Membru Premium tzipiripi Reputație: 3114 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 29, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/24923-0748994111-cea-mai-mare-teapa/ "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
invazia Reputație: 1 Postat Aprilie 29, 2014 Postat Aprilie 29, 2014 Sunt socat de ce-am citit. Imi pare rau ca ai patit asa ceva..
danielcr Reputație: 22 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 29, 2014 macar ti-ai luat banii inapoi...sper sa nu avem parte de asa ceva in craiova
cccp Reputație: 32 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 29, 2014 Hahaha...nu cred ))) Imi pare rau pentru tine.
stefanoiu Reputație: 40 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 29, 2014 Mde domnu'. Ce incepe prost se termina si mai prost.Poate fata a fost subtila si te invita sa mai bagi ceva presiune. Si de faze frumoase. Mi s+a intamplat sa ma lase o missy ca merge putin la baie. Eeeee, bun asa, se mai aranjeaza. Pe drac. Fata cred ca a infundat toata canalizarea. Puţea a kkt toata garsoneria de te urcai pe pereti. 1
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3114 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Membru Premium Postat Aprilie 29, 2014 frate incredibil....am uitat sa va spun cum ma tragea de coaie....ziceai ca vrea sa ma mulga....cred ca in capul ei isi imagina ca ma mangaie "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 29, 2014 Mici incidente de genul nevoie urgenta la toaleta pot interveni oricand, suntem din carne si oase.... dar... incidentul acela asortat cu dinti (sarma ghimpata), parca e prea mult Anunturile de pe site-ul de unde a luat tzipiripi.. jumatate dintre ele sunt cu poze furate, multe fete au anunturi cu poze si numere diferite... e o harbabura generala pe acolo 1
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3114 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Membru Premium Postat Aprilie 29, 2014 La 29.04.2014 la 20:07, Cassy a spus: Mici incidente de genul nevoie urgenta la toaleta pot interveni oricand, suntem din carne si oase.... dar... incidentul acela asortat cu dinti (sarma ghimpata), parca e prea mult Anunturile de pe site-ul de unde a luat tzipiripi.. jumatate dintre ele sunt cu poze furate, multe fete au anunturi cu poze si numere diferite... e o harbabura generala pe acoloda vere, stiu....da' de, asa ma mananca in cur cateodata initial imi propusesem sa ma duc la blonda pitzi din Sibiu, dar parca ceva imi spunea ca o sa plec mutumit, si nu era nimic interesant in asta ))) "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 29, 2014 Oricum, iti multumim pentru recenzie, demult nu am ras asa bine, iertat sa-mi fie
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3114 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Membru Premium Postat Aprilie 29, 2014 La 29.04.2014 la 20:14, Cassy a spus: Oricum, iti multumim pentru recenzie, demult nu am ras asa bine, iertat sa-mi fie umor oltenesc ....haz de necaz "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
s0rin1978 Reputație: 618 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 29, 2014 de departe o experienta memorabila ... oricum e mai tare decat cea mai naspa experienta a mea P.S. ma si miram sa nu inrameze cassy recenzia ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum