se arda/raneasca.
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 @Azorica, iar ti-a dat pizda cu portia Sexything?
chris73 Reputație: 3808 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 .....................................................@Dea, aveam de gand sa-i las in pace, dar m-ai intaratat: Cum ziceam, voi traiti in spaima permanenta ca sa nu afle parintii ca practicati jobul asta ''normal'', si uite aici doi idioti cu facultati multe, lipsa la cap, ca altfel nu-mi explic, in care si pentru care statul a bagat degeaba bani in cururile lor sa-i educe, doi dementi, care decat sa-si vada fetele muncind pentru 10, 15, 20 de miloane pe luna, mai bine le-ar trimite sa suga puli branzite. Pe bune, ca multi dintre barbati ar merita castrati. PISI BOSS, te rog io frumos, deschide un topic cu idiotzii forumului, sa-i postam acolo, sigur iti vei rupe-n gura cu traficul toti dusmanii virtuali, numai eu am descoperit p-acilea cat pentru o echipa de fotbal cu rezerve cu tot.Decat sa ne faci idioti pe mine si pe altii, mai bine militeaza pentru un salariu minim pe economie la nivelul Uniunii Europene, undeva la 500-700€ e luna, ideea a fost deja discutata de economisti si europarlamentari. Asta ar rezolva fenomenul curvasarelii in Romania. Impreuna bineinteles cu niste ajutoare de somaj consistente. De unde bani? Din "quantitative easing", cine nu stie ce inseamna cautati pe google!
mariusdanger Reputație: 1470 Postat August 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat August 18, 2014 Nu cred ca ar rezolva-o, pt ca mai e si MTO-ul...Decat sa ne faci idioti pe mine si pe altii, mai bine militeaza pentru un salariu minim pe economie la nivelul Uniunii Europene, undeva la 500-700€ e luna, ideea a fost deja discutata de economisti si europarlamentari. Asta ar rezolva fenomenul curvasarelii in Romania. Impreuna bineinteles cu niste ajutoare de somaj consistente. De unde bani? Din "quantitative easing", cine nu stie ce inseamna cautati pe google! 2
chris73 Reputație: 3808 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Nu incepe si tu cu magarii a la Basescu! Din cauza ideilor tampite ale Merkelinei preluate cu mare sarg de Boc si Base acum Europa e pe marginea prapastiei: stagnare-deflatie-somaj, trio-ul de cosmar al economistilor, in timp ce americanii si englezii zburda pentru ca au facut quantitative easing... Adica au tiparit bani fara jena, ceea ce noi puteam sa facem avand moneda proprie dar n-au vrut marii oameni de dreapta... Roadele le culegem acum.
zwat Reputație: 279 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Nu incepe si tu cu magarii a la Basescu! Din cauza ideilor tampite ale Merkelinei preluate cu mare sarg de Boc si Base acum Europa e pe marginea prapastiei: stagnare-deflatie-somaj, trio-ul de cosmar al economistilor, in timp ce americanii si englezii zburda pentru ca au facut quantitative easing... Adica au tiparit bani fara jena, ceea ce noi puteam sa facem avand moneda proprie dar n-au vrut marii oameni de dreapta... Roadele le culegem acum. ai legaturi cu domeniul financiar, nu ? oare de ce am impresia ca o politica tip QE te-ar avantaja direct ?
chris73 Reputație: 3808 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Ar avantaja pe toata lumea, s-a trecut de faza in care i-ar fi avantajat doar pe unii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum