Sari la conținut

Sexul virtual

dandu

Postări Recomandate

Postat

nu neaparat pentru sex cam to cam...e bine si reconfortant sa stii cu cine vorbesti..si sa ii vezi ochii...asa intelegi si sufletul si..simti.......

Postat

Vorbesti ca un om cu experienta in treburi de acest gen. Or fi ochii importanti, dar cred ca pe multi altii nu ochii ii vor pe webcam. Poate ma insel si este o chestiune de gust...

Postat

In orice discutie, trebuie luat un punct de referinta comun.Altfel, discutia , nu ajunge decit sa consume timp si poate chiar nervi.Stabilim limitele apoi descriem fiecare ce vedem intre acele limite. Oare nevoia de comunicare creste in timp ? Ce fel se sex se facea cind era stop la avorturi iar webcamul pentru noi era SF ?

Postat
Vorbesti ca un om cu experienta in treburi de acest gen. Or fi ochii importanti' date=' dar cred ca pe multi altii nu ochii ii vor pe webcam. Poate ma insel si este o chestiune de gust...[/quote']Si nu-ncerca sa intelegi ce-i nenteles.....Lumina altora sugruma vraja nepatrunsului ascuns ,in adancimi de intuneric..........Suna a etichetare..chit ca nu ai dorit sa sune asa.........de fapt ce discutam??motivatia pentru care cineva cere web cam sau modul in care privesc eu asa ceva??e ok si asa si asa..doar sa stiu.
Postat

Din cite stiu, exista si modalitati de plata pentru Webcamsex, uite ca micii intreprinzatori ( Smile) ) se descurca. Se pare ca acesta este motivul pentru care anumiti operatori de telefonie au limitat numarulr de tranzactii care se pot face intr-o luna calendaristica.

Postat
Din cite stiu' date=' exista si modalitati de plata pentru Webcamsex, uite ca micii intreprinzatori ( Smile) ) se descurca. Se pare ca acesta este motivul pentru care anumiti operatori de telefonie au limitat numarulr de tranzactii care se pot face intr-o luna calendaristica.[/quote']Ideea de baza este ca ..prin webcam a mai fost adaugat unul din cele cinci simturi fundamentale omului......retelei internet..care este al saptelea continent..la cati utilizatori sunt ai face o tara ok.Negi?
Postat

Fata de vizionarea unui film, prin webcam ai senzatia ca poti controla ceea ce este dincolo de ecran, fara sa platesti pretul accesarii unui site specializat.Ma gindesc cit mai dureaza pina va apare pe piata jocuri video varianta XXX interactiv.

Postat

curiozitate..acum trei ani.......sex sense...discovery..acelasi subiect tratat..si experimente facute in scopul cresterii libidoului......sau metoda in cadrul terapiei de cuplu..........printre altele....Si sfanta curiozitate zice..ia uita-te si tu.......a, imposibil..nu ai cum sa simti ceva...asta e pentru obsedati sau deranjati din punct de vedere sexual...Intru pe un blog...superba prezentarea.....apoi discutii despre esenieni alte obiceiuri ale semintiilor,religii fundamentale...poezie..romantism...dupa cinci ore eram vrajit de inteligenta si cultura solida a fetei.....la un moment dat imi spune ...Vrei sa ma vezi?bineinteles a fost reactia imediata.Ops....Doi ochi de catifea neagra si buzele ,petale de trandafir abia deschise dupa ce soarele a topit roua noptii.Ce mai..Seherezada din 1001 de nopti asa cred ca arata.Nimic nu prefigura ce va urma....discutii depsre poezia cu tenta erotica,muzica clasica....schimb de melodii....ascultate in acelasi timp..incet incet o vraja se infiripa...ma uit la ceas ..trei dimineata..ce naiba ar trebui sa ma culc..Ti-e somn??nuuuuu,mai vorbim...stii..ai facut-o vreodata cam to cam?Intrebare directa seaca fara posibilitati de varientare..da sau nu....nu.Si??/Fa ce fac si eu...hm ok..de ce nu?urmarea....m-am culcat la 5 dimineata...nu am mai vazut-o..dar am aflat ca se poate...O trecem la capitolul fantezii?la capitolul ciudatenii?la capitolul incredibil sau adevarat sau la experiente unice??Ce mai conteaza?a fost am trait-o si ..a fost super.....ca un preludiu prelungit peste limita....si cu gustul dureros de dulce al neimplinirii..pentru ca...nu exista continuare....Perdeaua ridicata s-a lasat.......soarele a aparut si.....totul a fost un vis ?sau realitate..

Postat
curiozitate..acum trei ani.......sex sense...discovery..acelasi subiect tratat..si experimente facute in scopul cresterii libidoului......sau metoda in cadrul terapiei de cuplu..........printre altele....Si sfanta curiozitate zice..ia uita-te si tu.......a' date=' imposibil..nu ai cum sa simti ceva...asta e pentru obsedati sau deranjati din punct de vedere sexual...Intru pe un blog...superba prezentarea.....apoi discutii despre esenieni alte obiceiuri ale semintiilor,religii fundamentale...poezie..romantism...dupa cinci ore eram vrajit de inteligenta si cultura solida a fetei.....la un moment dat imi spune ...Vrei sa ma vezi?bineinteles a fost reactia imediata.Ops....Doi ochi de catifea neagra si buzele ,petale de trandafir abia deschise dupa ce soarele a topit roua noptii.Ce mai..Seherezada din 1001 de nopti asa cred ca arata.Nimic nu prefigura ce va urma....discutii depsre poezia cu tenta erotica,muzica clasica....schimb de melodii....ascultate in acelasi timp..incet incet o vraja se infiripa...ma uit la ceas ..trei dimineata..ce naiba ar trebui sa ma culc..Ti-e somn??nuuuuu,mai vorbim...stii..ai facut-o vreodata cam to cam?Intrebare directa seaca fara posibilitati de varientare..da sau nu....nu.Si??/Fa ce fac si eu...hm ok..de ce nu?urmarea....m-am culcat la 5 dimineata...nu am mai vazut-o..dar am aflat ca se poate...O trecem la capitolul fantezii?la capitolul ciudatenii?la capitolul incredibil sau adevarat sau la experiente unice??Ce mai conteaza?a fost am trait-o si ..a fost super.....ca un preludiu prelungit peste limita....si cu gustul dureros de dulce al neimplinirii..pentru ca...nu exista continuare....Perdeaua ridicata s-a lasat.......soarele a aparut si.....totul a fost un vis ?sau realitate..[/quote']Desigur, iata o experienta care te face sa ..traiesti mai departe cu amintiri placute si cu sperante de mai bine.Ma rog, asta este valabil pentru cei ce apreciaza asa ceva.
Postat

Orice am spune si oricit am filozofa pe aceasta tema a sexului virtual acest gen, de asa zisa relatie ,nu va putea sa inlocuiasca niciodata atingerea reala intre doua persoane implicate.Traim intr-o lume a superficialitati ,intram pe taramul imaginatiei care va face ravagii in psihicul oamenilor deceniile ce vor urma, nu e o lume a basmului ci mai degraba a purgatoriului. ps:(stiu ca am deviat putin dela subiect)

Postat

Balamucul este "balamuc " pentru cei considerati sanatosi.Pentru ceilalti este "acasa".Nu inteleg de ce nu ar exista si un Purgatoriu....

Postat

Fetele de la videochat se diferentiaza de damele de companie, intrucat serviciile oferite de acestea sunt virtuale. Spre deosebire de damele de companie, domnisoarele de la videochat se ascund in spatele camerei web. Prezinta sexul virtual satisfactii? La ce bun sa ai in fata o tipa sexy si care face tot ce ii ceri daca nu poti sa o atingi? In ce masura este videochatul o completare a vizitelor facute la damele de companie?Damele de companie de Bucuresti stiu sa isi incante clientii “pe viu”. Damele de companie, nu doar ca arata bine si sunt acolo pentru a iti asculta si satisface dorintele, dar mai presus de toate, damele de companie sunt tangibile. Placerile oferite de damele de companie sunt cat se poate de reale, poti sa le simti cu fiecare particica a corpului. Damele de companie au date precise de contact si nu iti cer banii in avans. De asemenea, daca le este solicitat acest lucru, damele de companie fac vizite la domiciliul clientului. Damele de companie de Bucuresti ofera servicii complete, iar banii cheltuiti cu ele sunt adevarate investitii, investitii pe care le faci pentru a te simti bine si pentru a iti acorda un timp petrecut in cel mai agreabil mod cu putinta.Sexul virtual este doar un stimulent si nu se compara ce sexul real.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...